+ 1 artık kendi adıma bu şahızlara cevap yazmıcam...hilalblc ' Alıntı:Ben zaten hackhana güvenmemeyi iddia konusunda sukoyverince karar vermiştim
NEyse arkadaşlar bu asparagas kesinleşti
Lütfen daha fazla uzatarak
onların eğlenmelerine katkıda bulunmayalım....
Bu arada 300 üde geçtik ;D
HaCkHaN ' Alıntı:güvenebileceğim biri bana özelden mesaj atsın , numarayı vericem , olayı çözücez hep birlikte
pazertesi acıklanabilir sorun neden bugün tek kişi arandı saçmalığı... daha 10 dk önce doğru söylendiğini söyleyen biri şimdi neden bunun doğru olup olmadığını araştırıyor... bak tutamadım kendimi gene yazdımtuğçe09 ' Alıntı:tesmeri aradım henüz böyle bir bilgi yok dediler fakat cumartesi günü bu saatte niye mesai yapıyorlar o zaman
mantıklı bir açıklaması varmı
Gedikli ' Alıntı:ismmonun adını bilen yokki yakınlarım içinde hackhan kim işletsin beni. numaramı bikaç kişi bilir zati onlarda ismmonun adını bilmezler öle bi odanın varlığından haberleri yok
HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:ismmonun adını bilen yokki yakınlarım içinde hackhan kim işletsin beni. numaramı bikaç kişi bilir zati onlarda ismmonun adını bilmezler öle bi odanın varlığından haberleri yok
aradığım kişiden kıllanmaktayım
Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:ismmonun adını bilen yokki yakınlarım içinde hackhan kim işletsin beni. numaramı bikaç kişi bilir zati onlarda ismmonun adını bilmezler öle bi odanın varlığından haberleri yok
aradığım kişiden kıllanmaktayım
hehe. belki gaipten aramışlardır hani ben melaikeyim ya hehe![]()