personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

abi yapmayın ya sabahtan basladınız acıklanmaz dıye.agzımızı artık hayra acalım
hosunuza mı gıdıyor acıklanmaz demek
pozıtıf dusunelım artık bıraz ya

adamlar gözümüzün içine baka baka oynuyorlar bize daha ne diyeyim. Atam biz senin izindeyiz Komisyon ve TESMER ise yıllık izinde..............

crazy2477 ' Alıntı:
bence süre uzatımı olmassa başvuru tarihinde cuma imkansız. neden derseniz. iş bankası 1 iş gününde ıngbank 3 iş gününde görüntüleniyor. yani cuma olursa ve ıngbankdan para yatırılırsa başvuruları yapamayız.

ıng den yapmaz ki kimse..riske atarmıyız hiç.ben atmam şahsen.herkes işbankasına yapacak böyle bir durumda.

bu arda tesmer ymm sınav sonuçlarını bir kez daha açıklamış ;D

arkadaşlar bana bir akıl verin. şimdik diyelimki başvuru süresi uzatılmadı yada 3-5 gün uzatıldı. Sınav sonuçları açıklandıkdan 15 gün sonra itiraz edeceğim dedim. 15-30 gün arasıda itiraz sonuçları geldi diyelim. bu durumda başvuru süresi kaçmış olacak. Böyle olunca acaba Mart sınavında muafmı tutuluruz yoksa girmiş ve kaybetmiş gibi hakkımız mı yanar.

temenni ' Alıntı:
olumlu tarafından bakacak olursak; halen 31 gün var. :o :o :o

aranan yok mu aslı büyük ve nurcan???aloooo bence aramalar başladı odaları arayıp soralım geçen sınav söylemişlerdi başladı aramalar evet diye..

crazy2477 ' Alıntı:
arkadaşlar bana bir akıl verin. şimdik diyelimki başvuru süresi uzatılmadı yada 3-5 gün uzatıldı. Sınav sonuçları açıklandıkdan 15 gün sonra itiraz edeceğim dedim. 15-30 gün arasıda itiraz sonuçları geldi diyelim. bu durumda başvuru süresi kaçmış olacak. Böyle olunca acaba Mart sınavında muafmı tutuluruz yoksa girmiş ve kaybetmiş gibi hakkımız mı yanar.
girmediğin sınav 4 hakkını yakmaz. sadece 2 yılllık süre azalır

Tamam ark.lar itiraf ediyoruz. Bu bi şaka şakayı da biz hazırladık. Biz bi şaka şebekesiyiz... ;D ;D ;D

Sınav yönetmeliği
TEKRAR SINAVA GİREBİLME
Madde 21- Yeminli Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar, sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 3 sınava daha girebilirler. Bu sınavlar 100 üzerinden 65 puandan az not alınan konuları kapsar.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 4 sınava daha girebilirler. Bu sınavlar 100 üzerinden 60 puandan az not alınan konuları kapsar.
Bu sınav haklarını süresi içinde kullanmayanlar veya başarılı olamayanlar 2 yıl süreyle meslek sınavlarına alınmazlar.
İki yıllık süreyi dolduranlardan dileyenler yeniden tüm konuları kapsamak üzere bu yönetmelik hükümlerine göre sınavlara katılabilirler.

allah onları nasıl biliorsa öyle yapsın bu kadar olmaz ya sinirlerim bozuldu

Tesmeri aradım cevap yine aynı. Bu hafta içi ama gün veremiyoruz.