Ynt: Fıkralar
Şekerci
Adam karısıyla alışveriş merkezinde gezerken, yanlarından sürekli fıstık gibi kızlar geçiyormuş. Adam karısına çaktırmadan baktığını sansa da, kadın en sonunda adamın sürekli kızları kesmesine dayanamamış, başlamış söylenmeye; ?Aşkolsun sana. Hiç yanımda karım da var demiyorsun, bıraksam kızların içine düşüvereceksin!.. Aynı şekerci dükkanına girmiş bir çocuk gibisin!..? Adam gülmüş: ?Olur mu hayatım? Ben evli bir adamım, yani şekerci dükkanına girmiş bir şeker hastası!..?
Dul
Kadın bir işe müracaat etmiş, medeni halini sormuşlar;
- Beş yıldır dulum, iki çocuğum var, biri on diğeri iki yaşında...
- Küçük çocuğunuz iki yaşında ve kocanız öleli beş yıl oldu öyle mi?
- Evet, ama ben yaşıyorum!..
Neden sadece evli erkekler?
İşe elaman almak için ilan veren bir fabrika sadece evli erkekleri kabul ediyomuş. Buna dikkat eden biri fabrikayı arayıp sormuş: ?Niçin sadece evli erkekleri alıyorsunuz? Bu durum ayrımcılığa girmiyor mu? Nedir bu davranışınızın nedeni?? Personel müdürü cevap vermiş: ?Bizim yaptığımızın ayrımcılıkla alakası yok, biz sadece çalışanlarımızın herşeye itaat etmeyi, etrafta fazla dolaşmamayı, ağızlarını kapalı tutmayı ve de azarlandıklarında itaat etmeyi öğrenmiş kişiler olmalarını istiyoruz da ondan böyle bi ilan verdik!..?
Koca arıyor
Kadının biri internette faaliyet gösteren çöpçatanlık şirketlerinden birine başvurmuş. Mesajında, kocası olacak kişide bulunmasını istediği vasıfları şöyle sıralamış: ?Yakışıklı, terbiyeli, komik, sportmen, seksi, bilgili, iyi şarkı söyleyen, güzel dans eden, istediğim zaman bana güzel hikayeler anlatan, oyunlar oynayan, evde olduğumda da hep benimle kalan biri olsun.? Ertesi gün şirketten yanıt gelmiş; ?Hanımefendi, talebiniz ve şartlarınız incelenmiştir. Koşullarınıza uygun koca adayı bulmanın mümkün olmadığına, ancak sizin de zaten bir kocaya değil, Digitürk?e ihtiyacınız olduğu kanaatine tarafımızca varılmıştır. Bizce hemen abone olun... Saygılarımızla!..?
Hesap
İki arkadaş barda oturmuş içkilerini içiyorlardı. ?Şu kadınlar...? dedi birisi, ?... bu kadar parayı ne yaparlar hiç anlamıyorum doğrusu. Sigara dersen, içmezler. İçki dersen çoğu içmiyor. Kadın dersen, zaten kendileri kadın...?