İSMMMO Ruhsat Töreni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İSMMMO Ruhsat Töreni

Balığın ismi söylendi. Tam kalkıp alacaktım ki vazgeçtim :-D

sedateroglu ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:
Ben de arkadaşıma destek olmak amacıyla 17 Mayısta Ruhsat Törenindeydim :-)
Prova yaptım. hehehe

Törene gelmeyenlerden birinin yerine kalkıp alaydın belgeyi. Kiraya verirdik :) veya fidye isterdik. :)

Evet, haklısınız, bula bula benden ala bi kurban bulamazdınız. :)

Paramız ancak buna yetti. Bizde balık kurban edelim dedik :) Sen öbür törene gel abi :) Hitapçının cebine koyarız bi yeşillik, senin ismini battıbalıkyangider şeklinde okusun. Ne güleriz ama di mi :)

battibalikyangider ' Alıntı:
Evet, haklısınız, bula bula benden ala bi kurban bulamazdınız. :)

Senden alaa kurban mı olur Balık :-)
sedateroglu ' Alıntı:
Paramız ancak buna yetti. Bizde balık kurban edelim dedik :) Sen öbür törene gel abi :) Hitapçının cebine koyarız bi yeşillik, senin ismini battıbalıkyangider şeklinde okusun. Ne güleriz ama di mi :)

hahaha. :-)

arkadaşlar bir şeyi merak ettim 3 hafta üst üste ruhsat töreni olcak .her hafta kaç kişi ruhsat aldı. bende 25 mayısda alcam ruhsatı .ruhsatı alan arkadaşlara hayırlı olsun

ben sınavı yeni kazandım ruhsat için başvuru yaptım,ne zaman alıcam ruhsatı?

ben başvuru yapamadım acaba sınav sonucu gelmeden başvuru yapılıyormu yapılınca odada bekletilmeyip türmoba gönderiliyormu

arkadaşlar odaya kayıt olduktan sonra ortalama 3 ay sonra ruhsat töreni oluyor . ruhsatlar türmobda basılıp odaya gönderiliyor . odaya ulaşınca odanın sitesinde , mail adreslerinize ve cep telefonuna ruhsat törenine katılım için mesaj gönderiyorlar .

bilginsucu ' Alıntı:
ben başvuru yapamadım acaba sınav sonucu gelmeden başvuru yapılıyormu yapılınca odada bekletilmeyip türmoba gönderiliyormu

Ben sınav sonuç kağıdım gelmeden başvurmuştum internetten sınav sonucumun çıktısını aldım sorun çıkmadı

ben dün İSMMO ya başvurumu yaptım.. İstediğiniz zaman başvurabilirsiniz, ancak ruhsatlar 3 ayda bir geldiği ve törenle verildiği için 2-3 ay gibi beklemek durumunda kalırsınız.