Galatasaray Riva Projesi ve TT Arena Stadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Galatasaray Riva Projesi ve TT Arena Stadı

Tevfik Akgül ' Alıntı:
Riva Projesi hanüsilasyon muş... Eğer Riva projesi hayata geçmezse ben burdan söz veriyorum. Hemde Şekip Mosturoğlu gibi değil, delikanlı sözü ''BEN FENERBAHÇELİ OLACAĞIM''

Ama sende burdan söz ver. Eğer bu proje gerçekleşirse sende GALATASARAYLI OLACAKSIN... HODRİ MEYDAN..

Bak sana hodri meydanı ne zaman çekmişim, çıt yok o günden beri...

Burda inançları veya politik fikirleri tartışmıyoruz. Bence karıştırmasanız daha güzel olacak.

Tevfik Akgül ' Alıntı:
Tevfik Akgül ' Alıntı:
Riva Projesi hanüsilasyon muş... Eğer Riva projesi hayata geçmezse ben burdan söz veriyorum. Hemde Şekip Mosturoğlu gibi değil, delikanlı sözü ''BEN FENERBAHÇELİ OLACAĞIM''

Ama sende burdan söz ver. Eğer bu proje gerçekleşirse sende GALATASARAYLI OLACAKSIN... HODRİ MEYDAN..

Bak sana hodri meydanı ne zaman çekmişim, çıt yok o günden beri...

siz bu halüsinasyon projenizi, önce hayale, sonrada gerçeğe dönüştürün..
6 ay içinde gerçekleştirin bu dediklerinizi ben İrem TEKİN olarak Fenerbahçeyi bırakıp, Galatasaraylı olacağım.. ;)

Hodri Meydan.. var mısın? yok musun?

Kıraç, başkan Polat'ın taraftarın bu tepkisini önceden sezip tedbir alması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Gerçekten camiamız adına büyük üzüntü verici bir olay yaşandı. Ben kendi adıma Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diliyorum. Başkan Polat olayların birinci derecede sorumlusudur. Öncesinde çıkıp taraftara 'Bana istediğiniz gibi bağırın ama bu stada gelen misafirlerimize Galatasaray'ın evsahipliğini gösterin' diyerek taraftarı yumuşatabilirdi. Hadi olmadı tepkiler dinmedi, Başbakanı arayıp tepki olacağını ve gelmemesini söyleyebilirdi. Bu olay başkan Polat'ı yormuş yıpratmıştır. Eğer istifa ederse Galatasaray başkansız ve yönetimsiz kalmaz

Yıldız: "Galatasaraylı olmayı askıya aldım"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Ben Cumartesi gününe kadar Galatasaraylıydım. Şuan ilişkilerimi gözden geçiriyorum. Çocuklarımla beraber konuştuk bundan sonraki haftalarda Galatasaraylı değiliz. Bu durum mutlaka düzeltilecektir. Şuan Galatasaraylı olmayı askıya aldık" dedi.
Son Dakika Ekonomi- 12:20 | 17 Ocak 2011

Bu da son inci ??* ;D ;D

İrem35 ' Alıntı:
6 ay içinde gerçekleştirin bu dediklerinizi ben İrem TEKİN olarak Fenerbahçeyi bırakıp, Galatasaraylı olacağım.. ;)

Yazık, acıyorum sana şu kadar kişi şu an bu bölümde,

Projenin yakın zamanda gerçekleşeceğini biliyorsun, Birde süre veriyorsun... Yazık Yazık... Bu kadar düşme

Zaman vermek, Bu projenin olacağını kabullenmektir.

4s0adj.jpg

Ünlü yorumcu, 'artık Galatasaraylı olmadığımı anladım" diyerek takımını bıraktı.

Galatasarayı Bırakan Bırakana ???

Futbol toplumların afyonudur. Özellikle siyaset kurumu bu afyonu avam üzerinde güzel bir şekilde kullanıyor.Tartışılacak o kadar konu varken gündemin birinci maddesi yapılarak hedef saptırılmaktadır.

Tevfik Akgül ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Projenin yakın zamanda gerçekleşeceğini biliyorsun, Birde süre veriyorsun... Yazık Yazık... Bu kadar düşme

acıncak biri varsa oda sizsiniz.. çünkü proje gerçekleşmeyecek, halüsinasyon görüyosunuz. Proje; değil 6 ay, 6 asır sonra bile gerçekleşmeyecek.. belliki sizde bunu kabullenmişsiniz. Yanaşmıyosunuz..

İrem35 ' Alıntı:
Tevfik Akgül ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

acıncak biri varsa oda sizsiniz.. çünkü proje gerçekleşmeyecek, halüsinasyon görüyosunuz. Proje; değil 6 ay, 6 asır sonra bile gerçekleşmeyecek.. belliki sizde bunu kabullenmişsiniz. Yanaşmıyosunuz..

Düşene vurmam, Lütfen daha fazla çırpınmayın.

:D doğru devlet size vurmuş zaten tokmağı :)
itibarda kalmamış klüpte.. bir stad yapılmış, ne tarihi kalmış klübün ne itibarı.. yazık yazık..
iyiki ben böyle bir klübün taraftarı değilim.

Neyse bu konu başlığı nasıl olsa burda, iddaalar'da ortada...

Sizi daha fazla üzmemek adına şimdilik mesajlarıma ara veriyorum...

O gün gelecek!!!

gelir gelir.. o gün gelir.. merak etmeyin.. ama geriden :D :D

Billboard'larda çok yakın bir zamanda RİVA Projesini gördüğünüzde, beni hayırla yad ediniz...

İyi akşamlar...

nguroy ' Alıntı:
Niya şaştınız? ;D
Ben futbol dışında birçok spor branşını izlerim.
Tenis, basketbol, voleybol, otomobil sporları, Bisiklet vb ;)
Hem de uzun zamandır izlerim yani bir 50 yıl falan

Nizam bey mademki Tenislede ilgilisiniz. Size bir video, benden hediye...

Federer, 2003,2004,2005,2006,2007 yıllarında Wimbledon'da 5.kez üst üste şampiyon olduktan sonra, 2008 yılında Finalde Nadal'a kaybediyor. Nadal setlerde 2-1 öndeyken 4.setin tie break'te şampiyonluk sayısı atıyor ve bunu nuhteşem passing shot'ıyla püskürten Federer maçı 5.sete taşıyordu. Gerçekten Federer'den muhteşem sayı... Evde hop oturup hop kalktığım bana göre tenis tarihinin en önemli maçından en önemli sayılarından biri,

Sporun, sanata dönüştüğü o an

İşte Federer'in o muhteşem passing shot'ı, Slow müzik eşliğinde

Artık iyice baydı bu konular...

Tevfik Akgül ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Niya şaştınız? ;D
Ben futbol dışında birçok spor branşını izlerim.
Tenis, basketbol, voleybol, otomobil sporları, Bisiklet vb ;)
Hem de uzun zamandır izlerim yani bir 50 yıl falan

Nizam bey mademki Tenislede ilgilisiniz. Size bir video, benden hediye...

Federer, 2003,2004,2005,2006,2007 yıllarında Wimbledon'da 5.kez üst üste şampiyon olduktan sonra, 2008 yılında Finalde Nadal'a kaybediyor. Nadal setlerde 2-1 öndeyken 4.setin tie break'te şampiyonluk sayısı atıyor ve bunu nuhteşem passing shot'ıyla püskürten Federer maçı 5.sete taşıyordu. Gerçekten Federer'den muhteşem sayı... Evde hop oturup hop kalktığım bana göre tenis tarihinin en önemli maçından en önemli sayılarından biri,

Sporun, sanata dönüştüğü o an

İşte Federer'in o muhteşem passing shot'ı, Slow müzik eşliğinde

yanlışınız var.. Tenis tarihinin en önemli maçı; 1990 Wimbledon Boris Becker-Stefan Edberg final maçıdır.
Boris Becker e bir kez daha hayran olduğum, o müthiş servis+vole oyun kombosunu 1990 Wimbledon finalinde gösteren, bu komboyu tenis sporuna yerleştiren tenisçidir.. Her iki yönede uçarak voleler ile setleri koparan tenisçidir..

Boris Becker her zaman, her zaman en iyisi ve en iyi olarak kalacak..
Tenis dünyasında sonradan yetme tenisçi Federer asla benim için bir numara değil, hiç bi zamanda olamayacak asla.. bide bu adama hayran olan fenomenler, ayrıca futboldada barcelonayı tutarlar, ayrıca formula 1 dede sahtekar schumacher fenomenleridir, ayrıca da NBA dede kobe bryant ile lakers fenomenidir.
hep birbirine benzer karakterdeki şahısları çok severler bu fenomenler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...