Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz...
fakir tesellisi : )

İrem35 ' Alıntı:
.........

penaltıya diyecek bişey yok, Volkanın hatası, orada maalesef.. ama kazanabileceğimiz bir maçtı.
Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.

İrem35 ' Alıntı:
şimdi Beşiktaşın iyi oynadığını söyleyen yazarların, medyanın elinde bir istatistik var..
topla oynama oranları; % 57 Beşiktaş, % 43 Fenerbahçe.. Bu istatistik aslında Beşiktaşın oynadığı futbolun ahmaklığının kanıtı, iyi oynun değil.. bu % 57 nerede oynanmış ona bakılmalı.. Beşiktaş sahada 156 kere yan pas yapmış.. ernst alıyor sola veriyor, yaldız aurelio alıyor sağa veriyor, geriye veriyor.. % 57 böyle oldu.. ve bir fenerbahçeli üzerine gelmedi. zaten 1-0 öndeydik niye gelelimki... sabaha kadar oynasın Beşiktaş..

Açıkça söyliyim Eğerki bu Niangın yerine Semih olsaydı bu maç 7-0 biterdi.. bir ara 4-0 olacaktı olmadı..
çok pozisyon veriyor Beşiktaş..

Yani bu yaldız Aurelionun ayakta duracak hali kalmamış, ne çıkabiliyor, ne koşabiliyor... tesadüfen orada duruyor diye ona atılan topların çoğunuda bize atıyor zaten.. Yani Beşiktaşı 10 kişi bırakmak değil, bizi 12 kişi oynattı yaldız Aurelio..

penaltıya diyecek bişey yok, Volkanın hatası, orada maalesef.. ama kazanabileceğimiz bir maçtı.

burcu83 ' Alıntı:
her iki takımda vasatın üstüne çıkamadı bence..
fener herzamanki gibi üstünlüğünü koruyamadı..
ileri gidip skoru sağlamlaştırmak yerine geri çekildi.. beşiktaşı yarı sahasında gördü golden sonra..
ve beşiktaşa fırsat kazandırdı..
ne diyelim berabere oldu..gönüller buruk da olsa hoş oldu...

Spor Basını Yeni Yazarlarla Tanışmak Üzere Tebriklerr....

Tabi fenerin BJK kalesinde kaçırdığı en az 7 net pozisyonu saymazsak. (bir tanede bjk nin var)

FB'liler züğürt tesellisini bırakın da kendi sahanızda nasıl berabere kaldığınızı sorgulayın!

Bu arada (Çuvaldız kendi takımıma olmak üzere) nedir bu çimlerin hali? Futbolculara dünyanın parası veriliyorda çimleri halı gibi bir saha yapılamıyor! Maç sonunda saha yoluk tavuk gibiydi.

yok estağfurullah..bi bayan olarak ne haddime.. : )

kbrs16 ' Alıntı:
FB'liler züğürt tesellisini bırakın da kendi sahanızda nasıl berabere kaldığınızı sorgulayın!

Bu arada (Çuvaldız kendi takımıma olmak üzere) nedir bu çimlerin hali? Futbolculara dünyanın parası veriliyorda çimleri halı gibi bir saha yapılamıyor! Maç sonunda saha yoluk tavuk gibiydi.

fenerin iyi olduğunu söylemedim..bjk çok iyi olduğuna katılmadığımı söyledim..

burcu83 ' Alıntı:
kalisper_a ' Alıntı:
burcu83 ' Alıntı:
yok estağfurullah..bi bayan olarak ne haddime.. : )

Zaten Bir Bayan Olarak Çok Büyük Haddiniz Bence Bravoo...

ne demek istiyorsunuz..bayan olarak yorum yapmak büyük terbiyesizlik mi?

Yanlış Anladınız Demek İstediğim Bir Bayan Olarak Konuya Bu kadar Hakim OLmanız siz Ve İrem35 Hanımın bir Spor sever Olarak Çok Hoşuma Gitti

burcu83 ' Alıntı:
kbrs16 ' Alıntı:

fenerin iyi olduğunu söylemedim..bjk çok iyi olduğuna katılmadığımı söyledim..

Demek ki BJK'nın iyi olmayanı bile FB iyi!

Not: Züğürt tesellisi yapan siz değilsiniz. Yapanlar anladı!

kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
.........

Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.

şimdi burada konuşturtacaksınız beni yine :D

7 tane net gol pozisyonu vardı bizim ... bunların 4 tanesi gol vuruşuydu.. semih olsaydı 7-0 biterdi bu maç

şimdi bişey daha söyliyim, ben maçı seyrettim koyu fenerli olduğumdan, yan pası ön liberolar arkaya sağa, sola yaptı.. Beşiktaş gol atması lazım.. Hala hakandan, ismaile ondan Toramana ordan ernste, oradan yaldız aurelio ya, sonra geriye kalecinize.. % 57 böyle oldu..

İrem35 ' Alıntı:
...
7 tane net gol pozisyonu vardı bizim ... bunların 4 tanesi gol vuruşuydu.. semih olsaydı 7-0 biterdi bu maç

şimdi bişey daha söyliyim, ben maçı seyrettim koyu fenerli olduğumdan, yan pası ön liberolar arkaya sağa, sola yaptı.. Beşiktaş gol atması lazım.. Hala hakandan, ismaile ondan Toramana ordan ernste, oradan yaldız aurelio ya, sonra geriye kalecinize.. % 57 böyle oldu..

Netice nedir? 1-1 Atabilme yeteneğini gösterselerdi de keşke sizleri tebrik edebildeydik! ;D

Yanlış Anladınız Demek İstediğim Bir Bayan Olarak Konuya Bu kadar Hakim OLmanız siz Ve İrem35 Hanımın bir Spor sever Olarak Çok Hoşuma Gitti ....

yanlış anlamış olabilirim..kusura bakmayın..

Onu bunu bilmem, ligin kalitesi kötü, avrupada iki takım yoluna devam ediyor ki biri ilk kez şampiyonlar ligine katılan Bursaspor. Yıldız almaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor ama gelen yıldızların sadece formasında yıldız var, küçük maçların büyük oyuncularının yıldız diye yutturulmasından bıktım. Emrenin terbiyesizliği de artık tak etti, bilicanın attığı dirseklerde cabası. Ha bizde ak kaşık değiliz ama bu iki adam alışkanlık haline getirdi ve prim de alıyorlar ki sürekli devam ediyorlar, hadi bilica kazı başına prim alıyor da emrenin bu hareketlerine kim prim tanıyor. Milli takımda bile aynı adam. Bu arada o kadar FB li arasında maç boyu BJK marşını söyleyen bu sesi izmire kadar duyuran taraftara da ayrıca tebrikler, gerçek şampiyon onlar, ortada bir maç var ise galibi de onlar.

İrem35 ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
.........

Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım. Bu arada sağlık ekiplerinin volkanın sargılarını sara bitirememesi de ilginç, hani ne zaman BJK üstünlük kursa bir bakıyorum volkan yine yerde, yine sargı. Biraz daha sarılsa mumyaya dönecekti.

kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
.........

Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım.

Ben size söyliyim Beşiktaş 364 Fenerbahce 260

kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
.........

Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım. Bu arada sağlık ekiplerinin volkanın sargılarını sara bitirememesi de ilginç, hani ne zaman BJK üstünlük kursa bir bakıyorum volkan yine yerde, yine sargı. Biraz daha sarılsa mumyaya dönecekti.

yok maçı izlemene gerek yok, ben severim istatistiği hepsi var bende.. hatta ilk yarı pas yüzdesi fenerbahçenin % 44, beşiktaşın % 56 ama bu % 56 nın % 32 si Beşiktaşın kendi ceza sahası ve çevresinde yapmış.. ligtv sağolsun hepsini kaydettim ;)

kanunkaide ' Alıntı:
Onu bunu bilmem, ligin kalitesi kötü, avrupada iki takım yoluna devam ediyor ki biri ilk kez şampiyonlar ligine katılan Bursaspor. Yıldız almaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor ama gelen yıldızların sadece formasında yıldız var, küçük maçların büyük oyuncularının yıldız diye yutturulmasından bıktım. Emrenin terbiyesizliği de artık tak etti, bilicanın attığı dirseklerde cabası. Ha bizde ak kaşık değiliz ama bu iki adam alışkanlık haline getirdi ve prim de alıyorlar ki sürekli devam ediyorlar, hadi bilica kazı başına prim alıyor da emrenin bu hareketlerine kim prim tanıyor. Milli takımda bile aynı adam. Bu arada o kadar FB li arasında maç boyu BJK marşını söyleyen bu sesi izmire kadar duyuran taraftara da ayrıca tebrikler, gerçek şampiyon onlar, ortada bir maç var ise galibi de onlar.

Bişey daha diyim. UEFA' nın içi gidiyor Fenerbahçe gelsin oynasın, seyircisiyle tribünleri doldursun... UEFA ve turnuvadaki sponsorlar 70 milyonluk Fenerbahçeyi istiyor Avrupa kupalarında.. Beşiktaşa kim ne hangi sponsor geçiniz :D?

Bugün gidin Arjantine size Fenerbahçe der.. Dünya takımıyız biz.. Geçen sene Avrupada en çok şampiyonluk yaşayan klüptür Fenerbahçe.. sadece olaylara futbol gözüyle bakmayın, ben futbol severim ama spor dallarınıda çok severim.. Fenerbahçe geçen sene Avrupanın en başarılı spor klübüydü, voleybolu, basketbolu, yüzmesi, küreği, yelkeni ile..

İrem35 ' Alıntı:
...
yok maçı izlemene gerek yok, ben severim istatistiği hepsi var bende.. hatta ilk yarı pas yüzdesi fenerbahçenin % 44, beşiktaşın % 56 ama bu % 56 nın % 32 si Beşiktaşın kendi ceza sahası ve çevresinde yapmış.. ligtv sağolsun hepsini kaydettim ;)
...

Avunacağınız ve arkasına saklanacağınız birşeyler yapmışız! Ne mutlu bize... ;D

70 milyonluk FB? Hiç sayı saydın mı?
UEFA nın içi gidiyordur doğru, o nedenledir belki size ön elemelerde çıkan zayıf rakipler.
Bu gün gitsek arjantine FB der mi bilmem ama Brezilya kesin FB der, yüksek ihracat rakamına ulaştılar sayesinizde.
Büyük takımların sponsor ihtiyacı yok ki, o kadar paralı başkan var ki neredeyse klübü satın alacaklar.