personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Kadıköyde nerde sınava gireceksiniz? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.

[/color2008 kasımda sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.bende 2009 martta ilk sınavıma gireceğim kursa gitmeyi düşünüyorum. hangisini önerirsiniz.

FERCEY ' Alıntı:
[/color2008 kasımda sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.bende 2009 martta ilk sınavıma gireceğim kursa gitmeyi düşünüyorum. hangisini önerirsiniz.

Odanın kursu ve diğer kurslar olarak iki seçenek var ama diğer kurslardan adı en çok bilinen(reklam olmasın en azından ben reklam etmiim) kursa gittim ve maliyet ve finansalı çok iyi anladım hocalar kaliteli ama sınıflar çok kalabalık nefes alınmıyo haftasonu gitmemenizi şiddetle tavsiye ederim dişinizi sıkıp akşamları gidin yorucu olur ama daha ferah olur...Diğer kurslar hakkında yorum yapamam giden arkadaşlar belki yardımcı olabilir. İş insanın kendinde bitiyo

temmuz 2008 smmm sınav sonuçları ne zaman açıklanır acaba bilen var mı ???

arkadaşlar ben kasımda ilk kez sınava katılıcam.mersinde ikamet ediyorum.yaza sıcak dedim çalışmadım.şimdi bir iki gündür hava çok serin ve güzel....:)yine çalışmıyorum.hep uykum geliyor.sizde de aynı sorunu yaşayan var mı aceba.benim biraz hırslanmam lazım....:)hepinize kolay gelsin

Bu forumdaki tüm arkadaşlar, Temmuzda hepsini verdiler:))) Sanırım 50 sayfayı bile geçemiycez:))) azlığız azlık...:)
Uğur arkadaşım, kolay gelsin:)
Ben Ticaret lisesi mezunuyim:) Laz'ım:) Hayatını Fayk yaşamış:))) kendi hayatını heklemiş bir adamım:))) ama, şifremi kendimde unuttum...

Ama, burda da günaydın diyorum:)
Herkese selam, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın...
Sevgiyle....

ÜZER ' Alıntı:
arkadaşlar ben kasımda ilk kez sınava katılıcam.mersinde ikamet ediyorum.yaza sıcak dedim çalışmadım.şimdi bir iki gündür hava çok serin ve güzel....:)yine çalışmıyorum.hep uykum geliyor.sizde de aynı sorunu yaşayan var mı aceba.benim biraz hırslanmam lazım....:)hepinize kolay gelsin

Değerli arkadaşlar,

kasım 2008'e giren kimse yok mu? temmuz 2008 forum 118 sayfaya ulaşmış burası 5.sayfada

Sınav sonuçları daha yeni açıklandı. 4 dersi geçtim 3 dersim kaldı. Allah'ın izniyle bu sınavda da onları verip kurtulmam lazım. 2009'a smmm olarak gireceğim inşallah. Yeni gireceklere Allah kolaylık versin. Ama öyle gözünüzü korkutmasın kimse. Çalıştıktan sonra verilmeyecek gibi zor sorulmuyor sınavlarda. Ben çalıştıklarımdan sadece 1 dersten kaldım. Ona da itiraz edeceğim. Sonuç beklediğim gibi yani. Ne demişler; çalışan kazanır elması kızarır :)

slm arkadaşlar benim 3.girişim olacak denetim kaldı 41 aldım itiraz edeceğim inş.50 alır geçererim.bu arada denetim ders notu olan varmı ? göndiriseniz sevinirim

maliyet ve denetim dersleri kaldı umarım kurtuluruz bu sefaletten kuruluruz.

Merhaba bende Kasım da sınava ilk girişim olucak.Kafam karma karışık neye çalışıcam nerden başlıycam Kendimi sıkı bir kampa almayı düşünüyorum.Sınava giricek arkadaşlar şimdiden herkeze 7/7 diliyorum..

elinde sağlam denetim notları olan varsa mail atabilir mi acaba?
teşekkürler

ardadonmez ' Alıntı:
arkadaşlar maliyetten ne yapacaz hangi kitap üzerinde daha çok çalışalım önerileriniz var mı kasımda vermem grekiyo bu dersi meslek hukukuna hangi kaynaktan çalışalım notları olanlar son değişiklikleri kapsayacak şekilde bu forma atmalarını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar maliyetten neye çalışmamızı tavsiye edersinizi acaba komisyonda kim var bir öğrenebilsekte onu kitabına çalışsak. bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirin.

Herkesin Dikkatine Önemle Duyurulur.......
Muhakkak en az günde 3 saat sürekli çalışın....
En az 1,2 kitaptan sürekli olarak tekrar yapın....
Bu saatten sonra çıkmış sorulara bakmanız fazla önemli değil; Çünkü Kitabın her yerinden çıkabileceği gibi Derse hakim olacaksın ki Yorum da yapabilesin.....
Ben 7/7 yaptım... Nasıl oldu; Evlendim 1 yıl önce ama eşimle fazla bir araya gelip gezemedik: Sosyal aktivite sıfırdı...
1 yıl boyunca hafta sonu fulll hafta içi en 3 saat gecele 1 lere kadar çalıştım... Olmaz demeyin oldu ve 7/7 de oldu
Anlayacağın Çalışmazsan Dosya bile yakarsın...
Bu saatten sonra çok zor sınav... Ben sınavda tüm derslerden şoke oldum....
Özellikle Vergiden Kesin 40 lık kağıttı.... Ama geçeceğime yazdığım bilgilerin boş olmadığı alakalı olduğu ve de çalıştığımı hissettirdim karşı tarafa,,,,,
ÇALIŞMALISININ BEN BELKİ 10 SEFER AYNI ŞEYLERİ OKUDUM....

1 yıl mı calıstınız:)tabı 7-7 yapılır vallahı ben 48 gunde bu ısı halletmeyı dusunuyordum demekkı gec kalmısım

Bir ay çalışarak 4 ders verdim. Üstelik herkesin çantada keklik gördüğü Finansal Muhasebe de benim sıkı çalıştığım derslerden birisiydi. Şimdi kalan 3 ders için çalışmaya çalışıyorum. İnşallah Kasım sınavında da onları halledip bitireceğim bu işi. Allah herkese kolaylıklar versin...

Herke başarılar.Beni de bu maliyet bitirecek akşam sabah çalışıyorum ama girmiyor.

Öncelikle Bütün Stajyer arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ben İlk olarak Kasım 2007 sınavlarına girdim. Yaklaşık 2 yıldır muhasebeyle alakasız bir işte çalışıyordum ve bir saat bile olsun ders çalışamamıştım. O sınavlarda sadec e meslek hukukunu verdim. Sonraki sınavdan (Mart 2008) çnce bir muhasebe bürosunda çalışmaya başladım. Sadece sınavdan bir gün önce ders çalışma imkanım oldu. Fin. Tabl. Denetim ve genel hukuğu verdim. En son temmuz sınavında ise iki hafta sonu ile sınavdan önceki cuma günü çalıştım. Geri kalan üç dersi verdim. Staj notum 91 olmasına karşın genel ortalamam 70.
Şunu demeye çalışıyorum. Temmuz sınavına zordu diyen arkadaş bu işi bıraksın. Ne bekliyorsunuz ki? 2x2 kaç eder gibi ilkokul soruları mı? Çalışmadan emek sarfetmeden sınavlara giriyorsunuz. Sonra da sınav zordu. Çok zorluyorlar gibi bahanelerle bu işe yeni başlayan insanların da aşkını şevkini kırıyorsunuz.[/b]İlk defa sınava girecek arkadaşlar. Sakın gözünüz yılmasın. Öyle aylarca yıllarca çalışmanıza bile gerek yok. Düzenli bir şekilde günlük 2 saat çalışmayla çok rahatlıkla bu sınavı halledebilirsiniz. Şimdiden başarılar.
SMMM Adil ŞAHİN