Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

haticeirmak ' Alıntı:
Arkadaşlar ben de tesmer i aradım az önce, 1-2 güne kadar açıklanacak dedi, ebn de cuma kesin açıklanmış olur değil mi dediğimde evet dedi ve sınav başvuru tarihleri uzatılacak dedi, sınav tarihi ertelenir mi dediğimde ise hayır dedi...bilginiz olsun
1-2 gün ne demek. ne kadar ciddiyetsiz bir açıklama.

valla aynen öyle dedi, "1-2 gün" zaten telefonu açtığımda hatta 6 kilşi bekliyor diye anons geçiyordu, hereks arıyor ve teelfona çıkan da otomatiğe bağlamış gibi aynı şeyleri söylüyor malesef

haticeirmak ' Alıntı:
valla aynen öyle dedi, "1-2 gün" zaten telefonu açtığımda hatta 6 kilşi bekliyor diye anons geçiyordu, hereks arıyor ve teelfona çıkan da otomatiğe bağlamış gibi aynı şeyleri söylüyor malesef
aynen

tesmeri daha önce bir kaç kez aradım. hiçbir dediklerine itibar etmemek lazım. hergün önlerine bir kağıt veriyorlar. otomatik o cevapları veriyorlar.

temenni ' Alıntı:
tesmeri daha önce bir kaç kez aradım. hiçbir dediklerine itibar etmemek lazım. hergün önlerine bir kağıt veriyorlar. otomatik o cevapları veriyorlar.

1-2 günü bulacağını zannetmiyorum...

14-15 Mart 2009 SMMM sınav başvuruları uzatılmıştır
14-15 Mart 2009 tarihlerinde yapılacak SMMM sınav için başvurular; 19 Şubat 2009 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

e sınava itiraz hakkı da vermiyorlar bunlar :) PES doğrusu MERkezden bunu beklemezdim...

herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.
tirajı yüksek bi gazeteye kinayeli bi teşeekür ilanı verelim.
'' bizi mağdur ettiğiniz için teşekkür ederiz.başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.!!!!'' gibi

dilay ' Alıntı:
herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.
'' bizi mağdur ettiğiniz için teşekkür ederiz.başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.!!!!'' gibi

Daha da kinayeli. Şöyle iç acıtıcı. Milleti üstüne salmalı bunların...

ayyyy artık çok sıkıldım arkadaşlar ...yani insanlar ancak bu kadar bezdirilir...iş stresi evrak yükü yetmezmiş gibi....

dilay ' Alıntı:
herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.

Çok güzel bir düşünce. Bakalım destekci bulabilecek miyiz? Ben varım.

bu mudur yani. başvuru süresini uzatınca herşey halloluyor sanki. bu ne ya !!!
hiç kimse ders çalışamaz iş yapamaz durumda bunlar başvuru süresini uzatarak günah çıkartıyolar akılları sıra.