Galatasaray Riva Projesi ve TT Arena Stadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Galatasaray Riva Projesi ve TT Arena Stadı

Tevfik Akgül ' Alıntı:
Burada herkesle spor bilgisi konusunda yarışırım. Sizde kabul edin benle başa çıkamadınız.

- Bir Türk Dünya'ya Bedeldir. Bir GS'lide Bir Foruma ;)

Ha birde Aziz nesin falan demişsin, Sakın benle deyim yarıştırmaya kalkma çok mahçup olursun. Aziz Nesin'e karşı sana Hz.Mevlana'dan sadece aziz nesinle ilgili laf ettiğin için

''Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye''

:D :D çok sevdiğim bir hikayesi vardır Aziz Nesinin ama o hikayeye hiçbir kılıf bulamazsın. Emin ol :D :D

İrem35 ' Alıntı:
:D :D çok sevdiğim bir hikayesi vardır Aziz Nesinin ama o hikayeye hiçbir kılıf bulamazsın. Emin ol :D :D

Aman bana Aziz Nesin demeyin, O adama zıt olduğum kadar az sayıda şeye zıttımdır. ALLAH düşmanı idi kendisi şimdi hak ettiği yerdedir. Milletin imanı ile oynamayı çok iyi bilir.

Bana Aziz Nesin, Darwin, Stallin gibi kişilerden örnek vermeyin,

Elimde Asırlarının müceddidlerinden çok güzel örnekler var...

Erdoğan, TT Arena?nın açılış törenindeki protestoları Şam ziyareti öncesi havalimanında yaptığı basın toplantısında değerlendirdi. Erdoğan basın mensuplarının sorduğu bir soru karşısında "Aziz bey statın yapılışından gurur duyduklarını ve asla kıskanmadıklarını söylemiştir" dedi.

Ali Sami Yen Stadı Galatasaray?a üst kullanım hakkı verilmiş olan bir staddır. Ali Sami Yen Stadı Galatasaray?ın değildir. Devletindir, milletindir. Bizler Seyrantepeyi yaparken devlet olarak hükümet olarak tabii ki bunu değerlendireceğiz."

Sn. Erdoğan demeç veriyor.

Tevfik Akgül ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Aman bana Aziz Nesin demeyin, O adama zıt olduğum kadar az sayıda şeye zıttımdır. ALLAH düşmanı idi kendisi şimdi hak ettiği yerdedir. Milletin imanı ile oynamayı çok iyi bilir.

Ama Galatasarayın şuanki durumu, stadıda dahil.. bu çok sevdiğim Aziz Nesinin hikayesi ile o kadar uyuşuyorki anlatamam..
Yani bu kadar olur.. dedirticek cinsten.. acayip uyuyor.. :) ama forumdayız, belki makaslar anlatırım :) çok sevdiğim bir hikayesidir ayrıca..

nguroy ' Alıntı:
Erdoğan, TT Arena?nın açılış törenindeki protestoları Şam ziyareti öncesi havalimanında yaptığı basın toplantısında değerlendirdi. Erdoğan basın mensuplarının sorduğu bir soru karşısında "Aziz bey statın yapılışından gurur duyduklarını ve asla kıskanmadıklarını söylemiştir" dedi.

Bizde Aziz beye teşekür ederiz. Biz gibi gerçekleri gören ender FB'lilerden...

Tevfik Akgül ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

İlahi Tevfik Bey Sürekli Konuyu Farklı Platformlara Çekmeye Çalışıyorsunuz,
Konumuz Peşkeştepe, Aziz Nesin Yada Darwin Değil

LÜTFEN !!!!

İrem35 ' Alıntı:
Ama Galatasarayın şuanki durumu, stadıda dahil.. bu çok sevdiğim Aziz Nesinin hikayesi ile o kadar uyuşuyorki anlatamam..
Yani bu kadar olur.. dedirticek cinsten.. acayip uyuyor.. :) ama forumdayız, belki makaslar anlatırım :) çok sevdiğim bir hikayesidir ayrıca..

İster makasla, ister ekle...

Bu forumdaki insanlar anladı benim ne kadar sporla alaklı olup olmadığımı,

Delikanlı gibi, takdir eden var mı?

Tevfik Akgül ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

İster makasla, ister ekle...

Bu forumdaki insanlar anladı benim ne kadar sporla alaklı olup olmadığımı,

Delikanlı gibi, takdir eden var mı?

Ya Hep Yanlı Konuşuyorsun Azcık Objektif Ol Ciğerimi Ye Tevfik Abi Nedir Bu Ya
Herşeyi Ben Bilirim Herşeyden Ben Anlarım Edaları, Ayrı Bi Havalar,

Sanki Memlekette Bir Tek Sen İlgileniyorsun Bu Konularla Vallahi Ayıp Ama Ya

Ben kadar karşısındaki insanı incitmeden yazmak, acaba kırılır mı? dökülür mü? diye düşünen kaç kişi var. MODERATÖR olmak lazım...

Tevfik Akgül ' Alıntı:
Ben kadar karşısındaki insanı incitmeden yazmak, acaba kırılır mı? dökülür mü? diye düşünen kaç kişi var. MODERATÖR olmak lazım...

Aman Aman Sen Bu Sanal Platformda Bile Farklı Görüşlere Tahammülün Yokken Seni Birde Moderasyondan Sorumlu Olarak Düşünemiyorum Usta

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
Tevfik Akgül ' Alıntı:

Aman Aman Sen Bu Sanal Platformda Bile Farklı Görüşlere Tahammülün Yokken Seni Birde Moderasyondan Sorumlu Olarak Düşünemiyorum Usta

Doğru tahammülüm olmayan insanlar ''Ateistler'' Onlara hiç mağlup olmadım çok şükür. Yoksa hepinizin başımın üstünde yeri var...

Evet ya sanal ortamda tartışmak çok kolay. Nasılsa karşında gerçek kimse yok. Salla gitsin, İstediğini yaz doğru mu değilmi farketmez. Ben bunlara klavye kabadayısı diyorum. :)

Sn Akgül sözüm geneldir. Üstünüze alınmayınız lütfen.

nguroy ' Alıntı:
Evet ya sanal ortamda tartışmak çok kolay. Nasılsa karşında gerçek kimse yok. Salla gitsin, İstediğini yaz doğru mu değilmi farketmez. Ben bunlara klavye kabadayısı diyorum. :)

Keşke bir paltformda yüz yüze karşılaşsak. Herkes spor bilgisini Googledan araştıırmadan tecrübeleri ile ortaya dökse...

Sn nguroy sözüm geneldir. Sizde üstünüze almayın lütfen

İşte reel ortamlarla sanal çok farklıdır. Onu vurgulamak istiyorum.

Tevfik Akgül ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Keşke bir paltformda yüz yüze karşılaşsak. Herkes spor bilgisini Googledan araştıırmadan tecrübeleri ile ortaya dökse...

Sn nguroy sözüm geneldir. Sizde üstünüze almayın lütfen

o üstüne alınmasın bu üstüne alınmasın kim üstüne alınacak tevfik bey üstü örtülü konuşmayın

hayret birşey ya 2 dakikada insanların dinini sorgulamaya kalktı beyefendi

hristiyanda olsa musevide olsa ateistte olsa putperestte olsa kimsenin kimsenin dinini sorgulamaya hakkı yoktur,

herkes kendinden sorumlu tevfik bey

Şimdi Aziz Nesinin çok sevdiğim bir hikayesi var. Galatasarayın TT Arena stadının yapımı ve sonrasındaki olaylar için çok güzel uyuyor..
Dikkatimi çekti artık Aziz Nesin toplumumuzda pek okunmuyor üzüldüm açıkçası, çünkü o her nesil, her kuşak için çok güzel hikayeler yazıyor..
Buraya aktarcağım olan sevdiğim hikayede Galatasarayın devletimizin sırtından yaptırdığı stad işine niye girdiğini mizah yoluyla aktarıyorum..

"Köyün birinde; ağa ile yanında iş gören marabası, köyden kasabaya alışverişe giderler.
İşte çok pahalı bir arabanın içinde oturuyorlar; öndede yıldızlarla, sarmalarla, altınlarla süslenmiş iki muhteşem at ile gidiyorlar.
Yolun kenarında bişey; manda pisliği hani yayılır ya. Ağa onu görünce aklına bir muziplik geliyor. Diyorki marabasına " şundan" diyor "ye" diyor. "Bütün bu gördüğün atlar ve bu araba senin olacak"
Marabanın gözleri faltaşı gibi açılıyor. Orada iki parmak manda pisliği yiyecek, hayalinde bile göremediği at ve arabalar onun olacak. Derhal atlıyor arabadan, manda pisliğinin yarısını yiyor.. Arabaya geçiyor, Ağa yanına oturuyor..
:D :D Kasabaya gidiyorlar, alışverişi yapıyorlar. Dönüş yolunda ikiside düşünmeye başlıyor.. :)
Ağa diyorki kendi kendine.. " Ya, bu yaptığımda iş mi? sen kalk bir muziplik uğruna dünyanın en pahalı arabasını ve muhteşem iki atını marabana kaptır, ahlar vahlar içinde.." :)
Maraba da düşünüyor.. diyorki kendi kendine " yahu sen insansın, onurunu, şerefini, aileni hiç düşünmedin.. Köyde adın çıkacak bir pislik yedin, karşılığında servete kondun diye oda pişman oluyor..

Tam da sabah yarısı yenmiş olan manda pisliğinin yanından geçiyorlar. Maraba dayanamıyor.. Ağam diyor kalanını sen ye, Atlar ve araba geri al senin olsun diyor..
Ağa zaten dünden razı, hemen atlıyor arabadan kalan manda pisliğini de o yiyor..
Köye doğru yaklaşıyorlar. Uzaktan görünüyor köy..
Maraba diyorki ağaya.. " Ya ağam, biz bu köyden sabah çıkarken bu atlar ve araba kimin" di diyor. Ağa "benimdi diyor".
Maraba " Peki şimdi köye dönüyoruz bu atlar ve araba kimin" di diyor.. Ağa " E benim " diyor

Maraba diyorki " e o zaman biz bu pisliği niye yedik" diyor..

:D :D :D :D :D ( biraz daha kibarlaştırdım..hikayeyi)

acayip uyuyor Galatasaraya bu hikaye.. yani madem elinize gözünüze bulaştıracaktınız bu stad işini, bu haltı niye yediniz?

Ancak sevgili Aziz Nesinin hikayesi anlatabilirdi bu durumu :D :D

Ülkemizde Aziz nesin okunuyor, hemde bazı gruplarda aşırı derecede.

Neresi GS'ye göre bu hikayenin anlayan beri gelsin. GS bileğinin hakkıyla aldı bu stadı. Getirdi koydu UEFA+Süper Kupa'yı Başbakanım bundan daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Bize stad verin Ülkeye daha iyisini verelim dedi. Sizde alın Ali Sami Yen'i ister iş merkezi yap, ister Adliye. Olay budur. Dedim ben size Çıldırmayın, başarıyı getirin sizede takdir verelim.

Öyle pislik yemek falan, ama aziz nesin bu hikaye'yi Stallin grubundan olduğu için darwinist testlere girmek için bizzat kendi uygulamış olabilir. Onlar ahirete inanmadıkları için para için her şeyi yerler... Bu milletede oran biçmişti Şu kadarı şöyledir diyerek.

Çok büyük güzellikler için, bu dünyada bazı zorluklara göğüs germelisin. Herşeye isyan etmemlisin. Bizim kulubumuz çok iyi yerlere gidiyor, bunu sende çok iyi biliyorsun.

Sen değilmiydin Riva Projesi hayal, uydurma diyen

Sana yine Hodri meydan çekiyorum. Var MISIN?

Riva Projesi hayal ürünü değil, halüsinasyon ürünüdür..
Hayal ile halüsinasyon çok farklıdır. ;)

bu arada hikaye çok güzel uydu :) süper hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...