Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İrem35 ' Alıntı:Yani ben bir galatasaraylı olsam (Allah Korusun), ben sevinmek için Fenerin yenilmesine muhtaçsam, niye takım tutayım, yada beşiktaşlı olsam keza öyle, sporun manası ne?? ???
sporun manası ne ?
İrem35 ' Alıntı:![]()
![]()
ya şu Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları ne komik.. çok güldürüyosunuz beni..![]()
![]()
Konuşturtuyosunuz yine beni!
Yani benim Galatasaraylı, Beşiktaşlı dostlarım var.. ben rakip iki takım taraftar arkadaşlarımın bu kadar çılgınca sevindiğini geçen sezon ilk kez şahit oldum..
Koskoca Galatasaray ve Beşiktaşın sevinç sebebine bakın.. Geçen sene bizim, yani Fenerbahçenin şampiyonluğu kaybetmesi. Çünkü hem Beşiktaş hemde Galatasaray şampiyon olma ümidini haftalar evvel kaybetmişti.. tek tesellileri Fenerbahçe şampiyon olmasın..
![]()
Sizler ancak Fenerin kaybetmesine sevinebiliyosunuz ülkemizde..
Ama unutulan bişey var, amatör spor dallarında Galatasaray, Beşiktaşla 70 e yakın müsabaka yapmış Fenerbahçe.. yüzmesi, küreği, yelkeni, voleybol, basketbol.. 70 inin 57 sini Fenerbahçe kazanmış, 13 ünü Galatasaray, Beşiktaş paylaşmış..
Yani hep yenmişiz bu iki takımı her branşta.. Öyle olduğu içinde ancak bizi başkası yenerse ona seviniyosunuz![]()
çok komik işte..
Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçeyi yenme ümidini yitirmiş.. bunun anlamı bu![]()
Yani ben bir galatasaraylı olsam (Allah Korusun), ben sevinmek için Fenerin yenilmesine muhtaçsam, niye takım tutayım, yada beşiktaşlı olsam keza öyle, sporun manası ne?? ???
sporun manası ne ?
Geçen sene Şampiyonluğu kaybetmiş olsakta ben yine takımımın arkasındayım.. onlara gönülden bağlıyım, tutkuylada seviyorum..
Ama ya sizler, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlar; yaptıklarınız için takımınızın arkasındamısınız ?
Sporun manasını bilmem de komik değil mi bunlar yahu?- Fenerbahçe seneye açık ara şampiyon olsa bile şampiyon olduğuna artık 1 hafta inanmaz.
- Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerbahçe taraftarının hala kutlama yapıldığı öğrenildi
- ?Şampiyonluk gelince dünyayı yakarız" dediler, gelmeyince statlarını yaktılar.
- Yakarız diyorlardı, inanmıyorduk.
- Maç bittiğinde ikinciliği kutlayan Ulvi
- Efkardan sigara yakmak isterken, stadını yakan Ulvi.
- "Sazan" yaz, 1907'ye gönder, "şampiyon olduk" deyip sahaya insinler
- Fenerbahçe Türkiye Kupası rekorundan sonra bu kez de gözünü Lig şampiyonluğu kupasını alama-maya dikti
- İyi ki varsın Fenerbahçe, sana baktıkça başka bir takımı tutmanın haklı sevincini yaşıyoruz
- Hekesin gönlünden ne kopuyorsa versin, Fener?e kupa alacağız
- Atkı 19 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, fenerin şakadan şampiyonluk sevinci paha biçilemez
- Bilica kupa bulma umuduyla Saracoğlu'nda yine kazı çalışmalarına başlamış
- Kızılay Kadıköy'de morfin dağıtıyormuş, acılarını dindirmek için
- Maymunsuz sirk, Fenersiz Lig olmaz
- Guiza'yı seneye de Fenerbahçe'de görmek istiyoruz
- Şampiyonlar ikiye ayrılır biri gerçek şampiyon, biri de kendini şampiyon zannedenler
kanunkaide ' Alıntı:Moda girdim, artık savaş baltalarını arabanın bagajına atıp yolculuğa çıkabilirim