Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

Özlem hn bana banka bilgilerinizi gönderin hemen 25 tl yi göndereyim dediğim gibi 43 kişi adını yazdırır ancak olay ciddiye binince o sayı bence düşer 10 kişi bile kalsak bana göre kardır.

Tabiiki sonuçta ben bu sorumluluğu alamam dersenizde inanın sizi en iyi ben anlarım.
Şahsım adına siz ne derseniz ben ona uyarım isterseniz ben bu işi yaparım derseniz 25 TL yi hemen göndereyim yok yapamam dersenizde en azından bana kırtasiyenin telefon yada adres bilgilerini verebilirseniz o da benim için yeterlidir.

Saygılarımla.

hanfendi bende sana diyorumki ben o okul mezunuyum kırtasiyeci kim onu de bana ısrarla size yardımcı olmak istiyorum bu adamların çoğu üşkaatçi sorulara gelince bakmak lazım o sorulara

şahsen ben kalsam bile belli bir donemıne kadar girmeyi düşünmüyorum ,ancak aralık donemıne gırecek arkadaşlara yararlı olacağı kanatındeyım dağın etrafında dolanmanın anlamı yok hedef bellı surmen ve tarzı dolayısıyla şu kaynak yok gecmiş sorular muhabetı hıkaye direk surmenın vakkalrı başka turlusunu düşünmüyorum herkese başarılar

matusa ' Alıntı:
laf sokmana gerek yok dostum ben aralıkta bu sınava girecem hiç işim olmaz böyle şeylerle
başarılı olmak istiosan eşek gibi çalışacaksın sorularada baktım birileri yapabiliyorsa bende yaparım
5 aralıktaki sınava gireyim mesaj yazarım sana ama bunu derken çalışmam lazım onu çok ii biliyorum
bu adamın bende notlarıda mevcut sorularıda monografileride herşeyi mevcut kendi dağıttığı evraklarda
mevcut direk birinci el insanlara vermeyi düşünüyordum ama senin gibiler yüzünden değmez

Değmesin kardeşim değmesin, siz elinizdekileri vermeyi düşünmeye devam ederken biz notları çoktan getirtmiş oluruz merak etmeyin.
2 gündür dikkat ediyorum dün trabzonlu diye biri çıktı bugün kaydoldum notları almayın sorular kolay gelecek izleniyoruz almaya gerek yok dedi yemedik.
hopp bugünde siz çıktınız bugün kaydoldum dediniz ve notlara ihtiyaç yok notlar sahte olabilir kırtasiye üçkağıtçı yok efendim ben bu okulu bitirdim 2000 yılının öncesinde verilen dersin notlarını alın dediniz ya 2000 yılı ha ;D ;D ;D
Yarın diyorum ya biri çıkacak ben bugün kaydoldum Yusuf Hocanın doçenti benim soruları almayın diyecek gülmekten ölücez, vallahi komik olmaya başladı burası ne notmuş be arkadaş biz almaya kalktıkça birileri almayın diye yapmadığı şeyi bırakmıyor size yardımcı olmak istiyorum ama notu almayın haaa hey Allahım :D :D :D

Yardımcımı olmak istiyorsunuz Sn.Sürmen gibi yayınlarsınız notlarınızı yararlanmak isteyen yararlanır yoksa ben düşünüyordum demekle hiçbirşey olmaz ha şunuda söyleyeyim biz insan gibi ders çalışır o derstende rahat rahat geçeriz, artık siz eşşek gibimi çalışırsınız yoksa kurt gibimi çalışırsınız yoksa inek gibimi çalışırsınız orası size kalmış.

Gene aynı muhabbet işte Özlem hn. dün ne dedim burada tekrar aöf örgün tartışmasını başlatmaya çalışacaklar bu başlığıda kapatmaya çalışacaklar dedim ve bunu şuan yapmaya çalışıyorlar.

Amaç belli, niyet belli ve niyet kötü birileri gerçekten kötü niyetle bu siteye giriyor ve açılan yararlı başlıkları kitlenmesini sağlıyor. Dertleri kimsenin belge almamasını sağlamak, yalan yanlış bilgiler vererek ortalığı karıştırmak, Bu adamlar dertleri kimse belge almazsa mükelleflerin kapılarında sıra olacağını zannediyorlar. Piyasada iş yapamayan,para kazanamyan ,iş bulamayan bu embesil, asalak zihniyetlilerin en son ürünü bunlar bir önceki başlığı kilitlettiler şimdi sıra buna geldi.

Birader zortanmısın, trabzonmusun,zatusamısın nesin git işine burda seni dikkate alacak senin yazdıklarına cevap verecek kadar seni kale alacak bir Allahın kulu yok ha buda benim sana son mesajım artık yarın kaçıncı üyeliğini açarsın Allah bilir artık deşifre oldunuz birader boşuna uğraşmayın ancak rezil oluyorsunuz niyetinizi insanlar biliyor.
İyi niyetle yaklaşmış gibi görünüp insanlara zarar vermek istiyorsunuz ancak artık bunu burda yiyecek adam kalmadı siz gidin kumdan kalelerle oynayın bizim işimiz gücümüz var zamanımız değerli çer çöp işlerle uğraşacak vaktimiz yokkkkk.

matusa ' Alıntı:
şuna eminimki açıköğretim mezunu olduğun için adamın soruları sana ters gelmiştir malum ezber mantığı
bi yere kadar gidiyor

El Cevap:

Malum silsilenin talihsiz insanına;

Degerli yardımsever kardesim, cok kez tekrar ettim yenilemek istiyorum. Gerek bir Surmeneli olarak ve gerek ise tek derse kalmis bir aday meslek mensubu olarak sizin bu sacma ve seviyesiz girisimleirnizden bunaldık, daraldık. Siz boyle yaptıkca insanlar KTU'ye ve Trabzon'a karsi bir antipati beslemeye basliyorlar ve aynı toprakların insanı olarak bu duruma uzuluyorum. Tum yazdıklarını usenmeden okudum. Dun burada yazan provokator nasıl yazmıs ise senin baslama ve bitis tarzında aynı,hic farkı yok. Aynı kisiler olmasanız bile aynı silsileden oldugunuz asikar. O kadar ki son tahlilde bu bayagı AOF - Orgun konusuna olmadık yere dalman bunu gosteriyor. Bu arada ben orgun mezunuyum. Ama sana burada yeniden o kısır tartısmayı baslatma hakkını vermem, verdirtmem! Bizim icin onemli olan hedefimizdir meslegimizdir. Aynı bayragın altında yasar aynı havayı soluruz. Ve herkesin rızkı da kendinedir. Basaranlar, calısanlar her zaman karsılıgını alır. Aralıkda sınava girdiginde seninde olcunu alacaklar. Ama unutma o sınavlarda 7 ders var. O zaman Ankaradan kart atarsın bizlere. Oyle seyler yazıyorsunuz ki bunlar Allah'ın gucune gider, O'ndan korkun ve ona gore yazın.

Akıl sahipleri icin bu kadarının yeterli olacagı kanaatindeyim.

Bu arada Ozlem havale isini yarın havale edecegim.

hangi hesaba tatırcaz parayı ?? ben kaçırdım sanırım orayı..

trabzonlugencmuhasebe ' Alıntı:
yeterlilik sınavına binlerce insan giriyor...
buraya sürekli yazanlar 10 kisiyi gecmez.ayrıca ders calısacagına sürekli yakınan birkac kisi var.
onlarda isi gücü olmayan ruhsatı alsa da birsey degismeyecek olanlar..
buraya yazan bayanlara msn acsana yüzünü göreyim diyip niyetini belli edenler silsileleri gittikce cogalıyor...
sürmen arkadas gibi paylasım yapacaklarına hatayı baskalarında veya sistemde arama kolaycılığına kacıyorlar

sen geçtin galiba rahatsın...
bende geçtim ama birçok insan bu konuda sıkıntılı

arkadaşlar günaydın, dün de bu saatlerde yazmıştım yine aynı şeyi yazıyorum, her forum sayfasında sayfayı kilitlemek isteyen, kendisi rahat olduğu için uğraşacak ve eğlenecek insanlar arayan ve insanların çaresizliğinden zevk alan mazoşist ve provokatör insanlar çıkacaktır, lütfen bu insanları kaale almayalım cevap yazmayalım değmezler, biz işimize bakalım,

bakın özlem hanım mail adresini yazdı, notu isteyen arkadaşlar bugün oraya mail atarak hesap numarasını istesin ve parayı yatırsın vakaları bi an önce ele geçirip çalışmaya başlayalım, biz çalıştıktan sonra inanın gerisi VUVUZELA...

Bence de gereksiz tartışmalara girmek yerine sınavlarınza odaklanmak daha doğru yaklaşımdır.

neden burda chat odası gibi sataşmalar yapılıyor anlamıyorum. Herkes kendi işine bakarsa ortam daha sağlıklı olmaz mı?

Haklısınız ama nasıl bir zihniyetle insanlar böyle şeyler yapıyor anlamış değilim. Dün kayıt oluyor bugün konuyu kapattırmak için elinden geleni yapıyor..

arkadşlar boş verin boş kişileri bizim amacımız neydi sürmen hocanın vakaları ile soru ve ders notu değilmiydi paylaşmak biz buna odaklanalım.Saolsun özelem hanım bizlere yardımcı oldu iletişm kurdu ve bazı kaynaklara ulaştı .Özlem Hanım size çok teşekkür ederim umarım sizin sayenizde bazı şeyleri atlatabiliriz .

arkadaşlar şu mazeret sınavına girecek olan tanıdıklarınız varmı nasıl sorular çıkacak bilmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

özlem hanım paralar ne alemde kaç kişi gönderdi 45 te kaç oldu ???

Özlem hn hotmailden size mail attım banka bilgilerinizi istedim ancak sizden bir cevap gelmedi. Banka bilgilerinizi gönderirseniz havaleyi yapacağım mail adresim [email protected]

Saygılarımla.

sürmen paylaştığınız notların devamı gelecek mi?

stonhand ' Alıntı:
Özlem hn hotmailden size mail attım banka bilgilerinizi istedim ancak sizden bir cevap gelmedi. Banka bilgilerinizi gönderirseniz havaleyi yapacağım mail adresim [email protected]

Saygılarımla.
istersen ben göndereyim sana özelden, malum özlem hanım çok yoğun olabilir, iş güç yanında bu işler artı dengesiz dengesiz mailler msn davetleri falan

sm üstadım özelden gönderirseniz sevinirim özlem hn galiba meşgul yanıt veremedi.

stonhand ' Alıntı:
sm üstadım özelden gönderirseniz sevinirim özlem hn galiba meşgul yanıt veremedi.

estağfurullah ne üstadı, daha kaç fırın ekmek yememiz lazım oralara gelene kadar :) özelden gönderdim...

banada hesap numarasını gönderirmisiniz ve ne kadar yatıracağımıda.ayrıca adresimi nasıl bildireceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...