Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

İnş. birileri duymuştur sesimizi bu arada 77 gün dendi aslında 80 olmalıydı ;D

nguroy ' Alıntı:
Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.

Nizam bey zor ama yapılamaz değil, değil mi? Yani ben eğer kararlı bir tutum sergilersek bu vurdumduymazlığın değişeceğini düşünüyorum.

Tabi bunun için kendini düşünen bireyler olmaktan vazgeçip kendimizle birlikte bizden sonrakileri de düşünen bir zihniyete sahip olmalıyız.

Tekrar söylüyorum yapılanları içimize sindirmez ve kararlı bir tutum sergilersek bizlere yapılanların, bizden sonrakilere yapılacakların hesabını sorabiliriz.

nguroy ' Alıntı:
Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.

Moderatör kardeşim sonuçlar açıklansada ortada geçen günler kadar manevi ve ruhsal bir kayıp ve çöküntü var,kaldı ki kanuna uymayan bir kurum var,siz smmm olduğunuz için mi böyle konuşuyorsunuz yoksa pesmeri mi savunuyorsunuz anlamadım,bunu bir atasözü ile söyleyecektim,mazallah konuyu kilitlersiniz diye söyleyemiyorum,

bakim isabet ettimi 200 e

hasanvolkan ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Nizam bey zor ama yapılamaz değil, değil mi? Yani ben eğer kararlı bir tutum sergilersek bu vurdumduymazlığın değişeceğini düşünüyorum.

Tabi bunun için kendini düşünen bireyler olmaktan vazgeçip kendimizle birlikte bizden sonrakileri de düşünen bir zihniyete sahip olmalıyız.

Tekrar söylüyorum yapılanları içimize sindirmez ve kararlı bir tutum sergilersek bizlere yapılanların, bizden sonrakilere yapılacakların hesabını sorabiliriz.

+10

saati yaptık 11. hala tık yok

kaç kişi forumda şu an göre biliyor muyuz öyle bir sayı?

saat 2 yi bekleyelim. açıklanmazsa cumadır büyük bir ihtimal...

nguroy ' Alıntı:
Sn. hasanvolkan,

Katılıyorum size.

Siz, ben ve sayın osmhakan, şimdilik bu fikri destekleyen kişi sayısı sadece 3

Acaba başka destekleyen olacak mı? Yada başka fikri olan? Yoksa oturup sonuçsuz yakınmalara devam mı edeceğiz?

Mesela şöyle birşey de olabilir. Ankara'daki stajyer arkadaşlarla biryerde buluşup Sayın Ercan BEYAZITLI ile görüşme talep ettikten sonra, hep beraber konuşmaya gidelim. Ben Ercan hocayı da kısmen tanıyorum. Bu davranışımızı olumlu karşılayacaktır. Hatta gelebilirlerse şehir dışındaki arkadaşlarda katılabilirler.

Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
« Yanıtla #2355 : Eylül 26, 2008, 09:20:35 ÖÖ » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar mersin odası arandım
almışım ruhsatı

(sabah sonuclar acıklandımı yazan arkadasım temmuz sınavı acıklanma saatı)

emel4516 ' Alıntı:
Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
« Yanıtla #2355 : Eylül 26, 2008, 09:20:35 ÖÖ » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar mersin odası arandım
almışım ruhsatı

(sabah sonuclar acıklandımı yazan arkadasım temmuz sınavı acıklanma saatı)

Siteden yayınlanmasını demek istedim...

once smmm olanlar aranıyor sonra saat 4-5 gıbıde sıtede yayınlanıyor

şu an ağlamamak için gerçekten kendimi zor tutuyorum.
bu saatten sonra sınava nasıl hazırlanıcaz...
o kadar az zamanımız kaldı ki.
keşke sınav ertelense.
sizce olamaz mı?
belki bu kadar geç açıklanması onların hazırlıklarını da geciktirebilir.
olabilir mi? ??? :'(