İSMMMO Ruhsat Töreni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İSMMMO Ruhsat Töreni

ececan ' Alıntı:
anadolu yakası kadıköy ve ataşehir hariç hepsine verildi. sadecene gaziosmanpaşa'ya verildi avrupa yakasından. bide bir sınırlama yok 5 kişi gele bile vardı. törende öyle birşey yoktu odanın asma katında kokteyl vardı birşeyler yiyip içildi ondan sonra solana geçildi saat 6,30da yahya bey konuşma yaptı daha sonra ruhsat dağıtımına geçildi..en küçük adayımız vardı belki daha 1,5-2 aylıktı :). Allah analı babalı büyütsün...

kimlik kartını da veriyorlar mı törende

teşekkürler bilgi için haftaya salıda ben alcam bakalım herkese hayırlı olsun umarım boşa gitmez o kadar emek

haftaya salı bende alcam törende görüşmek üzere arkadaşlar

Ben bugün alıcam da arkadaşlar rezervasyon yaptırdığım halde dün odadan mesaj geldi ne alaka anlamadım herkese mi geldi

Ayyuk hayırlı olsun. Evet banada gelmişti. Muhtemelen hatırlatma amacıyla yolluyorlar. Ben garantiye almak için tekrar rezarvasyon yaptırmıştım. :)

Teşekkürler Soner bende tekrar kayıt yaptırdım ne olur ne olmaz diye :) muhteşem salonumuzdaki tören otelde olsaydı daha güzel olurdu ama kısmet odada görüşmek dileğiyle

Malesef oda da görüşemeyeceğiz. Beni 10 Mayısta çağırmışlardı.

Soner peki törene geçme aşaması uzun sürüyor mu ben 6,5 gibi falan mı gitsem diyorum

Bizi ilk olarak girişte kokteyl tarzı bir ağırlama ile karşıladılar. Yaklaşık 6:30 a kadar orada bekleyip daha sonra salona indik. 19:00'a doğru dağıtıma başlamışlardı.

10-11 Mayısta törene katılan meslektaşlarımızın fotografları siteye yüklenmiş. Bakın bakam nasıl çıkmışsınız :)

valla iyi çıkmışım kendi adıma diyim ;D 11 mayıs resimlerinde 21.sırayı paylaşıyorum ehem ühüm :D

sinanyucel ' Alıntı:
valla iyi çıkmışım kendi adıma diyim ;D 11 mayıs resimlerinde 21.sırayı paylaşıyorum ehem ühüm :D

Hadi hayırlı olsun

Mutluluktan 32 dişini de göstermişsin :D :D

17 mayıs fotoğrafları yayınlanmış arkadaşlar :)

Ben de arkadaşıma destek olmak amacıyla 17 Mayısta Ruhsat Törenindeydim :-)
Prova yaptım. hehehe

zeyna78 ' Alıntı:
Ben de arkadaşıma destek olmak amacıyla 17 Mayısta Ruhsat Törenindeydim :-)
Prova yaptım. hehehe

Törene gelmeyenlerden birinin yerine kalkıp alaydın belgeyi. Kiraya verirdik :) veya fidye isterdik. :)