minik saolasın. bari faydasını gördün mü sınavda????Minik ' Alıntı:Her konunun bitiminde uygulama örnekleri var. Ben almadım arkadaşım almıştı ordan biliyorum.Anlaşılır bir kitap ayrıca.Ama bayağı geniş :/
akkaya ' Alıntı:arkadaşlar banada maliyetle ilgili yardımcı lazım. Deha var ama yetersiz geldi.
Hem bol sorusu olan hem anlatımı olan iyi bir kaynak lazım bana.
tugbaak ' Alıntı:minik saolasın. bari faydasını gördün mü sınavda????Minik ' Alıntı:Her konunun bitiminde uygulama örnekleri var. Ben almadım arkadaşım almıştı ordan biliyorum.Anlaşılır bir kitap ayrıca.Ama bayağı geniş :/
galata80 ' Alıntı:arkadaşlar benim son hakkım'dı tek ders olarak maliyetten girdim sınav çok iyi geçmedi 1.soru da a şıkkı,b şıkkı ,c
şıkkında bölerken dönem başını almadım d şııkınıda yaptım ama hatırlamıyorum tam olarak 2 soru miktarı miktara oranladım sonra çarptım b şıkkında ek gideri düşmeden oranladım sınav kağıdıma son hakkım ve tek dersim diye yazdım bu konu hakkında fikirlirinizi rica ediyorum
Hatçe ' Alıntı:bi an önce açıklansa iyi olur,
her gece maliyet çözmekten yoruldum
inşallah gecersiniz... bu noktaya kadar gelmişsiniz... son hakta belki insaflı davranırlar... 2 soruyuda cözmeye çalışmışsınız... cabayada puan vereceklerdir bence...galata80 ' Alıntı:arkadaşlar benim son hakkım'dı tek ders olarak maliyetten girdim sınav çok iyi geçmedi 1.soru da a şıkkı,b şıkkı ,c
şıkkında bölerken dönem başını almadım d şııkınıda yaptım ama hatırlamıyorum tam olarak 2 soru miktarı miktara oranladım sonra çarptım b şıkkında ek gideri düşmeden oranladım sınav kağıdıma son hakkım ve tek dersim diye yazdım bu konu hakkında fikirlirinizi rica ediyorum
akkaya ' Alıntı:arkadaşlar banada maliyetle ilgili yardımcı lazım. Deha var ama yetersiz geldi.
Hem bol sorusu olan hem anlatımı olan iyi bir kaynak lazım bana.
Nalan hocanın maliyet kitabı var. Maliyet muhasebesi uygulamaları diye, 1116 sayfa fiyatı 43-47 TL arası.Minik ' Alıntı:tugbaak ' Alıntı:minik saolasın. bari faydasını gördün mü sınavda????Minik ' Alıntı:Her konunun bitiminde uygulama örnekleri var. Ben almadım arkadaşım almıştı ordan biliyorum.Anlaşılır bir kitap ayrıca.Ama bayağı geniş :/
Kitabı almadım ben, almış birinden gördüğüm kadarıyla güzeldi. Ben dehanın kaynaklarından hazırlandım vergi dersi için.
1. sorum tam. Aciz hali yoktu notlarımızda ama kendim yazdım bişeyler. Diğer soru da karma karışık, hiç anlatmıyım.Kdv oranlarından da 2 tanesi tutuyor. Yani kalıyorum. Birde Maliyetten kesin kalıyorum.
Nalan Akdoğan'ın Maliyet kitabı var mı arkadaşlar, hiç baktınız mı ?
yeterlilik ' Alıntı:galata80 ' Alıntı:arkadaşlar benim son hakkım'dı tek ders olarak maliyetten girdim sınav çok iyi geçmedi 1.soru da a şıkkı,b şıkkı ,c
Öncelikle inşallah geçersin.En iyi ihtimali düşünürsek her şık 15 puan olsa ilk sorudan ilk 2 şıktan 30 puan gelir.c şıkkından da 5-10 arası gelir 2.sorudan durumunu göz önüne alırlarsa belki 10 verirler ama son hakkın olmasaydı benim tahminim 40 gelirdi.Ama son şıkkın doğruysa hiç düşünme geçmişsindir.