ocelot ' Alıntı:crazy2477 ' Alıntı:günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.
Ben de kimden duydum açıklayamam burda ama sonuçları her an bekleyiniz arkadaşlar.
Eli kulağında. Artık hangisine inanmak isterseniz. Ama kaynak çok sağlam![]()
Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir.aslıBÜYÜK ' Alıntı:ne 6 şubatı ya çok var olmaz..cumaya kadar ölürüz beklemekten..of allahım aranmalar başlasa da artık ne olduysak görsek..dün gece rüyamda kuş gördüm sonra erkek çocuğuna dönüştü..yorumlayabilen arkadaşlar ne demek sizce?
aslıBÜYÜK ' Alıntı:ne 6 şubatı ya çok var olmaz..cumaya kadar ölürüz beklemekten..of allahım aranmalar başlasa da artık ne olduysak görsek..dün gece rüyamda kuş gördüm sonra erkek çocuğuna dönüştü..yorumlayabilen arkadaşlar ne demek sizce?
E.Eker ' Alıntı:Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir.aslıBÜYÜK ' Alıntı:ne 6 şubatı ya çok var olmaz..cumaya kadar ölürüz beklemekten..of allahım aranmalar başlasa da artık ne olduysak görsek..dün gece rüyamda kuş gördüm sonra erkek çocuğuna dönüştü..yorumlayabilen arkadaşlar ne demek sizce?
Eğer arkadaşım bu yazılanlar doğruysa şimdiden tebrik ederim![]()
ocelot ' Alıntı:crazy2477 ' Alıntı:günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.
Ben de kimden duydum açıklayamam burda ama sonuçları her an bekleyiniz arkadaşlar.
Eli kulağında. Artık hangisine inanmak isterseniz. Ama kaynak çok sağlam![]()
nrcn82 ' Alıntı:arkadaşlar
geçen hafta şaka (!) yapan hakan adlı üye
benim yazdığım onca mesajı okumuş ve alıntı yapmış
ben ne yapim şimdi, zaten stresliyim, bir de bu tür insanlarla uğraş