Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

kanunkaide ' Alıntı:
70 milyonluk FB? Hiç sayı saydın mı?
UEFA nın içi gidiyordur doğru, o nedenledir belki size ön elemelerde çıkan zayıf rakipler.
Bu gün gitsek arjantine FB der mi bilmem ama Brezilya kesin FB der, yüksek ihracat rakamına ulaştılar sayesinizde.
Büyük takımların sponsor ihtiyacı yok ki, o kadar paralı başkan var ki neredeyse klübü satın alacaklar.
kbrs16 ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
...
yok maçı izlemene gerek yok, ben severim istatistiği hepsi var bende.. hatta ilk yarı pas yüzdesi fenerbahçenin % 44, beşiktaşın % 56 ama bu % 56 nın % 32 si Beşiktaşın kendi ceza sahası ve çevresinde yapmış.. ligtv sağolsun hepsini kaydettim ;)
...

Avunacağınız ve arkasına saklanacağınız birşeyler yapmışız! Ne mutlu bize... ;D

Kısaca Şampiyonluk Sayınızı Alabilirmiyim...

Oyuncuların tamamını cepheye gönderdiğimizden biraz düşüktür. Amblemde ki Türk Bayrağından bellidir.

Tabi canım Q7 ye transfer bedeli ödenmedi ama yıllık ücreti 5,4 milyon euro

Guti deseniz ona da ödenmdi ama yıllık ücreti 5,7 milyon euro.

Maşallah Beşiktaşımıza bunları nasıl ödeyecek bakalım.

K ı s a c a s ı ;

fenerbahce_yildiz1.jpg

K o m u t a n ı n ı z ı T a n ı y ı n

nguroy ' Alıntı:
Tabi canım Q7 ye transfer bedeli ödenmedi ama yıllık ücreti 5,4 milyon euro

Guti deseniz ona da ödenmdi ama yıllık ücreti 5,7 milyon euro.

Maşallah Beşiktaşımıza bunları nasıl ödeyecek bakalım.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Gutierez Hernandez'i (Guti), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamada, "İspanyol oyuncu Guti ile anlaşılmıştır. Şirketimiz, İspanyol oyuncu Gutierrez Hernandez ile 2 yıllık (2011-2012 sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği oyuncuya yıllık 2 milyon 700 bin Avro ödenecektir" denildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Quaresma ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000, 2011-2012 sezonu için 3.750.000 ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000 Avro ödenecektir. Inter kulübüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000 Avro ödenecektir'' denildi.

kanunkaide ' Alıntı:
İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Gutierez Hernandez'i (Guti), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamada, "İspanyol oyuncu Guti ile anlaşılmıştır. Şirketimiz, İspanyol oyuncu Gutierrez Hernandez ile 2 yıllık (2011-2012 sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği oyuncuya yıllık 2 milyon 700 bin Avro ödenecektir" denildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Quaresma ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000, 2011-2012 sezonu için 3.750.000 ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000 Avro ödenecektir. Inter kulübüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000 Avro ödenecektir'' denildi.

hatırlatayım dedim..
Halinizede ben gülüyorum :D :D :D

gutiii emeklilik günlerine seviniyor ve yupiii der.
quaresma kendine oynar, ve şöyle der: Queresmaaa.. 7 milyon euroma karıŞŞma
tabata tabak çanak satar.. ve şöyle der.. Tabataaa.. 8,5 milyon euro havaYaaaa..

Beşiktaş bizim artıklarımıza devamlı göz koyar
ununu elemiş eleğini asmış, rüştü, yusuf, mert nobre ve son yaldız Mehmet Aurelio.. dikkat edin yıldız değil, yaldız... altını kaşıdığında boş çıkıyor çünkü

bu kadro olsa olsa emekliler takımı olur :D :D :D

Güvenipde kaleye geçirebileceği bir ikinci kalecisi bile olmayan takıma daha ne denir ki?

ya kardeşim beşiktaşlı olarak aykutu çok seviyodum. ama adam nedense semih i oyuna alamıyor. harbi teknik adam olmas ondan. ??? ??? ???

İrem35 ' Alıntı:
hatırlatayım dedim..
....
Bu hatırlatmayı daha önce yapmıştınız. Gören de yaş ortalamanızı Arsenalın yaş ortalaması kadar sanır. Size Hooijdonk , carlos, ortega (cobarde gallina) kaç yaşında geldi ki? Veya topuzun maliyeti ne kadar, emrenin, geçmişte bizden giden tümer,feyyaz,sergen vb... ne kadar dı? Yıllarca ligde en fazla parayı veren bizmiydik?

kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
hatırlatayım dedim..
....
Bu hatırlatmayı daha önce yapmıştınız. Gören de yaş ortalamanızı Arsenalın yaş ortalaması kadar sanır. Size Hooijdonk , carlos, ortega (cobarde gallina) kaç yaşında geldi ki? Veya topuzun maliyeti ne kadar, emrenin, geçmişte bizden giden tümer,feyyaz,sergen vb... ne kadar dı? Yıllarca ligde en fazla parayı veren bizmiydik?

carlos 33 yaşında geldi ama paşa paşa oynadı, iz bıraktı..
hooijdonk 34 yaşında geldi 2 sezon oynadı, tek başına neredeyse takımı şampiyon yaptı.. iz bıraktı ve en sevilen yabancı futbolcularımızdan..
ortega.. 28 yaşında geldi.. ve kariyeri ismi ile Türkiye gelmiş en iyi yabancıydı.. Galatasarayı 6-0 yendiğimizn maçın mimarıdır bkz.irem35 profili :D ismi bile yeterdi..

daha sayıyım iş paradan açılmışken..

anelkayı Türkiyeye getirdik.. o dönemde şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak olan takımın iskeleti kurulmuştu..

daha sayıyorum.. ama burada kesiyim.. şimdi yüreğinize inmesin saydığım isimler :D
dur dayanamıycam söyliycem..
ama nasıl da aldık elinizden Mehmet Topuzu :D Beşiktaşlıların o hali gözümün önünden gitmedi :D :D önce beşiktaş forması giydirmişler yazık bide foto çekmişler, sonrada adamı aldık imza attırdık fener forması giydi.. ee asil takım işte.. ayy çok eğlendim :D :D

Onun için gerek klüp olarak, gerekse şirketleşme olarak bizi örnek aldığınızı ve bizide ayıreten başka takımlarında gıptayla baktığı bir klüp olduğumuzu söylememe gerek yok sanırım..

Gutiii emekliliğim rahat geçicek yupppiii diyerek futbol oynuyor :D :D

Demek biraz kurcalayınca sizinde yaşlı futbolcularınız ortaya çıkıyor. Şirketleşme işini tam anlamıyla yapan BJK dir. Mehmet topuza gelince, ben o şekilde bir futbolcuyu içime sindiremezdim açıkçası. Futbolcu forma ile fotoğraf çektirmiş, ben BJK de oynamak istiyorum diyor, hala oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi illede Topuzu isterim feryadına duyarsız kalmak mümkün değil. Guti için de bir parantez açalım;

Gutili kadronun kazandığı bir kaç başarı

Kulüp Takım Başarıları [değiştir]
İspanya La Liga Şampiyonluğu
1996/97 - Real Madrid
2000/01 - Real Madrid
2002/03 - Real Madrid
2006/07 - Real Madrid
2007/08 - Real Madrid
İspanya Süper Kupası Şampiyonluğu
1997 - Real Madrid
2001 - Real Madrid
2003 - Real Madrid
2008 - Real Madrid
UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1997-98 - Real Madrid
1999-00 - Real Madrid
2001-02 - Real Madrid
UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu
2002 - Real Madrid
Kıtalararası Kupa Şampiyonluğu
1998 - Real Madrid
2002 - Real Madrid
Milli Takım Başarıları [değiştir]
Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Şampiyonluğu
1995 - İspanya U-18
Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Şampiyonluğu
1998 - İspanya U-21
---------------

Küçük maçların büyük oyuncusu alex ile arasında biraz fark var, emeklilik planları yapan guti mi alex mi dün boboya attığı pas ile guti gösterdi.

yanlız şöyle bir fark var..
bize gelen yaşlı oyuncular maç kazandırıyordu, şampiyon yapıyordu..

size gelenler emekliliğini yaşıyor..

buradaki ince noktaya dikkat etmelisin :D

Guit maç boyunca sadece onu yaptı zaten.. başka birşey yok onda :D diyor taraftarda nasıl olsa arkamda.. yan gelirim yatarım.. bazen sakatlanırım..

ismim Gutiii emekliliğim rahat Yuppiii..

Doğru diyorsun, guti dün öylesine sahada dolaştı durdu. Asist yapmadı. Q7 ye de küfür eden bizim başkandı :)) Mesela bize gelen ernst de emeklilik için geldi, ferrari de. Kabul et, kadro olarak BJK nin yabancıları FB nin yabancılarının üzerinden atlar.

Bir de Alex ile Guti kıyaslamak çok anlamsız. Guti yi küçümsemiyorum. Çok başarılı bir oyuncu olduğu ortada. Ancak artık devrini bitirmek üzere.
Bir de ANELKA örneği var unutulmasın.
Aksi halde zaten Türkiyeye gelmezlerdi. (bjk demiyorum dikkat edin.)

Sn Demirörenin bu transferleri takım için değil kendi itibarını korumak için ne pahasına olursa olsun mantığı ile yaptığı açıkça görülüyor.
Geçen sene kendi başkanını yuhalayan, taraftar bu sene başkana tezahürat yapıyor.
Bunlar ortada. Umarım bu tip oyuncular süper lig kalitesini yükseltir.
Şu anda daha çok cicim ayları. Birkaç ay sonra sezon sonuna doğru görücaz. Hanyayı konyayı. :) :)

Büyük takımlar vardır, bir oyun yapısı vardır çıkarlar sahaya onu uygularlar, küçük takım ona uyar..
Biz belki Real Madride, Barcelonaya yada İntere belki taktik uygulayabiliriz, oda belki.. ama Türkiye Liginde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon, Bursa bana taktik uygular.. Tartışmasız..

eminim şuanda Demirören, Niang için içi gidiyordur..
Beşiktaş tan ben belki bir oyuncu isteyebilirim, oda isteyebilirim, isterimde değil..

işte mesele burada ;)

Bu kadar ağlayacağınızı bilsek yeniliverirdik! ;D
O kadar gollük ortam yarakttık, birden sonrasını getiremediniz. :D
Neyse ki teknik direktörünüzün kellesi kurtulduya ona sevinin. ;D

Aynı örnekten carew var unutulmaması gereken, veya daha geri gidecek isek ferdinand örneği var. GS de Hagi örneği var. Devrini bitirmek üzere olmayan oyuncu ülkeye niye gelsin, o kadar süren dava varken.

A.Yıldırım transferleri takım için mi yapıyor, o mevkiye gelen insan hizmet aşkı ile gelmez, itibar için gelir.

Gutinin devri için, real den gelen hemen hiç bir oyuncu devrini bitirmek üzere ülkemize gelmez. Raul de aynı mantıkla devrini bitirmek üzere ama onu alamadık o kadar çabaya rağmen. Türkiye ligi realden sonra başka takıma gidip orada tutunamayan oyuncuları alır. Gutinin de q7 nin de transferi her anlamda başarıdır. İster oynasınlar ister oynamasınlar Türkiye liginin adını duyururlar.Bu iki futbolcunun alınması seneye FB nin daha kolay yabancı transferi yapmasına yardım eder.

İrem35 ' Alıntı:
Büyük takımlar vardır, bir oyun yapısı vardır çıkarlar sahaya onu uygularlar, küçük takım ona uyar..
Biz belki Real Madride, Barcelonaya yada İntere belki taktik uygulayabiliriz, oda belki.. ama Türkiye Liginde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon, Bursa bana taktik uygular.. Tartışmasız..

eminim şuanda Demirören, Niang için içi gidiyordur..
Beşiktaş tan ben belki bir oyuncu isteyebilirim, oda isteyebilirim, isterimde değil..

işte mesele burada ;)
KDV zamanı iyi geldi bu mesaj. Niang kim Allah aşkına ya.
İşte niang istatistikleri;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Niang

Sezon Kulüp Ülke Lig Ülke Kupası Avrupa
2000 ? 2001 Troyes Ligue 1 10 maç / 2 gol 4 maç / 1 gol ?
2001 ? 2002 Troyes Ligue 1 17 maç / 3 gol 2 maç 2 maç
2002 ? 2003 Troyes Ligue 1 20 maç / 3 gol 1 maç ?
Metz Ligue 2 12 maç / 5 gol ? ?
2003 ? 2004 Strasbourg Ligue 1 23 maç / 9 gol 2 maç / 1 gol ?
2004 ? 2005 Strasbourg Ligue 1 33 maç / 12 gol 5 maç / 3 gol ?
2005 ? 2006 Olympique de Marseille Ligue 1 28 maç / 10 gol 4 maç / 2 gol 8 maç / 1 gol
2006 ? 2007 Olympique de Marseille Ligue 1 37 maç / 12 gol 8 maç / 3 gol 4 maç / 2 gol
2007 ? 2008 Olympique de Marseille Ligue 1 29 maç / 18 gol 2 maç / 1 gol 10 maç / 4 gol
2008 ? 2009 Olympique de Marseille Ligue 1 27 maç / 13 gol 1 maç 13 maç / 7 gol
2009 ? 2010 Olympique de Marseille Ligue 1 32 maç / 18 gol ? 9 maç / 3 gol
2010 ? 2011 Olympique de Marseille Ligue 1 2 maç ? 2 maç
Fenerbahçe Süper Lig 4 maç / 3 gol ? 2 maç

----------------------------------------
Fener kim ki ona yönelik taktik yapalım zaten maç fenerin yarı sahasında geçiyor.

:) :)

İşte bu düşünce tamamen bjk taraftarı düşüncesi. Normal tabi. Herkes kendi penceresinden bakıyor.

Türkiye liginin adının duyurulması ise onu FB çoktan ve ilk yapmaya başlamıştı. :)

Ortega, Anelka , Roberto Carlos. ;D ;D Bunlar her halde popülerlik olarak Q7 ile Guti den çok daha fazla bilinen oyunculardı.