forwhom ' Alıntı:Şuan tam olarak hatırlayamıyorum ama.. şöför bile yok..
Şaför dedim olmadı.. Şofor dedim olmadı.. Şeför dedim olmadı..en sonunda beden işçisi yaptım çıktım.![]()
mes_ar ' Alıntı:İşten çıkanlarınkini istemeleri çok saçma, çıkış yaptığınıza emin misiniz?
Bir de arkadaşların da belirttiği gibi çalışanların pozisyonuna uygun meslek adı çoğu zaman olmuyor, bu yüzden en yakın olabilecek meslek seçiliyor, meslek seçimindeki mecburi alakasızlıklardan dolayı ileride sorun çıkar mı?
forwhom ' Alıntı:Şuan tam olarak hatırlayamıyorum ama.. şöför bile yok..
Şaför dedim olmadı.. Şofor dedim olmadı.. Şeför dedim olmadı..en sonunda beden işçisi yaptım çıktım.![]()
Karaşoğlu ' Alıntı:Bu konuyla ilgili cezai bir durum olacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.
Öğleden önce girmiştim, şimdi yine girdim, bir başka link veriyorlar artık İşkur Güncellemeleri için, fakat ondan da Sigortalı İşe Giriş ve Çıkış Bildirgesine yönleniyoruz. Ve orada da başka bir bölüm yok güncellemeler için... Ne yaptıkları belli değil. Allah yardımcımız olsun...
nirvana3482 ' Alıntı:işe giriş güncelleme ekranı var buradan tek tek güncelleme istemeyeceklerdir UMUYORUM
Karaşoğlu ' Alıntı:Bu konuyla ilgili cezai bir durum olacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.
Öğleden önce girmiştim, şimdi yine girdim, bir başka link veriyorlar artık İşkur Güncellemeleri için, fakat ondan da Sigortalı İşe Giriş ve Çıkış Bildirgesine yönleniyoruz. Ve orada da başka bir bölüm yok güncellemeler için... Ne yaptıkları belli değil. Allah yardımcımız olsun...