Ayşe'ye Somali'den kardeş isteniyor...

Ynt: Ayşe'ye Somali'den kardeş isteniyor...

Selamlar.
Bu konunun sonu gelmez gibi görünüyor.Bende kendi son düşüncemi söyleyerek noktayı benim açımdan koyayım.
"iyilik yap denize at,yaradılan bilmezse yaradan bilir" demişler..
Saygılar.

rooniin ' Alıntı:
Yani? Tüm sorunları çözdük somali mi kaldı? Tamam duyarsız olmayalım yardım edelim de daha aydınlanmamış bir deniz feneri örneği var iken? Kime neyin yardımı, komşumuza sorduk tokmusun açmısın diye artık uzandık haritada yerini bilmediğimiz bölgelere, somalinin tarihine duyarsızken açlığına mı sahip çıktık. Komik. Haa ama şimdi ramazan ayındayız dimi , hayır yapmak lazım dimi? Şehit ailelerine bir hayrımız dokunsun, git gide çoğalıyorlar.

tüm sorunları çözdük somali mi kaldı ? iğrenç ötesi bir cümle olmuş. bu bir paradoks olsa gerek...tüm sorunları çözsek somali gibi bir sorunumuz olmazdı.tüm sorunları çözemediğimiz ve de çözemeyeceğimiz için somali gibi bir sorunumuz var.deniz feneri örneği var iken bundan sonra hiçbir yere yardım yapılmaz öylemi bu kadar sığ düşünceli olunmaz arkadaşım...üstelik bu duyarlılığı komik buluyorsun...sanırım bu mesajı sırf mesaj yazmak için yazdın öyle değilse insani duygularında algılarında alıcılarında bir sıkıntı var...

İlk mesajda yazmıştım, deniz fenerini, onun üzerinden devam edeyim.

Deniz Feneri Soruşturması'nda flaş gelişme
26 Ağustos 2011 Cuma, 17:44:48

Deniz Feneri Soruşturması'nı yürüten 3 savcı görevden alındı. Soruşturmaya 2 yeni savcı atandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla Deniz Feneri e.V. Derneği?nin soruşturmasını yürüten Nadi Türkaslan, Mehmet Tamöz ve Abdulvahap Yaren görevden alındı.

Savcılardan Türkaslan, görevden alınmaların son tutuklamalarla ilgili olabileceğini söyledi.

Görevlerinden alınan üç savcının yerine iki yeni savcı görevlendirildi.

Ben de istismar edecek duygu kalmadı yeter, artık duyarsızım somaliye, artık ben burnumun ucuna bakmaya karar verdim, önce yakın çevrem sonra somali, yardım etmek için ülkemizde ki insanların açlıktan ölecek seviyeye gelmesi mi lazım? Bir arkadaş demiş, ülkemizde açlıştan ölecek insan yok diye, neden olmadığını anlatalım (kübra bebek hariç) , israf toplumuz, çöpe o kadar çok israf atıyoruz ki sırf bunlarla yaşamını idame ettiren bir kesim var, tabii onlar bu iademe devam ettirir iken, bizler ya uykuda oluyoruz, ya gece hayatında, bu nedenle o kesimden haberimiz olmuyor.