Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavına Dair..

rica etsem ana sayfayı açabilirmisiniz.bende 2 saattir niye kimse bişey yazmamış diyorum.çok da kötü birşey görmedim ben orda.

nguroy ' Alıntı:
Burdan devam edin ne mahzuru var?

Oradaki kilit benim gözüme batıyor. Buradan devam etmek içimden gelmiyor.

Siz orayı açsanız ne mahsuru var? Uyarınızı yaptınız işte. Merak etmeyin ehlileştik. :-X

burdan takip zor oluyor.ne varlık birşey yok ortada.bende bir daha sizin forumunuza bakmam.ben rica ettim emretmedim.herkese eyvallah

ya nereye bakacağımı şaşırdım,moderatör mü ,diktatör mü pek anlayamadım :-X

ben hak veriyom yöneticlere uyardılar çünkü....

insanlar neye layıksa onunla yönetiliyormuş..

demek ki biz buna layığız... hataları kendimizde arayalım

garipkul neyi hakettiğimiz açıkca yazılabilirmi site yöneticileri tarafından peki. hani şundan diyorum Tesmer neden geçikdiğini açıklamıyor ya. belki site yöneticileri siz şundan dolayı bunu hakettiniz der.

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Size kızdım moderatör ama neyse ki açtınız,boşverelim gerisini,bundan sonra biraz daha dikkat edelim bakalım

Bu arada itiraz süresi 15 günse ve ben tam songün başvursam gıcıklık olsun diye ,diğer arkadaşlarda son gün başvursa sınav tarihini uzattıramaz mıyız?

ben daha önce yöneticlerin bu kadar üyelerle kanka olduğunu hatırlamıyorum :)

Crazy bunu ciddi mi soruyorsunuz gerçekten? Yoksa laf dolsun diyemi?

ben kimseye ciddi olmadığım bir konuda soru sormam ve sorduğum soruların karşılığındada alaycı bir cevap verilmesini sevmem.

GARİPKUL ' Alıntı:
ben daha önce yöneticlerin bu kadar üyelerle kanka olduğunu hatırlamıyorum :)

Siz burayı esir kampı mı zannettiniz. Yönetici dediğiniz kişi bizim gibi bir meslektaş değil mi? Sonra bu forumun amacı sorunlarımızı dile getirmemiz ve birbirimize destek olmamız değil mi?

Tekrar ediyorum hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Mühim olan birbirimize karşı saygısızlık etmeyelim.

bak kimse kalmadı işte yaptığını beğendin mi? Bende gidiyorum ve bir daha yokum malimüşavir.org da devam ederim,hasan kardeşimle