personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

günaydın arkadaşlar, iyi haftalar. Hayırlısı artık. Bu gün mü olur 6 Şubatta mı olur. Bekleyip göreceğiz...

ne 6 şubatı ya çok var olmaz..cumaya kadar ölürüz beklemekten..of allahım aranmalar başlasa da artık ne olduysak görsek..dün gece rüyamda kuş gördüm sonra erkek çocuğuna dönüştü..yorumlayabilen arkadaşlar ne demek sizce?

ocelot ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.

Ben de kimden duydum açıklayamam burda ama sonuçları her an bekleyiniz arkadaşlar.
Eli kulağında. Artık hangisine inanmak isterseniz. Ama kaynak çok sağlam :)

Her ikiniz de sağolun...
Yardımcı olmak için uğraşmanız, sonucu bilmenizden daha önemli...

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
ne 6 şubatı ya çok var olmaz..cumaya kadar ölürüz beklemekten..of allahım aranmalar başlasa da artık ne olduysak görsek..dün gece rüyamda kuş gördüm sonra erkek çocuğuna dönüştü..yorumlayabilen arkadaşlar ne demek sizce?
Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir.
Eğer arkadaşım bu yazılanlar doğruysa şimdiden tebrik ederim :)

Aslı kaç dersten girdin sınava...
Hepsinden girdim deme şimdi....

herkese günaydın arkadaşlar.beklemeye devam.

Günaydın arkadaşlarım.hayırlı ve mutlu bir hafta olsun inş.bugün burda herkes büyük büyük mutluluklarımızı paylaşalım hayırlısıyla inş.

aslıBÜYÜK ' Alıntı:

gündüzzz niyetineeee söyleeee..... suya bakta söyleeee :)

E.Eker ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir.
Eğer arkadaşım bu yazılanlar doğruysa şimdiden tebrik ederim :)

teşekkür ederim arkadaşım :) inşallah hepimizin başına :)

bu tesmer hepimizi evliya yapacak en sonunda. malum en büyük erdem sabır. e ruyalarına girmeyen de kalmadığına göre aramızda. az kaldı olacaz biz sanırım :):)

Bugün açıklanmaz bence. Çünkü cuma günü hazır olsa zaten cuma açıklarlardı. Hafta sonuda çalışmayacaklarına göre.
Bence en erken çarşamba günü açıklanır.

ocelot ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.

Ben de kimden duydum açıklayamam burda ama sonuçları her an bekleyiniz arkadaşlar.
Eli kulağında. Artık hangisine inanmak isterseniz. Ama kaynak çok sağlam :)

valla kaynaklar bile ne zaman olacağını bilmiyorlar sanırım :) inşallah bugün olur ve benim duyumum hikaye olur. buna ne kadar sevinrim bilemezsiniz.

artık sınav sonucu beklemek de günlük rutinler arasında... Sonuç baklemekten ders çalışamıyoruz...

sözün bittiği yer. 71.gün nireeeeeeeeeee
60 gün nireeeeeeeee
tıkandım vallaha :-X

arkadaşlar

geçen hafta şaka (!) yapan hakan adlı üye

benim yazdığım onca mesajı okumuş ve alıntı yapmış

ben ne yapim şimdi, zaten stresliyim, bir de bu tür insanlarla uğraş

nrcn82 ' Alıntı:
arkadaşlar

geçen hafta şaka (!) yapan hakan adlı üye

benim yazdığım onca mesajı okumuş ve alıntı yapmış

ben ne yapim şimdi, zaten stresliyim, bir de bu tür insanlarla uğraş

bence muhatap olma..olan bize oluo..kendi haline bırakalım onu.. :)