personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Ark.lar ağzınızı hayra açın. Sonuçlar açıklanacak ama bu sefer de site çalışmayacak Allah korusun... Site açılıyo tekrar tekrar deneyin...

artık şak diye açılıyor aman be nelere kaldık yuh bize .......

her geçen gün işkenceye dönüyor

hatırlarsanız kasım sınavından öncede göçmüştü. 1-2 hafta açılmamıştı

belkide tesmer forumun 200. sayfayı bulmasını bekliyordur. ha gayret. ;D ;D ;D ;D

baksın :) biz onun sitesine bakıyoruz her saniye. oda baksın :)

kıskançlık yapıyo gibi olmayayım ama , ymm lerin hem sınavlarını hem cevaplarını açıkladılar. bize garezlerimi var acaba

bi sayfa açılamıyordan otomatik 1 sayfa atladık sonuç varsa yazalım onlıne işlemleri sık kullanılanlara ekleyin ordan daha rahat olur ben önce oraya bakıyom anasayfaya bakmaktan daha iyi artık yaşlandık fazla heyecan iyi gelmez (tesmer yaşlandırdı)

arkadaşlar hani TURMOB sitesinde kendi ile ilgili övgü dolu basın haberlerini veriyor ya Basında TÜRMOB diye.... arkadaşlar sitelerine niye İnternette TÜRMOB'u koymuyorlar acaba???? Burlarda da övgü dolu haberler var :):):)

Arkadaşlar,

Bursa SMMM odası ile görüştüm. Bana dediğini aynen yazıyorum size

-"Tesmerin bize dediği Denetim ve Vergi'den %90 kalan olduğu için komisyona sınav kağıtları tekrar gönderilmiş. Çarşamba günü de açıklanacağı söylendi" dedi

Takdir sizin arkadaşlar.....

Ben böyle bişi sölemiştim bazı ark.lar saçma demişti hatırlatırım....

Ama açık söyleyeyim. Böyle 2.bir duyum alsam burada paylaşmam.

karakule1702 ' Alıntı:
Ben böyle bişi sölemiştim bazı ark.lar saçma demişti hatırlatırım....

Vallaha Bursa odasının dediği bu böyle birşey olmadan söylemezler herhalde İsteyen varsa arayabilir odayı arkadaşlar...

yaşasınnn arandım ben arkadaşlarrrrrrr!!!
heyoo heyoo :)

(hal hatır felan konuşuyos şimdi)

ehk ' Alıntı:
kıskançlık yapıyo gibi olmayayım ama , ymm lerin hem sınavlarını hem cevaplarını açıkladılar. bize garezlerimi var acaba
ben de aynı şeyi düşündüm. çok acilmiş gibi gibi bir sınav ve soru cevaplarını açıklıyorlar. pes yani.

sonuç bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum. bu öyle uzun ve sıkıntılı bir bekleyiş ki, kendimden hatırladığım, smmm olduğumu öğrendiğimde bile bi süre tepki verememiş yeterince sevinememiştim. bi süre sonra idrak etmiştim durumu. biz de zamanında tesmeri maillere fakslara boğruk ama malum birşey değişmedi. değişmez de. gün gibi ortada. ne zaman değişir biliyor musunuz, siz, biz bunları unutmayıp bir gün oralara, bunları değiştirecek konumlara gelince.
herkese tekrar sabırlar diliyorum, dilerim bu sıkıntılı sürecin sonunda hakeden herkes ruhsatını alır.