personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

emreayh ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
Bugün aranma olması çok zayıf ihtimal....

hatta imkansıza yakın...
açıklanmasını istemiyon heralde :) şaka yaptım ama bu duyumlar yanlış olamaz. bekliyorum tel. çalsın diye

arkadaşım o duyum aldığın yere sorsana listeler gönderilmiş mi , yada senin notun ne bizi strese soktun ,devamını sağlama alda netleşelim

bazıları haybeye geyik yapıyor, kafa buluyor aklınca..
kaynağım sağlam sağlam :))
sağlamsa ne olduğunu kim old söyle...
üfürükten teyyare laflarla gelmeyin buraya

arkadaşlar duyum sağlamsa aranmalar başlamıştır hakikaten aslı ve nurcan yok arandılar kesin sevinçten ne yapacaklarını şaşırdılar sanırım

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşlar duyum sağlamsa aranmalar başlamıştır hakikaten aslı ve nurcan yok arandılar kesin sevinçten ne yapacaklarını şaşırdılar sanırım

Hala aranmadan bahsediyorsun arkadaşım...

arkadaşlar gerilmeyin geçen sınavda bitanesi saat 9 da arandım dedi. herkes tesmeri aradı bize komisyondan gelmedi dediler sonra da 11 de nete verdilerdi yanlışım yoksa. eski arkadaşlar hatırlarlar.

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar gerilmeyin geçen sınavda bitanesi saat 9 da arandım dedi. herkes tesmeri aradı bize komisyondan gelmedi dediler sonra da 11 de nete verdilerdi yanlışım yoksa. eski arkadaşlar hatırlarlar.

aslı ve nrcn nerdesinizzzzz???

istanbulmuydu onlar ki

ne yapayım arkadaşım umut fakirin ekmeği anla artık stresten ne yapacağımı bilmiyorum ki

izcan ' Alıntı:
suzan özdemir ' Alıntı:

Hala aranmadan bahsediyorsun arkadaşım...
umut fakirin ekmeği kardeşim ne yapalım bekliyoruz işte

BU saatten sonra aranma olursa, tesmerin yeni versiyon denemesi olur, ilk defa denemiş olur...

ben telefon beklemiyorum ilk sınavım kendim dahi hepsini verdiğime inanmıyorum. onun için siteden açıklanmasını bekliyeceğim. ha olaki telefon gelir tebrik ederlerse itiraz edeceğim ;D ;D ;D

arkadaşlar bence bu saate ararlardı diye düşünüyorum.. aranan kimse yok geçen sefer bu saatte kaç kişiyi aramışlardı.. bence bugun zayıf ihtimal...

Aramalar öğleden sonrada başlayabiliyor. O zaman internete akşam veriyorlar. Mart sınavında öyle olmuştu yanılmıyorsam.

arkadaşlar armızda şuan olmayanlar, karakule aslı ve nurcan. arandılarmı acaba ses versinler yahu

susu ' Alıntı:
Aramalar öğleden sonrada başlayabiliyor. O zaman internete akşam veriyorlar. Mart sınavında öyle olmuştu yanılmıyorsam.

bağlı olduğu odayı arayan yok mu onlar kesin bilgi veriyorlar aramalar başladı yada yok diye.

crazy2477 ' Alıntı:
ben telefon beklemiyorum ilk sınavım kendim dahi hepsini verdiğime inanmıyorum. onun için siteden açıklanmasını bekliyeceğim. ha olaki telefon gelir tebrik ederlerse itiraz edeceğim ;D ;D ;D
Allahın crazy sine bak ya :)

Arkadaşlar,

Ne Tesmerin ne de İSMMMO haberi yokken böyle haberlerin çıkmasını anlamıyorum

stajyer32 ' Alıntı:
bazıları haybeye geyik yapıyor, kafa buluyor aklınca..
kaynağım sağlam sağlam :))
sağlamsa ne olduğunu kim old söyle...
üfürükten teyyare laflarla gelmeyin buraya

cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Ne Tesmerin ne de İSMMMO haberi yokken böyle haberlerin çıkmasını anlamıyorum

aradın mı odayı arkadaşım , ne diyorlar onlar net bilgi verir.