Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

flash.gif
Son dakika! Bilika takım arkadaşlarına hızlandırılmış kazı kursu açmış ;D

Augen_115.gif

*Bilica'nın sözleşmesi uzatılmış, peşin 250 bin Euro artı kazı başına 25 bin...
*"İSKİ, Bilica tarafından Şükrü Saracoğlu'nda başlatılan kazı çalışmalarının sezon sonuna kadar devam edeceğini bildirerek vatandaşları olası kesintilere karşı uyardı..."
*"Maçlara dedektör ile girmesinden korkulan futbolcu."
*"Abi, Arkeoloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapılmış. Bilica'nın yaptığı kazı çalışmaları sonrası (Beşiktaş maçındaki penaltı noktasını kazımasına gönderme olarak), 28 yıl önce kazanılan Türkiye Kupası'nın bulunduğu iddia edildi. Örnek, tam tespitin yapılması için Londra müzesine gönderildi."

Bence Bilica ya cok yükleniyorsunuz Aynı hareketi Torres de yapmıştı Hem zaten Bilica onu yapmasaydı bile Beşiktaşın bizi yenebileceğinimi düşünüyrdunuz :D Beşiktaş Bizden Topladığı Futbolcularla (Yeni Transfer AURELLO da dahil) Küçük Bi Fenerbahce yaratmaya Calışıyor Fenerbahce Olma Özlemini Taşıyan Ezeli Rakibimiz Beşiktaşa Tşk Ederiz.

Burak Yılmaz, Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın, Tümer Metin, Alpay Özalan, Oktay Derelioğlu.

Zaten ülkeden 3 tane lokomotif takım var . Birbiri arasında bolca alış veriş yapar son dönemde bizimki yoğun oldu. Yıllara dağıtırsak belki eşittir.
guiza.jpg

*Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam.

*Trakya'da bir tekstil firmasında personel müdürü olarak çalışıyorum. Yemin ederim Güiza iş müracaatı yapsın, meydancı olarak almam.

* Alex'te peygamber sabrı var valla. Ben olsam tokatlarım ya bu adamı.

* Sizce Alex Güiza'ya ne dedi? "Böyle futbol oynayıp bu kadar parayı götürüyorsun ya, büyük adamsın okçu kardeş" demiştir bence!

* Acıların çocuğu Güiza... Hep ağlamaklı...
* Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklar'a bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı.

* Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her Euro'nun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye

* Aziz Başkanım. Ne olursun duy artık şu taraftarı. At şu adamı başkanım. Nereye gider; kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.

* Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir.

* Adam şut çekerken pas verir gibi, pas verirken de şut çeker gibi abanıyor, dengesi yok.

Bir gün köy ahalisi köy kahvesinde bir yandan haberleri izliyor, bir yandan da p...işpirik çeviriyorlarmış. İçlerinden biri (Mustafa Abi) televizyonda Ecevit'i görür ve;

" Ulan, Başbakan oldu yüzümüze bakmıyor. Eskiden böylemiydi be! Etrafımda dolanırdı! Hey be, zaman ne çabuk geçiyor..." der.

Kahvedekiler merakla sorarlar:

" Mustafa Abi? Sen nereden tanıyorsun Başbakanı yahu?"

Mustafa Abi istifini bozmadan cevap verir:

" Ulan üniversite yıllarında abilik ettim ona! Az ekmeğimi yemedi!! Gel gör ki şimdi bizi unutmuş baksana! "

Kahvedeki ahali inanmamış tabii ki. Mustafa Abi'de inandırmak için;

" Gelin ulan! Meclisin önüne gidiyoruz. Çıkışta yakalayacağız Ecevit'i. O zaman anlarsınız yalan mı, değil mi?"

Hep birlikte T.B.M.M.'nin önüne giderler ve çıkışta Ecevit'i yakalarlar. Ecevit hemen Mustafa Abi'nin elini öpmeye kalkışır ve;

" Abim, Mustafa Abim; kusura bakma Başbakanlık bir dakika boş bırakılmıyor ki! Kusuruma bakma abi. "

Mustafa Abi kahve ahalisine şöyle bir bakar ve ahalinin acayip şekilde etkilendiğini görür.

Başka bir gün gene kahvede ahali ile televizon seyreden Mustafa Abi televizyonda Süleyman Demirel'i görür;

" Bu da öyle. Cumhurbaşkanı olunca kendisini birşey zannetti. Hayırsız çıktı bu da!!"

" Hadi canım. Ecevit'i belki şans eseri tanıyorsun ama buna inanmıyoruz!!"

Mustafa Abi hemen ahaliyi toplar ve Çankaya'ya gider. Mustafa Abi'yi gören Demirel hemen Ecevit gibi Mustafa Abi'nin ellerine sarılır ve öpmeye kalkışır. Mustafa Abi buna izin vermez tabi. Demirel ekler;

" Abi Vallahi billahi kusura bakma. Uzun yıllardır göremiyordum seni. Tam da seni ziyarete gelecektim. " der.

Mustafa Abi tekrar ahaliye dönerek bir bakış atar ki artık ahalinin gözünde peygamber kadar yükselmiştir.

Yine birgün kahvede televizyon izlerken bu sefer televizyona Clinton çıkar. Mustafa Abi söze başlar;

" Ulan ne çabuk unuttun o sefalet dolu günleri? Tabi zengin oldun, Amerika'nında başına geçince unuttun bizi.. Hayırsız herif!!"

Ahali bu kadarının da fazla olduğunu söyler ve diğerlerinin belki bir şans eseri olabileceğine ama Clinton'u tanımasının imkansız olduğuna imece usûlü karar verirler.

Mustafa Abi'nin tabii ki kafası atar ve bazı köylüleri alarak Beyaz Saray'a giderler. Kapıdaki görevliye Clinton ile görüsmek istediklerini söylerler.. Görevli de sadece bir kişinin girebilecegini söyler. Köylüler düşünürler ve sadece Mustafa Abi'nin Clinton'u tanıdığını söyleyerek Mustafa Abi'nin gitmesini isterler.

Güvenlik Mustafa Abi'yi iyice arayarak içeri sokar. Saatler geçer ama kapıdan kimse çıkmaz. Köylüler sıkılır. Penceredende bakma olanakları olamadığı için oradan geçen uzun boylu birine sorma kararı alırlar.

Şans eseri orada o anda Michael JORDAN geçmektedir. İngilizce bilen bir köylü Michael Jordan'a döner;

" Ya Jordan Abi. Senin boyun uzun. Camdan içeri bakıp neler oluyo, kaç kişi var bi baksana..."

Jordan camdan bakar ve cevap verir;

" Vallahi ne olduğunu bilmiyorum. İçeride 6 kişi var. Biri Mustafa Abi, diğerlerini tanımıyorum." :D :D :D

:D :D :D

ya şu Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları ne komik.. çok güldürüyosunuz beni.. :D :D :D

Konuşturtuyosunuz yine beni!

Yani benim Galatasaraylı, Beşiktaşlı dostlarım var.. ben rakip iki takım taraftar arkadaşlarımın bu kadar çılgınca sevindiğini geçen sezon ilk kez şahit oldum..

Koskoca Galatasaray ve Beşiktaşın sevinç sebebine bakın.. Geçen sene bizim, yani Fenerbahçenin şampiyonluğu kaybetmesi. Çünkü hem Beşiktaş hemde Galatasaray şampiyon olma ümidini haftalar evvel kaybetmişti.. tek tesellileri Fenerbahçe şampiyon olmasın..
:D :D Sizler ancak Fenerin kaybetmesine sevinebiliyosunuz ülkemizde..

Ama unutulan bişey var, amatör spor dallarında Galatasaray, Beşiktaşla 70 e yakın müsabaka yapmış Fenerbahçe.. yüzmesi, küreği, yelkeni, voleybol, basketbol.. 70 inin 57 sini Fenerbahçe kazanmış, 13 ünü Galatasaray, Beşiktaş paylaşmış..

Yani hep yenmişiz bu iki takımı her branşta.. Öyle olduğu içinde ancak bizi başkası yenerse ona seviniyosunuz :D :D çok komik işte..
Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçeyi yenme ümidini yitirmiş.. bunun anlamı bu :D :D

Yani ben bir galatasaraylı olsam (Allah Korusun), ben sevinmek için Fenerin yenilmesine muhtaçsam, niye takım tutayım, yada beşiktaşlı olsam keza öyle, sporun manası ne?? ???

sporun manası ne ?

Geçen sene Şampiyonluğu kaybetmiş olsakta ben yine takımımın arkasındayım.. onlara gönülden bağlıyım, tutkuylada seviyorum..
Ama ya sizler, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlar; yaptıklarınız için takımınızın arkasındamısınız ?

Siz hale geçen sene sonunda mısınız?
Aynı ayda ve arka arkaya oynadığı iki ligde (Şampiyonlar ve UEFA) elenerek vedarı iftiharımız olduğunuz için sevinecek değildik ya! ;D

Ya fenerbahçelilerin en çok bu tarz açıklamalarını seviyorum hangi birini ekleyeyim

b-295064-fenerbahce_geyikleri.jpg

fenerbahce_kupa_geyikleri5.jpg

fenerbahce-geyikleri-370.jpg

fenerbahce-geyikleri-371.jpg

Spor, kardeşlik, saygılı rekabet, yüksek ahlaklılıktır, maçın atmosferine girmek adına ekliyorum resimleri, yanıt gelirse devamını getiririz.

İrem35 ' Alıntı:
Yani ben bir galatasaraylı olsam (Allah Korusun), ben sevinmek için Fenerin yenilmesine muhtaçsam, niye takım tutayım, yada beşiktaşlı olsam keza öyle, sporun manası ne?? ???
sporun manası ne ?

İrem35 ' Alıntı:
:D :D :D

ya şu Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları ne komik.. çok güldürüyosunuz beni.. :D :D :D

Konuşturtuyosunuz yine beni!

Yani benim Galatasaraylı, Beşiktaşlı dostlarım var.. ben rakip iki takım taraftar arkadaşlarımın bu kadar çılgınca sevindiğini geçen sezon ilk kez şahit oldum..

Koskoca Galatasaray ve Beşiktaşın sevinç sebebine bakın.. Geçen sene bizim, yani Fenerbahçenin şampiyonluğu kaybetmesi. Çünkü hem Beşiktaş hemde Galatasaray şampiyon olma ümidini haftalar evvel kaybetmişti.. tek tesellileri Fenerbahçe şampiyon olmasın..
:D :D Sizler ancak Fenerin kaybetmesine sevinebiliyosunuz ülkemizde..

Ama unutulan bişey var, amatör spor dallarında Galatasaray, Beşiktaşla 70 e yakın müsabaka yapmış Fenerbahçe.. yüzmesi, küreği, yelkeni, voleybol, basketbol.. 70 inin 57 sini Fenerbahçe kazanmış, 13 ünü Galatasaray, Beşiktaş paylaşmış..

Yani hep yenmişiz bu iki takımı her branşta.. Öyle olduğu içinde ancak bizi başkası yenerse ona seviniyosunuz :D :D çok komik işte..
Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçeyi yenme ümidini yitirmiş.. bunun anlamı bu :D :D

sporun manası ne ?

Geçen sene Şampiyonluğu kaybetmiş olsakta ben yine takımımın arkasındayım.. onlara gönülden bağlıyım, tutkuylada seviyorum..
Ama ya sizler, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlar; yaptıklarınız için takımınızın arkasındamısınız ?

Harika Bi yazı Olmuş

+1

Fenerbahce dışındaki Tüm Takımların Taraftarları Aslında Kendi Takımlarını Tutmuyorlar Onlar Fenerbahcenin Rakibi Kim Olursa Onların Taraftarlığını Yapıyorlar Ama Bİz Sadece Kendi Takımımızla İlgileniyoruz .
Örneğin:Galatasaray Bursasporla oynuyor Bursa Yense Niye Sevinelimki Bzi zaten Galatasarayı Herzaman Yeniyoruz Ama Biz Bursayla Oyadığımızda Bursa Bİzi Yenerse Galatasarayın Sevinmesi Gayet Normal Çünkü Onlar Bizi Yenemiyorlar :D :D :D Bu örneği Dİğer Takımlar İçinde Yapabiliriz :D :D :D :D :D

images

fb-geyik-23162_501.jpg

sanal-alemde-fenerbahce-geyikleri.jpg

fener.jpg

11

fenerbahce-kupa-geyikleri-2.jpg

fenerbahce_kupa_geyikleri3.jpg

fenerbahce_kupa_geyikleri.jpg

images

269geyik.jpg

- Fenerbahçe seneye açık ara şampiyon olsa bile şampiyon olduğuna artık 1 hafta inanmaz.

- Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerbahçe taraftarının hala kutlama yapıldığı öğrenildi

- ?Şampiyonluk gelince dünyayı yakarız" dediler, gelmeyince statlarını yaktılar.

- Yakarız diyorlardı, inanmıyorduk.

- Maç bittiğinde ikinciliği kutlayan Ulvi

- Efkardan sigara yakmak isterken, stadını yakan Ulvi.

- "Sazan" yaz, 1907'ye gönder, "şampiyon olduk" deyip sahaya insinler

- Fenerbahçe Türkiye Kupası rekorundan sonra bu kez de gözünü Lig şampiyonluğu kupasını alama-maya dikti

- İyi ki varsın Fenerbahçe, sana baktıkça başka bir takımı tutmanın haklı sevincini yaşıyoruz

- Hekesin gönlünden ne kopuyorsa versin, Fener?e kupa alacağız

- Atkı 19 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, fenerin şakadan şampiyonluk sevinci paha biçilemez

- Bilica kupa bulma umuduyla Saracoğlu'nda yine kazı çalışmalarına başlamış

- Kızılay Kadıköy'de morfin dağıtıyormuş, acılarını dindirmek için

- Maymunsuz sirk, Fenersiz Lig olmaz

- Guiza'yı seneye de Fenerbahçe'de görmek istiyoruz

- Şampiyonlar ikiye ayrılır biri gerçek şampiyon, biri de kendini şampiyon zannedenler
Sporun manasını bilmem de komik değil mi bunlar yahu?

Moda girdim, artık savaş baltalarını arabanın bagajına atıp yolculuğa çıkabilirim

Beşiktaşlıyım ama bursa spor adına sevinmiyorum, f.b. düştüğü durumla ilgili esprilere gülüyorum. Aynı sizin yüksek ihtimal liverpol için sekiztaş esprisine güldüğünüz gibi