Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

ZİNDAN

Moderator
Forum Yönetimi
Üyelik
6 Eyl 2006
Mesajlar
7,317
Konum
İstanbul
Bağ-kur ekranından borç dökümü kısmından gördüğümüz .../.../2008 tarihi itibari ile toplam borç dediği rakama faizler ve gecikme zamları dahilmidir arkadaşlar.

Biz şimdi borçlar için yapılandırmaya müracat ederken, buradaki rakamlar üzerinden hesaplanacak faizlere indirim uygulayacağız, yoksa bu rakamın içindemi faizler, bu içindeki faizlerden mi düşeceğiz.



Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.
Kolay gelsin.
 
Ynt: Bağ-kur ekranındaki Borç miktarı.?

sanırım ordaki tutar, gecikme zammı dahil tutar, orda görünen borçtan , çok daha az bir miktar ödeyceksiniz.
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

Yıla göre değişiyor ama ordaki tutardan daha fazla tahakukuk çıkıyor. Peşin ödenirse yaklaşık yarısı siliniyor.
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

Hangi bağ kur cevaplıyor?. İstanbulda asla cevap alamazsınız.
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

Teşekkürler.
En sağlıklısı gittiğimiz zaman yüzyüze sormak, o zaman zor da olsa cevap alırız herhalde ;)
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

Bu konuda bağkur çok farklı bir tutum içinde.Öncelikle internet üzerinden görünen borcu değil, bizzat bağkurdan alınan ekstre üzerindeki borcu kaale alın..Gerçi nasılsa müracaatta bulunurken onlar ekstre çektiriyorlar..O da ayrı bir konu,adama selam versen ekstre çek gel diyor,ertesi gün gidiyorsun tekrar ekstre çek diyor.O ayrı bir komedi.Neyse,ayrı bir tutumdan kastım şu: Bugün görünen borçları taksit veya peşin ödeseniz bile bağkur size her an geriye dönük borç çıkartabilir.Basamak intibakı diye bir olay var.Sıkıştılarmı onu kullanıyolar..O yüzden hiç bir zaman bağkura borcum yok diyemiyosunuz maalesef :) ne zamanki kaydınızı sildirirsiniz o zaman kurtulursunuz..Acayip bir kurum bu yaa :)
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

Bağ-kur ekranında Görünen borç toplam borçtur.... Ben size ayrıca Şöyle bir bilgi verimde Aklınızda olsun Bğkur da 200/10 aydan ilk defa açılış yaptığımızda toplam borç 30,000,00 ytl oluyor ancak taksitlendirmeye başvurursak peşin 16,000,00 ytl oluyor tabi basamağı 1 seçersek
 
Ynt: Bağ-kur Ekranındaki Borç Miktarı.?

gecikme zammı dahil tutar. şu an benim aylık primim 366ytl ve geçen ayı ödemedim. bu ay dahil borç tutarım 366*2=732 görünmesi gerekirken 760 civarı görünüyor. sonuç olarak gecikme zammınıda koymuşlar....
 

Benzer konular

Üst