Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle bir zorunluluk,gcatar ' Alıntı:Evlilik ve birinci dereceden akrabaların vefatından dolayı 3 gün ücretli izin.
keremcem ' Alıntı:Yok öyle bir zorunluluk,gcatar ' Alıntı:Evlilik ve birinci dereceden akrabaların vefatından dolayı 3 gün ücretli izin.
ancak yukarıda da belirtildiği üzere vicdan-mantık gereği işveren tarafından verilirSE bu tür 3 güne kadar olan izinler çalışılmış gibi kabul edilir diyor yasada
keremcem ' Alıntı:Yok öyle bir zorunluluk,gcatar ' Alıntı:Evlilik ve birinci dereceden akrabaların vefatından dolayı 3 gün ücretli izin.
ancak yukarıda da belirtildiği üzere vicdan-mantık gereği işveren tarafından verilirSE bu tür 3 güne kadar olan izinler çalışılmış gibi kabul edilir diyor yasada
Siz açık açık öyle bir ifadede bulunmamış olsanız da, ilk soruyla birlikte değerlendirildiğinde ben '' 3gün ücretli izin'' sözünüzden zorunluluk varmış gibi anladım sn.gcatar.gcatar ' Alıntı:keremcem ' Alıntı:Yok öyle bir zorunluluk,gcatar ' Alıntı:Evlilik ve birinci dereceden akrabaların vefatından dolayı 3 gün ücretli izin.
Yazdığım yazıda zorunlu olarak vermeniz gerekir diye bi ibare mi var.
Sn. Keremcem ne kadar anlatırsanız anlatın, anlattıklarınız karşınızdakinin anlayabildiği kadardır. Demişler bu örnek de bunu doğruluyor. Bu yazdıklarımı nasıl yorumlarsınız bilemem artıkkeremcem ' Alıntı:Siz açık açık öyle bir ifadede bulunmamış olsanız da, ilk soruyla birlikte değerlendirildiğinde ben '' 3gün ücretli izin'' sözünüzden zorunluluk varmış gibi anladım sn.gcatar.gcatar ' Alıntı:keremcem ' Alıntı:Yok öyle bir zorunluluk,gcatar ' Alıntı:Evlilik ve birinci dereceden akrabaların vefatından dolayı 3 gün ücretli izin.
Yazdığım yazıda zorunlu olarak vermeniz gerekir diye bi ibare mi var.
keremcem ' Alıntı:Haklısınız , anlayamamışsınız ne demek istediğimi
keremcem ' Alıntı:Bakın sizinle inatlaşmak veya dalaşmak yada sataşmak -laf yarışına girmek gibi bir niyet içerisinde değilim, olmam da.
Padişah fermanı şeklindeki , evlilik ve ölümde 3 gün ücretli izin şeklinde, yanıtınızın , en baştaki soruyla birlikte değerlendirildiğinde yanlış anlaşılmaya imkan tanıyacağını düşündüğümden yasal olarak böyle bir zorunluluk olmadığını ilave etmek istedim, ettim.
Zorunuza giden ne oldu anlayamadım, sözünüzün üstüne söz söylenmiş olması mı?
Burada sorulan soruya, olabildiğince net, anlaşılır cevaplar verilmesi gerektiğini düşünüyorum , ki amacına ulaşabilsin forum.Soru sahibi, sorusuna net -anlaşılır cevap alabilsin.
Verdiğiniz 3 gün ücretli izin cevabı, ücretli izin verecekmiyim sorusuna yanlış cevaptır, neden kabul etmek yerine lafı dolandırıp sataşmaya çevirdiğinizi anlayabilmiş değilim.
Yanlışı kabul etmek çok mu zor?
gcatar ' Alıntı:[
c) Bir haftalık süre içinde kalmak üzere işveren tarafından verilen diğer izinlerle hekim raporuyla verilen hastalık ve dinlenme izinleri,
fromak ' Alıntı:işçinin annesi öldü izne gidiyor [size=32pt]3 gün ücretli izinmi ücretsiz mi?kanunen avans vermek gerekir mi?[/size]
fromak ' Alıntı:parton herkesden iyi biliyormuş bu işi ne ücretlisi ne ücretsizi pazarlarıda sayarak yıllık izin yazdırıyorlar nerden baksan tutarsızlık üstelik deneme süresinde işten çıkan iişçiden de ihbar kesiyorlar oysa sözleşme yapılıyor işçiyle ve 2 aylık denemede bildirimsiz fesih hakkı var ama patron işçinin bilgisizliğinden faydalanır asgari ücretten 2 haftalık ihbar kesiyor sanki bana kar edecekler tevbe tevbe dur bakalım Allah sağlık sıhhat verirse daha neler göreceğiz?