marjinall ' Alıntı:
Soruların zor olduğundan yakınıyorlar bazı arkadaşlar sorular diğer sınavlara göre çok kolay gelmiş
bırakın smmm adayını yoldan cevirip bir vatandaşa sorsan coğunu yapar. evet evet inanın yapar
sınavın zor olması sınav psikolojisiyle ilgili olabilir ama bu sınav diğerlerine göre kolay bir sınavdı.
aciz hali konusuna calısan cok azınlıkta bir kitle vardır. ters köşe 1
kdv de o kadar sorulcak soru varken bir SMMM NİN İŞİNE YARAYACAK DAHA COK KONU VARKEN kdv oranlarını sormuslar ki yine kimsenin baktıgını zannetmiyorum
uygulama sorusunda sadece sigorta primlerinde 365'e bölündügü gibi ince bir noktayı yine cogu kişinin bildigini zannetmiyorum
eh saolsunlar bir tek kurumlar ver mükellefini adam gibi sormuslar
şimdi sen bu sorulara kolay diosun öyle mi ???
ben gv, vuk,kdv, kv deli gibi ezberledim. vuk tan ne cıktı ??? hiçbişey !!! emeklerim boşa gitmez umarım !
peki kdv oranlarının smmm odasının kendi bastıgı kitabında bile yer almadıgını biliyormusunuz ??? nereden sorumlu oldugumuz hangi kanunlar o bile belli degil bu ne adaletsiz sınavdır !
tabi bir de buna bildiklerini sınav esnasında karıştırma hiçbişe bilmiyormus hissi o stres bunları da ekle
sonra degerlendirmeni yap ! bildiginden bile bazen emin olamıyorsun o ilk cümle aklına gelmiyor. birisi ilk cümleyi söylese devamıını getirceksin ama yok gelmiyor !!
ya dalga geciosun
yada bekara kadın boşamak kolaydır diye bir laf var sen o kısma giriyorsun.