Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkesin hakkına hayırlısı kimse çok fazla kafasına takmasın inşallah herkes için hayırlısı olur. Hukuk ve vergiden girdim bakalım sonuç ne olacak

Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın kubil peki siz bu dönem tüm derslerden mi girdiniz sonucu nasıl bekliyorsunuz

ben temmuz 2012 ilk kez sınavlara katıldım 2 dersten kaldım aralıkta muhasebe ve maliyet sınavlarına katıldım maliyetten umutluyum ancak muhasebe sıkıntı olabilir geçen dönem vergiden bol not verdiler bunu söyliyebilirim açıkçası ben vergi hariç beklediğim notları aldım temmuzdaki sınavda

Erteleme olmaz buyuk ihtimal bugun belgeyi almaya hak kazananlara bilgi verilir. Herkese Allah gonlunun diledigini versin

arkadaşlar bugün büyük ihtimal belgeyi almaya hak kazananları ya sms ile bildircekler yada bazı odalar arıyacaklar. ben ankara odasına bağlıyım bir tıkırtı olursa formda hemen yazarım. diğer arkadaşlarda bilgi mesajı alırsa sevinçli haberleri yazmalarını bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Günaydın... Heyecan içinde sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Herkesin için hayırlı sonuçlar olur inşallah...

geçenleri bir gün önceden haber veriyorsunuz deseydinya. tanıdğın varsa odada bugün de sonuçları öğrenebiliyorsun. yeterki tanıdığın olsun.

yalan atıyolar sebebi şimdi sen bilgilerini öğrenirsen diğer arkadaşlarında haberi olacaak ondan sonra işleri olacak çalışanların odauı arayanlar çoğalacak geçende öyle demişlerdi ben tekirdağ odasını aradım belli değil falan hatta kızdım teefonda dedim diğer odalardan öğrenenler var 10 dakika sonra beni aradılar söylediler :)

geçen sınavda hatırlayan var mı bilmem, aramalr bitti, teos a notlar düştü.
oda çalışanalrı gelecek, başkan karar verecek, aramalr çin gerekli hazırlık yapılacak vs vs. derken saat 3 den önce zor ismmo ama diğer odalar her zaman ismmo dan önce aramaya başlıyordu. yaptığım takipte. bakalım kısmet , ama yapacak bri şey yok....

İsmmmo da aramalar uzun sürüyor bizim arkadaş öğle saatlerinde arandı ama forumda geç saatlerde de arananlar olmuştu. Bakalım hayırlısı

temmuz döneminde ankara odası 14.30 gibi kısa bir sürede ruhsata hak kazananları sms ile bilgilendirmişlerdi. benle beraber sınava giren arkdaşım tek dersten girmişti. 14.30 gibi sms geldi demişti bana.