Tevfik Akgül ' Alıntı:2011 spor açısından, seyir zevki üst seviye maçlar ile doruğa çıkacak.
Moto Gp'de - Rossi vs Lorenzo
F1'de - Schumi,Alonso, Vettel, Hamilton
Futbol'da - Barca vs Real Morinho
Basket'de - Lakers vs Miami << Kobe vs Lebron finali bekliyorum.
Tenis'de - Federer vs Nadal
Atıcılıkta - İrem vs rakibi yok ;D
İrem35 ' Alıntı:bu fenomenlikten kutulman lazım..
teniste federeri sever, nba de lakers kobe hayranı olur, formula 1de shumi hayranıdır, motogp de rossi hayranıdır.. ama sporla, sporu içindeki o güzel şeyleri görmezlikten gelir.. Çünkü neden o fenomendir..
bide suminin rekorlarını yazıyosunuz ama bende yaptığı sahtekarlıkları yazıyorum, onlara hiç değinmiyosunuz nedense .. Ferrari 96 dan sonra motor gücünü yükseltti yalnız.. Hatırlayın eddie ırvine ın elinden nasıl alındı birincilik şampiyonluğa gidiyordu, schumiye yaptırdılar..
yazıyorum, 2002 de barichhello tur bindirdi birinciyken, schumiyi birinci yaptılar, rubens yol verdi brezilyada hatırlayın rica ederim.
hiç bunlara değinmiyosunuz.. çoğunuz unutmuş
bide arkadaş atıcılık yazmış, atıcılık değil ama gerçekçilikte; karşımda adam gibi adam yok işte farkımız burada
Riva projesini anca halüsinasyon yoluyla canlandırabilirsin..
İrem35 ' Alıntı:her maddenize cevap verdim.
her maddenizin cevabı = fenomenlik.. bu kadar basit
Tevfik Akgül ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:her maddenize cevap verdim.
her maddenizin cevabı = fenomenlik.. bu kadar basit
Güzel slalom...
bence denguroy ' Alıntı:Bence bu konu artık amacını çok aşmış bir durumda .
Sn Akgül ve sn İrem lütfen bu konuyu sizler bir şekilde sonlandırın.
Yoksa artık tatsız hale gelmeye başladı.
turkasia ' Alıntı:her seferinde okunmayan konular a tıkladığımda aynı başlığı görmekten sıkıldım. bunun gibi konulara ambargo koyan yani istediğim konuyu göstermeyecek bir forum ayarı varmıdır acaba
nguroy ' Alıntı:HERKES lütfen bu konuyu sonlandırsın.