Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Temel mağazaya girmiş.tezgahtar bayan sormuş:
- Hoşgeldiniz,arzunuz isteğiniz nedir?
Temel:
-Arzum,çıkışta gelip sizi almak,önce güzel bir akşam yemeği,sonra sinemaya gidip romantik bir film izlemek ve güzel bir ortam içinde geceyi birlikte geçirmek..Arzum bunlar,ama istediğim sadece bir çift çorap.

Temel ile Dursun iş ararken karayollarında iş bulmuşlar.Görevleri asfalt ortasına beyaz çizgileri çekmek.
İlk gün boya kutusu ile fırçayı alıpişe koyulmuşlar ve ve neredeyse 3 kilometre yol boyamışlar.Patron çıok memnun kalmış.İkinci gün 2 km. üçüncü gün 1 km.Velhasıl gün gelmiş ancak 100 mt.boyar hale gelmişler.Patron dayanamamış konuşmak için bunları çağırmış.İlk gün çok güzel boyadıklarını ama sonraki günler gitgide daha az boyadıklarını söylemiş ve bunun sebebini sormuş.Temel'in yanıtı gayet basit olmuş: "Ne yapalım patron,her geçen gün boya kutusundan uzaklaşıyoruz"...olmuş.

Temel Dursun'a sormuş:
- Dursun,su kaç derecede kaynar?
- 90 derece.
-Ulan salak,90 derecede kaynayan dik açidur.

Bir gün Sürmene'lilerin canı sıkılmış.Ne yapalım,Çin'e savaş açalım demişler.Çin'e haberi salıp beklemeye başlamışlar.Bir süre sonra cevap gelmiş ve köyün yaşlıları hemen toplanıp görüşmeye başlamışlar.Köylüler merak içinde yaşlılardan birine sormuş:
- Eee cevap ne oldi,savaşacakmiyuk?Ne karar verdunuz?
Yaşlı amca biraz tereddütlü;
- Savaşacağuk savaşmasina da o kadar öliyi nereye gömeceğuk oni duşuniyruk..

Temel doktora gitmiş..İşaret parmağını vücudunun çeşitli yerlerine dokundurarak:
- Toktor,puram ağuriy,puram ağuriy,şuram ağuriy
Doktor hemen hemşireyi çağırıp,acilen Temel'e çekap yaptıralım demiş..Sonuçlar çıkmış;
Temel'in işaret parmağı kırık..

Temel doktora gitmiş.
- Toktor, ne zaman tuvaletteyken kapıyı çalsalar,öhöö,öhöö diyrum,aca ben veremmiyum?

Yaşanmış bir olay olduğu söyleniyor..

Tenmel doktora gitmiş muayenesini olmuş ve ilaçları almak için eczaneye gitmiş.Eczacı kadın sisteme girerek daha evvel aldığı ilaçlardan birinin henüz bitmediğini bitene kdar yenisini veremeyeceğini söylemiş.Temel hemen evi aramış:
- ula emine o ilaçları masanın üstünden kaldur,bunlar bizim evi göriyler..

twolf ' Alıntı:

Yaşanmış bir olay olduğu söyleniyor..

Tenmel doktora gitmiş muayenesini olmuş ve ilaçları almak için eczaneye gitmiş.Eczacı kadın sisteme girerek daha evvel aldığı ilaçlardan birinin henüz bitmediğini bitene kdar yenisini veremeyeceğini söylemiş.Temel hemen evi aramış:
- ula emine o ilaçları masanın üstünden kaldur,bunlar bizim evi göriyler..

:D

-- ayda 2 milyar para kazanmak ister misin?
-- çok isterim, hadi başlayalım işe..
-- o halde aya git.
-- :o :o

-ayda 2 milyar para kazanmak ister misin?
-çok isterim hadi başlayalım işe
-önce öss ye hazırlan, astronot hangi bölümden olunuyorsa onu kazan, sonra kpss ye gir, astronot hangi bölümden olunuyorsa o bölüm sınavlarında birinci ol, sonra mülakatı geç, ülkenin astronot ihtiyacı belireceği zaman seni çağırırlar o vakte kadar bekle, o vakit geldiğinde ayda 2 milyar para kazanırsın. ::)

İşin özü, Türkiye Cumhuriyeti hiç kime ayda 2 milyar maaş kazanamaz.

temel fıkraları müthiş :):)

paylaşım için tşk...

TEMEL VE MAYMUN
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Temel Amerika da belediye otobüs şoförlüğü yapmaktadır.Bir gün otobüste hararetli bir tartışma yaşanmış,beyazlar ve siyahlar atışmaya başlamışlar.Temel'in sinirleri atmış otobüsü kenara çekerek herkesi aşağıya indirmiş.Kızarak ve bağırarak;
- Nedir ulan yok beyaz yok siyah,farzedinki hepiniz yeşilsiniz.Binin lan şimdi otobüse diyerek kendi koltuğuna geçmiş.Yolcular teker teker binerken Temel doğrulup arkaya doğru bağırmış:
-Açuk yeşiller öne koyi yeşiller arkaya :)

Bu fıkrayı henüz 7 yaşındayken müsamerede sahnede anlatmıştım :)

Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam
karşıdaki sesi duy...unca şaşırır, bay...ana sorar:

- "Sen kimsin?" Kız cevaplar:
- "Evin hizmetçisiyim."
...- "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!"
- "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi."
- "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?"
- "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber."
Adam şaşırır, sinirlenerek,
- "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz,
- "Tabii ki isterim.Kim istemez..."
- "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük
herifi vur!"
Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona
geri gelir:
- "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam,
- "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar:
- "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir:
- "Orasi 112 43 44 değil mi?
- "Hayir!!!!!
- "Pardon! Yanlış numarayı aramışım :D :D

:D :D

29042_390638891455_17900841455_4694128_1837619_n.jpg

57970_433006698491_110909208491_5220985_4290880_n.jpg

Geçen Sene Kadıköy'de Oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Maçındaki Hareketiyle Gündemden Düşmeyen Bilica Bu Sefer Derbiye Hazırlıklı Gidiyor :)

''BİRAZDA GÜLELİM DEĞİL Mİ''

Din dersinde ,: Öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış.
-Adın ne s...enin evladım?
- Kevser öğretmenim
- Ne güzel isim, Oku bakalım kevser suresini..
Öğrenci sureyi ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
- Senin adın ne evladım ?
- Fatih öğretmenim..
- Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,Öğrenci ezbere okumuş.
- Aferin evladım, ağzına sağlık..Öğretmen birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor.
- Evladım kalk bakayım, adın ne senin ?.. demiş..
- Yasin öğretmenim, ama arkadaşlar bana kısaca Süphaneke derler :):), ;D ::)

Musevi bir arkadaştan dinlediğim bir fıkrayı anlatayım.Sonu biraz müstehcendir.Uygun görülmez ise silinebilir.

Genç bir papaz adayı,tüm eğitimini bitirmiş ve vaizlik yapma zamanı gelmiştir.Fakat ilk vaizi olması hasebiyle çok heyecanlıdır,yanlış yapmamak için baş papaza giderek tavsiye almak istemiştir.Peder, gayet sakin olmasını,heyecanlanacak bişeyin olmadığını,arkadaşlarıyla sohbet edermiş gibi cemaatle konuşmasını vs.öğütlemiş ve gerekirse vaizden önce rahatlaması için bir bardak şarap içebileceğini söylemiş.Genç rahip teşekkür ederek yanından ayrılmış.Vaiz günü gelmiş,rahip heyecanını bir türlü yenemediğinden şaraptan bir bardak içeyim diye düşünmüş.1-2-3 derken şişeyi bitirmiş.
Vaizini gerçekleştirmiş,ertesi gün olmuş ama vaiz akşamı ne yaptığı konusunda hiçbirşey hatırlamıyormuş.Pederin yanına gitmiş.Pedere,o akşamla ilgili hiçbirşey hatırlamadığını,yanlış birşey yapmamış olmasını umduğunu ve konuşmasının nasıl geçtiğini pedere sormuş.
Peder de genel itibari ile iyi olduğunu fakat bir kaç yerde hatalar yaptığını söylemiş.Rahip hataları sorunca peder anlatmaya başlamış..
Bak evladım demiş:
1- Her duadan sonra genelde amin diyceksin,oleeeeyyy diye bağırmıycaksın.
2- Duan bitince kürsüden inerken merdivenlerden ağır ağır ineceksin.Trabzandan kaymayacaksın.
3- İsa,tanrı'nın çocuğudur.O'na o.... çocuğu demeyeceksin.

Saygılar.

Yahu kendi adamınız sizi düşünmüyor bizmi düşüneceğiz :)