Forum Tasarımı Değişti!

Yeni Tasarımı Beğendiniz Mi?

• Evet Çok Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Beğenmedim

• Eskisi Daha Güzeldi

• Kullanılan toplam oy
    0

administrator

Administrator
Yönetici
Forum Yönetimi
Merhaba,

Forum tasarımımız değiştirilmiştir. Olumlu / Olumsuz mesajlarınızı bekliyoruz.

Ayrıca;

- Puanlama sistemi entegre edilmiştir.
- 50 mesajı geçen üyeler puan sistemine katılıp birbirlerine puan verebilirler.
- İleriki dönemde yüksek puanlı üyelerimize hediyeler verilecektir.

Saygılarımızla

Ynt: Forum Tasarımı Değişti!

Abdullah Bey,

Beğendiğinize sevindim. Anketi'de oylarsanız sevinirim.

İyi Çalışmalar

site eskisinden daha çok hızlı,lakin gözlerim nedense maviyi aradı,renk seçimi çok farklı geldi,gezdiğim başlıkları sanki ilk kez görüyormuşum gibi ::)

tasarım gayet güzel ama tabi alışana kadar elimiz mouseda nereye tıklayacaktık diye fır fır dolaşıyoruz sitede, ama alışırız uzun sürmez :)

elinize sağlık ,sağolun

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Kullandıkça tasarıma alışacağınıza eminim.

Hayırlı olsun diyelim. Güzel olmuş.
Değişiklik herzaman için iyidir bana göre. :)

Merhaba

Kesinlikle çok daha iyi ve yerinde bir değişiklik/tasarım oldu. Zaten bu kadar sık kullanılan bir sitenin forum sayfasının değişmesi gerekiyordu. İsabet oldu. Teşekkürler.

Merhaba

Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu. Örneğin Vergi Usul Kanunu başlığının altındaki herhangi bir soruya cevap verdikten sonra beni tekrar vergi usul kanunu başlığına götürüyor. Yani yollamış olduğum mesajı okuyamadan ilgili ana başlığa yönlendiriyor. Bunu düzeltme imkanımız varmı? Eski forumumuzda ve birçok forumda bu şekilde çünkü.

Saygılar.

ozdgn ' Alıntı:
Merhaba

Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu. Örneğin Vergi Usul Kanunu başlığının altındaki herhangi bir soruya cevap verdikten sonra beni tekrar vergi usul kanunu başlığına götürüyor. Yani yollamış olduğum mesajı okuyamadan ilgili ana başlığa yönlendiriyor. Bunu düzeltme imkanımız varmı? Eski forumumuzda ve birçok forumda bu şekilde çünkü.

Saygılar.

Merhaba,
İlginize teşekkür ederiz. Forum sayfamız şuana kadar 4.kez tasarım değiştirmiştir. Heryıl tasarımı daha da ergonomik hale getirmeye çalışıyoruz.

Bahsettiğiniz özellik Forum'da eskiden bu yana mevcuttur. Profil menüsünden Forum Ayarları'nıza girdiğinizde "Mesajı gönderdikten sonra konuya geri dön." kutucugunu seçili hale getirirseniz sorun düzelecektir.

istek üzerine tüm üyelerimizin ayarlarında değişiklik yaptık. Yapılan değişiklik ;

"Mesajı gönderdikten sonra yazılan mesaja geri dön" komutudur.

tebrikler .. dizayn mükemmel olmuş elinize sağlık ....

Tebrik ediyorum.Yeni dizaynı beğendim,renk uyumuda gayet güzel olmuş.Göz yormuyor.Saygılar.

Forum yönetimini tebrik ederim.Eskisinden çok daha güzel olmuş.Renkler çok güzel,göz yormuyor.

Ancak bir nokta dikkatimi çekti,vurgulamak isterim.Kendime ait ayarlardan ayarlanabilirmi?onuda bilemıyorum.
Eski forum sayfasına girdiğim zaman,sayfayı bir bütün olarak görmekteydim. Yani,hangi bölüme kim ne zaman yazı yazmış ,sayfayı sağa sola oynatmadan tek kalemde görüyordum.

Şimdi ise,foruma girince bütün olarak gözükmüyor,bölümler gözüküyor,ama yazanları(sağ taraf)görebilmek için sayfayı sağa çekmek gerekiyor. Belki basit bir detay ama,(çek canım sende sağa da diyebilirsiniz :) )forumu iyi takip edebilmek açısından şekil olarak önceki daha iyiydi bence.
Soldaki konuların kısmı çok uzun tutulmuş,sağ tarafında boşluk çok var.o kısım daraltılsa,sayfa yine bütün olarak gözükür düşüncesindeyim.
Anlatabildim mi acaba bilmem ki. :)

eskisine alışmıştık
hiç beğenmedim alışmam zor olacak

Fena değil.Güzel olmuş.
Sadece DAMLA motifi hoşuma gitmedi.

eskisi farklıydı yada ilk gözümüzü onda açtık
ama buda çok şık olmuş gerçekten zamanla bunada alışırız teşekkürler