İnternetin İnsan Hayatına Etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İrem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İnternetin İnsan Hayatına Etkisi

dikkatini çekerim ben daha model adı vermedim senin en iyi modelin ile markanın tüm modellerini (en kötüsünü bile) kıyaslıyorum

HTC ye sormuşlar,

"büyük telefon firmalarının gelecekteki telefon fikirleri, veya modelleri ile ilgili bir yığın videoları sizin niye yok "

"gelecekte cep telefonu ihtiyacını ortadan kaldıracağız da ondan" demiş.

Eskiden olsa, belki para tuzağı diyebilirdik, ancak teknoloji ile entegre olmuş bir kişi olarak benim ihtiyacımı karşılama noktasında para tuzağı değil ama htc harici markalar para tuzağı olabilir , ancak şunu net söylerim iphone kesinlikle bir para tuzağı.

rooniin ' Alıntı:
dikkatini çekerim ben daha model adı vermedim senin en iyi modelin ile markanın tüm modellerini (en kötüsünü bile) kıyaslıyorum

SE Xperia X10.. kainatın en iyisi.. daha ötesi yok yani..

mozilla seabird 2D ise jetgiller gibi bir hayatımız olunca onu alırız.. ama öyle bir yaşantımız daha olmadığı için şuanda piyasadaki en iyi olan ve uzun ömürlü telefonu kullanıyorum...
SE xperia x10.. o herzaman 1 numara..

rooniin ' Alıntı:
HTC ye sormuşlar,

"büyük telefon firmalarının gelecekteki telefon fikirleri, veya modelleri ile ilgili bir yığın videoları sizin niye yok "

"gelecekte cep telefonu ihtiyacını ortadan kaldıracağız da ondan" demiş.

HTC ye sormuşlar,

"büyük telefon firmalarının gelecekteki telefon fikirleri, veya modelleri ile ilgili bir yığın videoları sizin niye yok"

"çünkü bizim reklam anlayışımız yok, telefonda kalite yerine bugünü yaşadığımız için artık GSM operatörleri ile promosyon olarak eskiden ayda 11.-TL ile alınabiliniyoduk, şimdi 5.-TL ye düştük.. yani bizi edinmek kolay.."

vahki.. vah..

Vatikanlı kardeşim, internetin insan hayatına etkisi adlı başlık tam senlik olmuş, baya baya senin hayatına etki etmiş, çok fanatik çıktın. HTC , vb.... farketmez, telefon alacağım zaman ihtiyaçlarımı en hızlı en sağlıklı hangisi karşılar ise o benim için en iyisidir, işin ilginç yanı bu ihtiyaçlarımı farklı modeller de olsa 5 yıldır htc karşılıyor, ben htc kullanırken, HTC acaba türkiye pazarına girsek mi, şimdi girersek diğer telefon markaları bunalıma girer, ama girmezsek insanlar teknolojinin ne kadar geliştiğinden habersiz kalacak, kötü teknoljiye bir dünya para verecek diyerekten sosyal sorumluluk anlayışının temellerini atıyordu.

Türkiye pazarına zaten dahil oldu HTC.. hemde bir GSM operatörünün promosyonu ile..
madem sosyal sorumluluk anlayışının bilincindeydi.. niye bir GSM operatörüyle pazara dahil oldu... reklam anlayışı olmayan bir pazarlama sistemi çerçevesinde piyasaya girdi HTC...
HTC nin telefon pazarına girmesi, nokia yı bunalıma sokmuş olabilir.. ama HTC nin asla yanına bile yaklaşamayacak sony erikssonn xperia X10 a ulaşması biraz zor.. çok zor hatta..

bırakalım HTC o operatör ile satışlarına devam etsin.. her nekadar sosyal sorumluluk bilincini taşıyosa da hadi biz onu öyle kabul edelim..

ama en iyisi SE xperia X10..

gsm operatörü haricinde de satışları mevcut, gsm operatörü ile daha uygun fiyattan halka arz oldu, yoksaaa 2 aylık asgari ücreti cebine koyman lazım yaklaşmak için.

Telefon dediğin telefonluk yapacak. ;D Üzerinde ıvır zırı olan bu aletlere neden cep bilgisayarı denmiyor ki!

g705 ' Alıntı:
Telefon dediğin telefonluk yapacak. ;D Üzerinde ıvır zırı olan bu aletlere neden cep bilgisayarı denmiyor ki!
Zaten bunlar artık cep tel olarak değil PDA olarak kategorize ediliyor ancak pek kabul görmedi bu tabir.

g705 ' Alıntı:

aslında sony, şu playstation portable 2 'e telefon özelliği katsaydı.. hiç cep telefona ihtiyacımız kalmazdı..
ah be sony dinlemedi beni :(
sayısız mail attım.. ama olmadı

müşteri ilişkileri sıfır desene,

htc den ben bir şey istedim, "yağdırdılar" ben böyle hizmet anlayışı görmedim.

rooniin ' Alıntı:
müşteri ilişkileri sıfır desene,

htc den ben bir şey istedim, "yağdırdılar" ben böyle hizmet anlayışı görmedim.

sony nin müşteri ilişkileri süper.. dikkat et sayısız mail attım ama cevap yazmadılar demedim.. her attığıma yazdılar.. ama o alet oyun sektörüne özgü olduğu için bunun mümkün olmadığını dile getirdiler..

maili buraya yapıştırım ama ayıp olur şimcik.. :D

Yapistir, bölgeden konaga gidene kadar vaktin var

ben alsancaklıyım, ne işim var bölgede benim..:)

Sen değil ben gidene kadar su an hilaldeyim 3 durak hakkın kaldı

:D

konaktayken yapıştırayım ama dikkat!.. alırken üçyola varmayasın :D :D