Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ben artık bu saatten sonra aramalar olmadan nete verirler gibi düşünüyorum . ama orası tesmer hiç belli olmaz tabi

Sınavın ertelenmesi söz konusu olamazmış. Sınav yerleri çok önceden ayarlanıyormuş. Eğer bu sınavı ertelerlerse başka yer bulamazlarmış. Bu yüzden sınavın ertelenmesi diye bir durum olamazmış.

sınav yeri önceden ayarlanıyorsa bi zahmet sınav sonuçlarını ayarlasınlar

Tesmeri aradım Sınav sonuçları yarın yada Cuma günü açıklanacak diyorlar.. Bugün açıklanmayacak yani dediğimde bugün maalesef açıklanmayacak dedi. Bilgilerinize...

emel4516 ' Alıntı:
Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
« Yanıtla #2355 : Eylül 26, 2008, 09:20:35 ÖÖ » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar mersin odası arandım
almışım ruhsatı

(sabah sonuclar acıklandımı yazan arkadasım temmuz sınavı acıklanma saatı)

tebrikler...

hadi hayırlısı başka aranan veya çevresine haber gelen var mı arkadaşlar??

Sınavın ertelenmesi söz konusu olamazmış. Sınav yerleri çok önceden ayarlanıyormuş. Eğer bu sınavı ertelerlerse başka yer bulamazlarmış. Bu yüzden sınavın ertelenmesi diye bir durum olamazmış.

:-[ siz diyorsanız, muhtemelen doğrudur.
bu arada radyo programını dinledim. size ve emeği geçen herkese teşekkürler...

arkadaşlar.biri mersin odasındna arandım diyor almışım rusatı diyor doğrumu yaaaa...arıyorlar mı odalr

hasanvolkan ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Sn. hasanvolkan,

Katılıyorum size.

Siz, ben ve sayın osmhakan, şimdilik bu fikri destekleyen kişi sayısı sadece 3

Acaba başka destekleyen olacak mı? Yada başka fikri olan? Yoksa oturup sonuçsuz yakınmalara devam mı edeceğiz?

Mesela şöyle birşey de olabilir. Ankara'daki stajyer arkadaşlarla biryerde buluşup Sayın Ercan BEYAZITLI ile görüşme talep ettikten sonra, hep beraber konuşmaya gidelim. Ben Ercan hocayı da kısmen tanıyorum. Bu davranışımızı olumlu karşılayacaktır. Hatta gelebilirlerse şehir dışındaki arkadaşlarda katılabilirler.

Ben istanbuldayım kardeşim ,inan bana durumum müsait olsa gelirim,ilk önce ankarada ne kadar kişi katılır ona bakalım,eğer kişi sayısı az olursa bir şekilde gelmeye çalışırım,ben hakkımın yenildiğinde yerinde duramayan bir insanım,elimden geleni yapmaya çalışırım,ama sanırım bizim insanımıza mahsus mu bilmiyorum,kimse elini taşın altına sokmak istemiyor,ya korkuluyor ya da uğraşmak istemiyor,hakk aranmayan yerde çile çekmeye mahkumsunuz ve eleştiri yapmaya da hakkınız yoktur diye düşünüyorum.

arkadaşlar dikkatli bakın o eski dönem şimdiyle bi alakası yookkk

evet arkadaşlar yanlış anlamayın bu temmuz sınavı ıle ılgılı kasım sınavı ıle ılgılı herhangı bır arama yok henuz

ehk ' Alıntı:
ben artık bu saatten sonra aramalar olmadan nete verirler gibi düşünüyorum . ama orası tesmer hiç belli olmaz tabi

Şahsi görüşüm, odaların merasim işinden vazgeçip siteden yayınlayacaklar...

haziran79 ' Alıntı:
arkadaşlar.biri mersin odasındna arandım diyor almışım rusatı diyor doğrumu yaaaa...arıyorlar mı odalr

Heyecandan dikkat edememiş arkadaşlar ,eğer işlerde de böyle heyecanlı olursanız başınız ağrır arkadaşlar aman biraz daha dikkatli olalım.

nee sınavmışş kardeşimm sırat köprüsü mübarekkk.... hayır anlayamadığımm, seçim oldu 70 milyon oy kullandı, akşam 7:30 da açıklandııı...

haziran79 ' Alıntı:

arkadaşım heyecan yapma ya geçen sınavda kaçta açıklandığını yazıyor

hayır şimdi seçimde 70 milyon oy kullanmadı diyeceğim ama ne biliyim ben, iyice bunaldım, geçici vergiyi hazırlamadım daha. en iyisi işe dönmek..

Arkadaşlar ben de tesmer i aradım az önce, 1-2 güne kadar açıklanacak dedi, ebn de cuma kesin açıklanmış olur değil mi dediğimde evet dedi ve sınav başvuru tarihleri uzatılacak dedi, sınav tarihi ertelenir mi dediğimde ise hayır dedi...bilginiz olsun

başvuru süresi değişmeyecekse ki halen değişmedi bugün açıklanmazsa hiçbirimiz martta sınava giremeyiz.