Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

alins in üstünde birde tömer var... ahh şimdi 986 ya atlayıp gitmek vardı alsancağa :D

oda olurda.. 886 ya gıcığım biraz... bir keresinde üçkuyulara gidicektim, hıfzısıhha son durakmış ;).. sonra bir daha binmedim.. yarı yolda bıraktı beni.. o nedenle hep 986 ya binerim..

İrem35 ' Alıntı:
oda olurda.. 886 ya gıcığım biraz... bir keresinde üçkuyulara gidicektim, hıfzısıhha son durakmış ;).. sonra bir daha binmedim.. yarı yolda bıraktı beni

şu metro bitsede kurtulsak 86 mıza tekrar kavuşsak :D

o metro bitene kadar ben ymm olurum kesin ;)
şaka bir yana gerçekten inönü caddesi yolları çok kötü... Allah orada olanlara sabır versin.. Hele otobüsle gitmek felaket.. Bildiğim kadarıyla 1,5 yıl sürecek metro çalışmaları..

ama doğru söylüyosun 86'ın tadı bir başkaydı..

kanunkaide ' Alıntı:
Bak, spartacus ün 13 bölümünü birden yazarım izlediğinden bir şey anlamazsın. Ayrıca spartacus BJK li.
Spartacus için kanser olmuş diyorlar? Çekimlere ara verilmiş.

ewet dizinin şimdilik çekimlerine ara verildi.
Spartacus rolundeki adam şu anda kanser, tedavi görüyor.
ya iyileşene kadar beklenecek yada başkası oynayacak.
başkası oynarsa dizinin izlenebilirliliği düşebileceği endişesiyle galiba diziyi sonlandıracaklar..
buda benim için çok kötü olacak çünkü dvdye kaydediyordum :(

IFFHS eylül ayı "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinde Beşiktaş, önemli bir yükseliş göstererek 26. sırada yer alırken, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ise sıralamada geriledi.
...
Sıra (Eski) Kulüp Ülke Puan
1- (1.) Inter İtalya 300
2- (2.) Barcelona İspanya 279
3- (3.) Bayern Münih Almanya 260
4- (4.) Chelsea İngiltere 232
5- (9.) Estudiantes Arjantin 231
6- (5.) Liverpool İngiltere 227
7- (7.) Atletico Madrid İspanya 224
8- (6.) Anderlecht Belçika 221
(9.) Internacional Brezilya 221
10- (13.) Roma İtalya 216

26- (52.) Beşiktaş Türkiye 186
50. (43.) Fenerbahçe Türkiye 160
60. (48.) Galatasaray Türkiye 150,5
195. (177.) Trabzonspor Türkiye 90,5
228. (221.) Bursaspor Türkiye 83

bizim temel bir gün bir inşaatın yanından geçerken kafasına kalas düşmekte olan birini görmüş ve
_ula ula ula...ulaaaaaaaaaaaaa
demiş

;D

emansur ' Alıntı:
bizim temel bir gün bir inşaatın yanından geçerken kafasına kalas düşmekte olan birini görmüş ve
demiş

;D

bu fıkra meşhurdur :))

Bir gün Temel inşaatta çalışırken kaza olmuş,kulağı kopmuş.Doğru hastaneye götürmüşler.DOktor: Kulağı hemen bulmalıyız ki sıcak sıcak yerine dikelim,demiş.Hemen tekrar inşaat alanına gidip kulağını bulup getirmişler.Temel ısrarla kulağı kendisine ait olmadığını söylüyormuş.Tekrar aramışlar başkada kulak yokmuş.Doktor sormuş: Kulağın sana ait olmadığını nerden anlıyosun? Temel de cevap hazır: Benum kulağın arkasında kalem var idi. :)

emansur ' Alıntı:
demiş

;D

:D ben ilk defa duydum komikmiş

NİSANLI ' Alıntı:
emansur ' Alıntı:
demiş

;D

ayy. hiç sorma.. gerçekten çok komikmiş.. yerlere yatırdı beni gülmekten.. hiç bu kadar gülmemiştim.

İrem35 ' Alıntı:
NİSANLI ' Alıntı:
emansur ' Alıntı:
demiş

;D

ayy. hiç sorma.. gerçekten çok komikmiş.. yerlere yatırdı beni gülmekten.. hiç bu kadar gülmemiştim.

:D :D

Bir Fenerli, Bir Beşiktaşlı, Bir Galatasaraylı arabistanda yasak bir madde satarken yakalanmışlar. Cezası idam. Hapiste idam gününü beklerken kral af çıkarmış. Bizimkileri çağırıp şartını söylemiş. Hepinize en az 20 kırbaç ve birde istediğiniz şeyi sırtınıza koyabilirsiniz demiş. Önce bjk li geçmiş. Sırtıma bir yastık koyun öyle kırbaçlayın demiş. Sırtına yastık bağlamışlar ama 3-5 kırbaçtan sonra yastık paramparça olmuş, yemiş kırbaçları. Sonra gs.liye gelmiş sıra o da sırtıma 2 yastık koyun demiş. 5-6 kırbaçtan sonra yastık paramparça yine kırbaçları yemiş. Sıra fenerliye gelmiş. Demiş ki ben 40 kırbaç vurulmak istiyorum. Kral şaşırmış emin misin diye sormuş. fenerli evet demiş sırtıma şu galatasaraylıyı bağlayın
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
Bir Fenerli, Bir Beşiktaşlı, Bir Galatasaraylı arabistanda yasak bir madde satarken yakalanmışlar. Cezası idam. Hapiste idam gününü beklerken kral af çıkarmış. Bizimkileri çağırıp şartını söylemiş. Hepinize en az 20 kırbaç ve birde istediğiniz şeyi sırtınıza koyabilirsiniz demiş. Önce bjk li geçmiş. Sırtıma bir yastık koyun öyle kırbaçlayın demiş. Sırtına yastık bağlamışlar ama 3-5 kırbaçtan sonra yastık paramparça olmuş, yemiş kırbaçları. Sonra gs.liye gelmiş sıra o da sırtıma 2 yastık koyun demiş. 5-6 kırbaçtan sonra yastık paramparça yine kırbaçları yemiş. Sıra fenerliye gelmiş. Demiş ki ben 40 kırbaç vurulmak istiyorum. Kral şaşırmış emin misin diye sormuş. fenerli evet demiş sırtıma şu galatasaraylıyı bağlayın
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif
30cug6r.gif

bu güzeldi işte :D :D :D.. Bu çok komikk :D :D

TEKNİK DESTEK DİYALOGLARI

- Teknik Destek: Nasıl bir bilgisayarınız var?
- Müşteri: Beyaz

- Teknik Destek: ...Ekranınızın solundaki 'Bilgisayarım' ikonunu tıklar mısınız?
- Müşteri: Sizin solunuz mu, benim solum mu?

- Müşteri: Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir uyarı yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hala 'yazıcı bulunamıyor' diyor.
- Teknik Destek: ...

- Müşteri: Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum. Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba?
- Teknik Destek: Yazıcınız renkli mi?
- Müşteri: Aaah, afedersiniz ya...

- Teknik Destek: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi?
- Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye?

- Teknik Destek: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7
- Müşteri: 7 büyük mü, küçük mü?

- Teknik Destek: Hangi anti- virüs programını kullanıyorsunuz efendim?
- Müşteri: Windows
- Teknik Destek: O anti- virüs programı değil efendim.
- Müşteri: Afedersiniz, Internet Explorer'dı.

- Teknik Destek: Buyurun efendim?
- Müşteri: Eee. İlk defa mail gönderiyorum da.
- Teknik Destek: Tamam. Ben size yardım edeyim.
- Müşteri: Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim?

- Teknik Destek: Günaydın. Size nasıl yardımcı olabilirim?
- Müşteri: Merhaba. Yazıcım çalışmıyor da...
- Teknik Destek: Anladım. 'Başlat' tuşuna basar mısınız?
- Müşteri: Bak dostum. Ben Bill Gates değilim. Bana öyle teknik konuşma!

twolf ' Alıntı:
...
- Teknik Destek: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7
- Müşteri: 7 büyük mü, küçük mü?
...
smiley20.gif
smiley36.gif

Bir alman bir ingiliz ve bizim Temel savaşta Fransızların eline düşmüşler.İdam edecekler ama seçenek sunuyorlar.Alman'a sormuşlar: İp mi ,kurşuna dizilmek mi,giyotin mi? Alman cevaplamış: İp acıtır,kurşuna dizilmek şerefsizliktir,giyotinle öldürün.Alamın kafasını yerleştirmişler,ipi kesmişler,giyotin inmiş,tam ensede durmuş.Giyotin takıldı,tamam sen kurtuldun,geç,demişler.Sıra İngiliz'e gelmiş.Olan biteni izlediğinden bir umut o da giyotini seçmiş.Onda da giyotin durmuş.O da kurtulmuş.Sıra Temele gelmiş.Aynı soruları ona da sormuşlar.Temel de ki cevap şöyle: İp acıtır,e giyotin zaten bozuk beni kurşuna dizin :)

Temel ile Fadime ağaçlıklı bir yerde oturup konuşuyorlar.Fadime sormuş:
- Temel sana apandisit ameliyatı olduğum yeri göstereyim mi?
Temel'in gözleri parlamış.
- Göster güzelim göster. demiş.
- Aha şu karşı ki sarı evin 3.katı. :)