personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tesmer kendine tanıtım videosu hazırlasın

videoyu gören de ciddi sağlam bi kurum sanır

70 günde sınav sonuçlandıramıyorlar yahu >:(

tesmeri maile boğdum biraz da buraya yazayım. hiç olmazsa karşında muhattap olan birileri var :) merhaba arkadaşlar...

şaşkşın şaşkın dolaşıyoruz ortalıkta. şaşkın ördek gibi

hollyka ' Alıntı:
tesmeri maile boğdum biraz da buraya yazayım. hiç olmazsa karşında muhattap olan birileri var :) merhaba arkadaşlar...
Merhaba arkadaşım.

öyle valla ne sınavmış ya 70 gün dile kolay... birakın başka bi sınav dünyada yoktur böyle bişey

iş güç herşey bi kenarda kaldı.elim işe gitmiyor.ne oacak bizim bu halimiz.bari bugün açıklasalardı.cuma da oldu.ayıp artık.bizde rekor kıracaklar galiba.

tesmerin yaptığı sorumsuzluk, saygısızlık...yazık ya...saygın bir meslek sahibi olalım diye uğraşıyoruz. ama tesmerin bize saygısı yok...smmm odalarının saygısı yok. ayıptır yazıktır ya.... >:(

son mail im: Bu kadar zamandan beri süregelen bi sınavı hala organize edemeyen bi birlikten ne kadar şey bekleyebiliriz? Bu sınavı yapmak, değerlendirmek bu kadar mı zor? ösym milyonlarca kişiyi değerlendirirken sınav sonuçlarının hangi gün açıklanacağını açıklayabilirken bizim birliğimizin umrunda bile olmaması, daha önemlisi bilgiyi çok daha net ve objektif şekilde ölçen test tekniği dururken böyle saçma sapan bi sınav yapması ne kadar adil. Benim kağıdımı okuyan hoca dün okusaydı daha bol puan verecekti belki ama bugün eşiyle tartıştığı için daha kıt dağıtıyo puanları -olamaz mı yani?- hepimiz insanız dürüst olalım. Böyle saygın bi mesleği bu hale getirenler utansın. Kendi ayağımıza kendimiz kurşun sıkarken piyasada muhasebeci deyince aklına sahtekar düzanbaz gelenleri suçlamamak lazım sanırım. Kanranlığa küfredeceğimize bir mum yakalımm lütfennn...

gelen cvp: değerlendirmeye devam ediyoruz teşekkür ederiz.

güler misin ağlar mısın :) :(

ÜZER ' Alıntı:
iş güç herşey bi kenarda kaldı.elim işe gitmiyor.ne oacak bizim bu halimiz.bari bugün açıklasalardı.cuma da oldu.ayıp artık.bizde rekor kıracaklar galiba.

arkadaşlar size bir soum var.tek dersi olup 4.yada 5.hakta olan ve 50 alırımla alamam arasında gidip gelen var mı benim gibi????yani emin olamayan

alacaksın eline silahı ver diceksin sonuçları yetti be

14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı

Sınav sonuçları açıklanmadan başvuru yapamazsınız

sınav başvurusunu tıklayınca onlıne bölümünde böyle bir yazı çıkıyor

nrcn ' Alıntı:

Sanırım şu an buradaki herkese Smmm yeterlilik sınavları konulu tez hazırlamaları istense hiçbir kaynağa gerek duymadan rahatça bir sunum yapabilirler...

19-20 Kasım 2005 Yeterlilik sınavı 20/01/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 60 gün)
11-12 Mart 2006 Yeterlilik sınavı 29/04/2006 (c.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 50 gün)
08-09 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 66 gün)
18-19 Kasım 2006 Yeterlilik sınavı 22/01/2007 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 63 gün)
17-18 Mart 2007 Yeterlilik sınavı 25/05/2007 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 67 gün)
07-08 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (p.şembe) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 59-60 gün)
24-25 Kasım 2007 yeterlilik sınavı 04/02/2008 (p.tesi) tarihinde açıklandı (yaklaşık 71 gün)