Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.İrem35 ' Alıntı:.........
penaltıya diyecek bişey yok, Volkanın hatası, orada maalesef.. ama kazanabileceğimiz bir maçtı.
İrem35 ' Alıntı:şimdi Beşiktaşın iyi oynadığını söyleyen yazarların, medyanın elinde bir istatistik var..
topla oynama oranları; % 57 Beşiktaş, % 43 Fenerbahçe.. Bu istatistik aslında Beşiktaşın oynadığı futbolun ahmaklığının kanıtı, iyi oynun değil.. bu % 57 nerede oynanmış ona bakılmalı.. Beşiktaş sahada 156 kere yan pas yapmış.. ernst alıyor sola veriyor, yaldız aurelio alıyor sağa veriyor, geriye veriyor.. % 57 böyle oldu.. ve bir fenerbahçeli üzerine gelmedi. zaten 1-0 öndeydik niye gelelimki... sabaha kadar oynasın Beşiktaş..
Açıkça söyliyim Eğerki bu Niangın yerine Semih olsaydı bu maç 7-0 biterdi.. bir ara 4-0 olacaktı olmadı..
çok pozisyon veriyor Beşiktaş..
Yani bu yaldız Aurelionun ayakta duracak hali kalmamış, ne çıkabiliyor, ne koşabiliyor... tesadüfen orada duruyor diye ona atılan topların çoğunuda bize atıyor zaten.. Yani Beşiktaşı 10 kişi bırakmak değil, bizi 12 kişi oynattı yaldız Aurelio..
penaltıya diyecek bişey yok, Volkanın hatası, orada maalesef.. ama kazanabileceğimiz bir maçtı.
burcu83 ' Alıntı:her iki takımda vasatın üstüne çıkamadı bence..
fener herzamanki gibi üstünlüğünü koruyamadı..
ileri gidip skoru sağlamlaştırmak yerine geri çekildi.. beşiktaşı yarı sahasında gördü golden sonra..
ve beşiktaşa fırsat kazandırdı..
ne diyelim berabere oldu..gönüller buruk da olsa hoş oldu...
burcu83 ' Alıntı:yok estağfurullah..bi bayan olarak ne haddime.. : )
kbrs16 ' Alıntı:FB'liler züğürt tesellisini bırakın da kendi sahanızda nasıl berabere kaldığınızı sorgulayın!
Bu arada (Çuvaldız kendi takımıma olmak üzere) nedir bu çimlerin hali? Futbolculara dünyanın parası veriliyorda çimleri halı gibi bir saha yapılamıyor! Maç sonunda saha yoluk tavuk gibiydi.
kalisper_a ' Alıntı:burcu83 ' Alıntı:yok estağfurullah..bi bayan olarak ne haddime.. : )
Zaten Bir Bayan Olarak Çok Büyük Haddiniz Bence Bravoo...
burcu83 ' Alıntı:kalisper_a ' Alıntı:burcu83 ' Alıntı:yok estağfurullah..bi bayan olarak ne haddime.. : )
Zaten Bir Bayan Olarak Çok Büyük Haddiniz Bence Bravoo...
ne demek istiyorsunuz..bayan olarak yorum yapmak büyük terbiyesizlik mi?
burcu83 ' Alıntı:kbrs16 ' Alıntı:FB'liler züğürt tesellisini bırakın da kendi sahanızda nasıl berabere kaldığınızı sorgulayın!
Bu arada (Çuvaldız kendi takımıma olmak üzere) nedir bu çimlerin hali? Futbolculara dünyanın parası veriliyorda çimleri halı gibi bir saha yapılamıyor! Maç sonunda saha yoluk tavuk gibiydi.
fenerin iyi olduğunu söylemedim..bjk çok iyi olduğuna katılmadığımı söyledim..
kanunkaide ' Alıntı:Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.İrem35 ' Alıntı:.........
İrem35 ' Alıntı:...
7 tane net gol pozisyonu vardı bizim ... bunların 4 tanesi gol vuruşuydu.. semih olsaydı 7-0 biterdi bu maç
şimdi bişey daha söyliyim, ben maçı seyrettim koyu fenerli olduğumdan, yan pası ön liberolar arkaya sağa, sola yaptı.. Beşiktaş gol atması lazım.. Hala hakandan, ismaile ondan Toramana ordan ernste, oradan yaldız aurelio ya, sonra geriye kalecinize.. % 57 böyle oldu..
Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım. Bu arada sağlık ekiplerinin volkanın sargılarını sara bitirememesi de ilginç, hani ne zaman BJK üstünlük kursa bir bakıyorum volkan yine yerde, yine sargı. Biraz daha sarılsa mumyaya dönecekti.İrem35 ' Alıntı:kanunkaide ' Alıntı:Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.İrem35 ' Alıntı:.........
şimdi burada konuşturtacaksınız beni yine
7 tane net gol pozisyonu vardı bizim ... bunların 4 tanesi gol vuruşuydu.. semih olsaydı 7-0 biterdi bu maç
şimdi bişey daha söyliyim, ben maçı seyrettim koyu fenerli olduğumdan, yan pası ön liberolar arkaya sağa, sola yaptı.. Beşiktaş gol atması lazım.. Hala hakandan, ismaile ondan Toramana ordan ernste, oradan yaldız aurelio ya, sonra geriye kalecinize.. % 57 böyle oldu..
kanunkaide ' Alıntı:Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım.İrem35 ' Alıntı:kanunkaide ' Alıntı:Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.İrem35 ' Alıntı:.........
kanunkaide ' Alıntı:Bana maçı tekrar izlettirip pasları bir bir saydırma, takıntılı adamım, yaparım. Bu arada sağlık ekiplerinin volkanın sargılarını sara bitirememesi de ilginç, hani ne zaman BJK üstünlük kursa bir bakıyorum volkan yine yerde, yine sargı. Biraz daha sarılsa mumyaya dönecekti.İrem35 ' Alıntı:kanunkaide ' Alıntı:Sabaha kadar oynayın kazanamazsınız, hatta sizin bakış açınızla forvetiniz semih olsun, biz de iki değişikliği yapmamış olalım, bence de 4-7 fark olurdu ama farkı yapan BJK olurdu. Yan pas dediğinizde dikkat ettiyseniz bizim kale çizgimizde değil orta sahada oluyor, eğer bir büyük takım kendi seyircisi önünde 1-0 a güvenip karşı takımın sürekli pas vermesine izin veriyorsa düşünmek lazım.İrem35 ' Alıntı:.........
kanunkaide ' Alıntı:Onu bunu bilmem, ligin kalitesi kötü, avrupada iki takım yoluna devam ediyor ki biri ilk kez şampiyonlar ligine katılan Bursaspor. Yıldız almaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor ama gelen yıldızların sadece formasında yıldız var, küçük maçların büyük oyuncularının yıldız diye yutturulmasından bıktım. Emrenin terbiyesizliği de artık tak etti, bilicanın attığı dirseklerde cabası. Ha bizde ak kaşık değiliz ama bu iki adam alışkanlık haline getirdi ve prim de alıyorlar ki sürekli devam ediyorlar, hadi bilica kazı başına prim alıyor da emrenin bu hareketlerine kim prim tanıyor. Milli takımda bile aynı adam. Bu arada o kadar FB li arasında maç boyu BJK marşını söyleyen bu sesi izmire kadar duyuran taraftara da ayrıca tebrikler, gerçek şampiyon onlar, ortada bir maç var ise galibi de onlar.
İrem35 ' Alıntı:...
yok maçı izlemene gerek yok, ben severim istatistiği hepsi var bende.. hatta ilk yarı pas yüzdesi fenerbahçenin % 44, beşiktaşın % 56 ama bu % 56 nın % 32 si Beşiktaşın kendi ceza sahası ve çevresinde yapmış.. ligtv sağolsun hepsini kaydettim
...