P
proaccount
Ziyaretçi
Ynt: Finansal Muhasebe
Koskoca dershane hocaları iyiymiş
Koskoca dershane hocaları iyiymiş

78ppowere ' Alıntı:ben, akreditifi bana bu şekilde öğrettiği için sayın Yusuf Sürmen' e teşekkür ediyorum!!! Ve sınavın daha önceki sınavlarla eşdeğer olmadığına da katılıyorum. Şu da bir gerçek ki; bu mesleği yapacaksak en azından hesap planına daha fazla hakim olmamız ve daha fazla çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu sınavlara ilk defa giren biri olarak benim kendi adıma çıkardığım sonuçlar bunlar. Herkese meslek hayatında başarılar.
78ppowere ' Alıntı:ben, akreditifi bana bu şekilde öğrettiği için sayın Yusuf Sürmen' e teşekkür ediyorum!!! Ve sınavın daha önceki sınavlarla eşdeğer olmadığına da katılıyorum. Şu da bir gerçek ki; bu mesleği yapacaksak en azından hesap planına daha fazla hakim olmamız ve daha fazla çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu sınavlara ilk defa giren biri olarak benim kendi adıma çıkardığım sonuçlar bunlar. Herkese meslek hayatında başarılar.
sm³ ' Alıntı:ya arkadaşlar tamam herkes haklı, hoca da haklı öğrenciler de haklı, öğrenmemiz lazım tamam da bana kaynak gösterin, benim sorunum o, yoksa kaynak olduktan sonra çözümlü örnekler olduktan sonra ben niye öğrenmiyeyim niye kendimi geliştirmeyeyim, fazla bilgi göz çıkarmaz, adam gibi bi kaynak olsun, yusuf hoca da istediği soruyu sorsun hodri meydan... kaynak konusunda yardımcı olacak varsa bekliyorum...