personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ne ağzımın tadı var, ne canda huzur
gönül nasıl derin bir kederde
sonuçlardan ümidi kestim hiç olmazsa
evim şenlensin sohbete gel de

Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı
Merak edip vicdanına sormadın mı
Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet
Ben de bir anadan doğmadım mı

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı
Bu nasıl öfke (2x)

Perişanım şimdi mutlu oldun mu
Başını yastığa rahat koydun mu (2x)

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı bu
Bu nasıl öfke

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı
Bu nasıl öfke

Başını yastığa rahat koydun mu....

ahmet çakar ben kaçar ;D herkese iyi hafta sonları ve iyi çalışmalar. umarım beklediğimiz sonuçları alırız iyi akşamlar.

çetinn ' Alıntı:
ne ağzımın tadı var, ne canda huzur
gönül nasıl derin bir kederde
sonuçlardan ümidi kestim hiç olmazsa
evim şenlensin sohbete gel de

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı
Bu nasıl öfke (2x)

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı bu
Bu nasıl öfke

Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı
Bu nasıl öfke

Başını yastığa rahat koydun mu....

sanki sınav sonucu bekleyen aday meslek mensupları için yazılmış...

cümleten hayırlı akşamlar, yinede yarın için ümidimi koruyacağım.

arkadaşlar geçen yazmıştım annanem yoğun bakımdaydı ya..annem bugün yanına girmiş..sevinsin die sınavlarımın hepsinden geçtiğimi söylemiş kulağına..gözlerinden yaş gelmiş..şu an sadece söylenenleri duyabiliyor ama konuşamıoyor ve tepki veremiyor..bunun için böle bi tepki vermesi beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..hepsinden kalsam da umrumda değil :) ama tesmerin yaptığına bakın..1000lerce insanız bekliyoruz..Ellerinden gelebilecekken bir vakit bile vermekten acizler...En azından kesin bir tarih söleseler de ona göre beklesek..

cevap kağıtları kayboldu, yangında kaldı vb. gibi bişeyler bekliyorum ben artık.... acaba olabilirmi

geçen sınavda, sınav kağıtları kayboşlmuş diye bi duyum aldım demiştim. telefona bkan arkadaş çıldırmıştı.

aslıcım anneannene çok çok geçmiş olsun allah şifa versin düzelir inş.
sende hepsini veririsin inşallah.

hasanvolkan ' Alıntı:
TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER
TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ BAŞKANLIĞI'NA
A N K A R A

06 Şubat 2009

22-23 Kasım 2008 tarihlerinde yapılan SMMM Yeterlilik sınav sonuçları; üzerinden 75 gün geçmesine rağmen halen açıklanmamıştır. Kurumunuz sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklamamış ve kendi yayınladığı yönetmeliğe aykırı davranarak bize göre suç işlemiştir.

Kendi kurumumuzun biz stajyerlerin aleyhine olacak böyle kanun dışı eylemlerde bulunması bizlerin kurumumuza karşı güvensizlik duymasına neden olmaktadır. Rahatsızlık duyulan konu sadece güvensizlik değildir. Bir sonraki sınava 36 gün gibi kısa bir süre kalması ve buna rağmen sonuçların açıklanmamış olması bizleri psikolojik olarak kötü yönde etkilemektedir. Kendi kurumumuzun bizleri içine attığı bu kötü durum bir sonraki sınavdaki başarı oranını bizlere göre daha da aşağılara çekecektir. Çünkü biz adaylar sonuçları beklemekten çok yorulduk ve çalışmak için duyduğumuz o hevesten maalesef eser kalmadı.

Önceki gün, dün ve bugün kurumunuz ile yapmış olduğumuz görüşmelerden, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi bizlere iletilememiştir. Bu belirsizlik bizleri etkilediği gibi yanında çalıştığımız işletmelerin işlerini de aksatacak aşamaya kadar ilerlemiş bulunmaktadır.

Sınav sonuçlarının şimdilik 15 gün geciktirilmesi ve Şubat ile Mart 2009 aylarındaki iş yoğunluğu da göz önüne alınarak Mart/2009 ayı içerisinde yapılacak sınavın makul bir tarihe ertelenmesini talep etmekteyiz.

Kurumunuzun bu isteğimizi dikkate alacağını ve Mart/2009 döneminde yapacağı sınavın tarihinde bir düzenleme yaparak, üzerimizde oluşan güvensizlik ortamının telafi edileceğini umut ediyoruz.

Gereğini müsaadelerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,
Tüm Stajyerler Adına
Hasan Volkan ÇEVİK

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.
konu bu