personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

sabah tesmeri aradığımda telefona çıkan bayan önümüzdeki hafta çarşambaya kadar açıklanır demişti. arkadaşım öğlden sonra aramış telefona çıkan adam haftaya cuma açıklanacak demiş. nasıl bir kurumsa kendi içlerinde bir tutarsızlık var. ben cumayı duyunca iyice yıkıldım zaten. bu sınav 4.hakkımdı eğer geçemezsem kalan zaman vergiyi çalışmak için yeterli değil iyice karamsarlık kapladı içimi. bu haftasonu geçmez...

hasanvolkan ' Alıntı:
Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2 - Arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayalım hasan arkadaşımızın da dediği gibi bize bu kadar stres yaşatan yetkilileri en azında fakslarımızla, maillerimizle bunaltalım toplu bir hareket görürlerse önümüzdeki sınav tarihinin ertelenmesi için ikna edebiliriz.
ben maillimi gönderdim hadi 3 numara

AHAYAL ' Alıntı:
aslıcım anneannene çok çok geçmiş olsun allah şifa versin düzelir inş.
sende hepsini veririsin inşallah.

teşekkür ederim umarım herkes hepsini verir..

ben kaç kere mail attım tesmere de ismmmo da ama gelen giden yok
dikkate alıyormu koskoca bir hayır

brn34 ' Alıntı:
sabah tesmeri aradığımda telefona çıkan bayan önümüzdeki hafta çarşambaya kadar açıklanır demişti. arkadaşım öğlden sonra aramış telefona çıkan adam haftaya cuma açıklanacak demiş. nasıl bir kurumsa kendi içlerinde bir tutarsızlık var. ben cumayı duyunca iyice yıkıldım zaten. bu sınav 4.hakkımdı eğer geçemezsem kalan zaman vergiyi çalışmak için yeterli değil iyice karamsarlık kapladı içimi. bu haftasonu geçmez...
sınav başvurusu için son gün sonraki pazartesi günü. çarşamba açıklansa bankaya para yatır, hesaba düşsün kayıt ol filan biraz zor yetişir. birde biliyorsunuz bu gibi dönemlerde tesmerin sitesinin çökme adeti de var. nasıl olacak bu iş?

temenni ' Alıntı:
brn34 ' Alıntı:
sınav başvurusu için son gün sonraki pazartesi günü. çarşamba açıklansa bankaya para yatır, hesaba düşsün kayıt ol filan biraz zor yetişir. birde biliyorsunuz bu gibi dönemlerde tesmerin sitesinin çökme adeti de var. nasıl olacak bu iş?
çalışma süresi falan yok sayarsak..

vardır herşeyde bir hayır diyelim.bu normal bi durum değil.umarım sonuçlarla yüzümüz güler ve şu çektiklerimizi unuturuz.

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar geçen yazmıştım annanem yoğun bakımdaydı ya..annem bugün yanına girmiş..sevinsin die sınavlarımın hepsinden geçtiğimi söylemiş kulağına..gözlerinden yaş gelmiş..şu an sadece söylenenleri duyabiliyor ama konuşamıoyor ve tepki veremiyor..bunun için böle bi tepki vermesi beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..hepsinden kalsam da umrumda değil :) ama tesmerin yaptığına bakın..1000lerce insanız bekliyoruz..Ellerinden gelebilecekken bir vakit bile vermekten acizler...En azından kesin bir tarih söleseler de ona göre beklesek..

İçim bi garip oldu... Allah acil şifalar versin...

Vay be. hede höde ederken bi hafta daha geçti. Hepimize geçmiş olsun. Yeni hafta yeni umut vs. vs.

ya cidden bütün sinire rağmen haftayı bitirdik...ve sonuç değişmedi...galip gelen tesmer oldu...hiç bir şey demiyorum artık.daha doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum

AslıBÜYÜK acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur annanen...

Herşeyin telafisi mümkün ama sağlık kaybedilince hiçbirşeyin önemi kalmıyor malesef, onun için herkese sağlık, afiyet ve tabii sabır diliyorum... İyi tatiller...

Buarada mart sınavının ertelenmesiyle ilgili ben de mail gönderdim, beni de listeye ekleyebilirsiniz arkadaşlar..
.. Nilüfer Etmekci

beni de listeye ekleyin arkadaşlar
birsen şenel

Arkadaşlar benide ekleyin
Betül Dinçer Demirbilek bende gönderdim