Herkes Aklını Başına Alsın Yusuf İstifa Etmedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smmmstaj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkes Aklını Başına Alsın Yusuf İstifa Etmedi

Ağzınızdan bal damlıyo ama olay öyle değilmiş, Sürmen istifa etmemiş sadece geçen dönem adını komisyon üyeleri arasında göstermemişler yığılmaları temizlemek için, ama bu ve mart 2012 komisyonuna kadar artık o olacakmış. Bu bilginin doğruluğu %80, ama bugün kesin belli olacakmış.

Nehir30 ' Alıntı:
Ağzınızdan bal damlıyo ama olay öyle değilmiş, Sürmen istifa etmemiş sadece geçen dönem adını komisyon üyeleri arasında göstermemişler yığılmaları temizlemek için, ama bu ve mart 2012 komisyonuna kadar artık o olacakmış. Bu bilginin doğruluğu %80, ama bugün kesin belli olacakmış.

elm sokağı kabusu yine başlıyor o zaman :)adını söylemeyin gelmesin..
yusuf yusuf :)

Nehir30 ' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil yazsın, dün Dehada Saadettin bey söyledi yusuf sürmen geri dönmüş %80, bugün kesin belli olacakmış
Evet bende dehaya gidiyorum Saadettin Hoca bize de aynısını söyledi, geçen dönem 500 kişinin tek dersten 2 yıl beklemesine neden olduğu için sadece bu dönem ona hazırlatmamışlar. Temmuzda olabilirmiş :-\ ama bana pek inandırıcı gelmedi ???

idealist ' Alıntı:
Nehir30 ' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil yazsın, dün Dehada Saadettin bey söyledi yusuf sürmen geri dönmüş %80, bugün kesin belli olacakmış
Evet bende dehaya gidiyorum Saadettin Hoca bize de aynısını söyledi, geçen dönem 500 kişinin tek dersten 2 yıl beklemesine neden olduğu için sadece bu dönem ona hazırlatmamışlar. Temmuzda olabilirmiş :-\ ama bana pek inandırıcı gelmedi ???

Peki neden inandırıcı gelmedi, bildiğin bişey mi var?

Nehir30 ' Alıntı:
idealist ' Alıntı:
Nehir30 ' Alıntı:

Peki neden inandırıcı gelmedi, bildiğin bişey mi var?
Yok tabiki sadece mantıklı gelmiyo

saadettin nereden öğrenmiş? komisyon üyeleri adları gizli tutulmuyor mu? Ösym şifreden sonra bu sınavların güvenilirliği de tartışmaya açılabilir! Doğru yanlış her duyduğunu konuşursa saadettini de polis sorgusuna alırlar dikkat etsin :)
500 kişiye seçimlerden sonra yönetmelik değişecek 2 yıl beklemeden yine sınavlara girebilirsiniz ,diyebilirler.

şuanda dersanelerde eski sisteme göre sorular çözülüyor

umarım gelmez tek dersim var kalmak istemiyorum

stajyerzade ' Alıntı:
saadettin nereden öğrenmiş? komisyon üyeleri adları gizli tutulmuyor mu? Ösym şifreden sonra bu sınavların güvenilirliği de tartışmaya açılabilir! Doğru yanlış her duyduğunu konuşursa saadettini de polis sorgusuna alırlar dikkat etsin :)
500 kişiye seçimlerden sonra yönetmelik değişecek 2 yıl beklemeden yine sınavlara girebilirsiniz ,diyebilirler.

Ya tabi bizde öyle olsun istemiyoruz, ağzı olan konuşuyo olsun istiyoruz ama bu adamların eli kolu uzun, içerden öğrenmişler.

delinin biri yine taş atıyor.herhalde bu kişinin başka işi gücü kalmadı ölen sürmeni hortlatmaya çalışıyor.

saadettin dediğiniz adamı tanırım.deha da vergi dersi giriyor.adam daha vergiden soruların nerden gelebileceğini tahmin bile edemiyor.nerde kaldı komisyon üyelerini tahmin etmek

arkadaşlar rahat olun sürmen istifa etti bilgi kaynağı ise kendisi

Der_Ay ' Alıntı:
Arkadaşlar aldığım bi duyuma göre Yusuf sürmen 2 sınav dönemi daha komisyonda olacakmış, geçen dönem oluşan yığılmayı eritmek amacıyla eski dönemlerdeki gibi soru sorulduğunu duydum...Ama dediğim gibi bu sadece bi duyum gerçekte olmayabilir...Herkese başarılar ve kolaylıklar dilerim...

bu duyumu Mart sınavından önce aldım. ve sınavdan önce YS nin sınavı olmayacağını 2007 sorularını bile çözmenin yeterli olacağını söyledim. Herkese es geçmeden sınava girmelerini söyledim.
Öyle de oldu...

Ve YS nin sadece mart sınavında komisyondan çekildiği bilgisi hala var.
Farklı bir duyum alırsam yine ilk sizlerle paylaşırım...

benim trabzonda tanıdığım vardı Sürmenin asistanlarından biri bende finansaldan kalmıştım iki dönem ve ona ulaştım bu sınavlarda soruları Sürmen hazırlamadı komisyonda yer almak istemiyor dedi istifa verdi cevaplanmasıni bekliyor fakat soruları o hazırlamadı bence ayrılmıştır rahat olun

SMMM
TLGK.

zeyna78 ' Alıntı:
Der_Ay ' Alıntı:
Arkadaşlar aldığım bi duyuma göre Yusuf sürmen 2 sınav dönemi daha komisyonda olacakmış, geçen dönem oluşan yığılmayı eritmek amacıyla eski dönemlerdeki gibi soru sorulduğunu duydum...Ama dediğim gibi bu sadece bi duyum gerçekte olmayabilir...Herkese başarılar ve kolaylıklar dilerim...

bu duyumu Mart sınavından önce aldım. ve sınavdan önce YS nin sınavı olmayacağını 2007 sorularını bile çözmenin yeterli olacağını söyledim. Herkese es geçmeden sınava girmelerini söyledim.
Öyle de oldu...

Ve YS nin sadece mart sınavında komisyondan çekildiği bilgisi hala var.
Farklı bir duyum alırsam yine ilk sizlerle paylaşırım...

yani şimdi sürmen hoca mı hazırlayacak yine soruları peki bu konuyla ilgili sınav komisyonunda kimlerin olduğunu öğrenebileceğimiz bir kaynak var mıdır? Umarım böyle birşey olmazzzzzz...

şu andaki söylenti Yusuf Sürmen in Finansal Muhasebe değil , Maliyet muhasebesi sorularını hazırlayacağı yönünde. Resmi Kaynak tabii ki yok. Sağdan soldan duyumlar...

sağdan soldan söylentilerle psikolojimizi bozmaya hakkınız yok.çocukmusunuz yahu siz...o böyle dedi şu böyle dedi diye ne kadar rahat yazıyorsunuz...geleceğimizle oynamayın.bu söylentileri yazan arkadaşlar eğer kesin kaynağınız varsa yazın kaynağınız yoksa söylentiler sizde kalsın. bu ne yaaa....

arkadaşım komisyonla ilgili kesin kaynak olmaz. Ben sadece ''Maliyet Muhasebesinin ismini bilen var mı başlıklı yazıyı okudum.Orada yazıyor. Ayrıca kimsenin geleceği ile oynadığım yok. ;D ;D ;D

2007 den beri forumdayım. Ne yazacağım ile ilgili senden icazet alacak değilim...

bu başlık aralık sınavından beri var kim açtıysa milletin huzurunu kaçırmaya yönelik. o dediğiniz kurtarma sınavı okullarda olur. yusuf sürmen gitmişse gitmiştir.Bu sınavlar çocuk oyuncağı mı?