nguroy ' Alıntı:Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.
nguroy ' Alıntı:Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.
hasanvolkan ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.
Nizam bey zor ama yapılamaz değil, değil mi? Yani ben eğer kararlı bir tutum sergilersek bu vurdumduymazlığın değişeceğini düşünüyorum.
Tabi bunun için kendini düşünen bireyler olmaktan vazgeçip kendimizle birlikte bizden sonrakileri de düşünen bir zihniyete sahip olmalıyız.
Tekrar söylüyorum yapılanları içimize sindirmez ve kararlı bir tutum sergilersek bizlere yapılanların, bizden sonrakilere yapılacakların hesabını sorabiliriz.
GARİPKUL ' Alıntı:saat 2 yi bekleyelim. açıklanmazsa cumadır büyük bir ihtimal...
nguroy ' Alıntı:Sn. hasanvolkan,
Katılıyorum size.
emel4516 ' Alıntı:Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
« Yanıtla #2355 : Eylül 26, 2008, 09:20:35 ÖÖ » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar mersin odası arandım
almışım ruhsatı
(sabah sonuclar acıklandımı yazan arkadasım temmuz sınavı acıklanma saatı)