hasanvolkan ' Alıntı:
Siz burayı esir kampı mı zannettiniz. Yönetici dediğiniz kişi bizim gibi bir meslektaş değil mi? Sonra bu forumun amacı sorunlarımızı dile getirmemiz ve birbirimize destek olmamız değil mi?
Tekrar ediyorum hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Mühim olan birbirimize karşı saygısızlık etmeyelim.
inşallah dedigin gibi olur arkadaşım beklemememize degerblackmoney ' Alıntı:Mart 2008 bizim dönemimizdeki 78 günlük rekoru sonunda geçtiniz arkadaşlar. Hepinize sabır ve beklemenize değecek sonuçlar diliyorum.
azize_22 ' Alıntı:uffffffffffffff ya kaçıncı forum kapandı hala sonuç açıklanmadı bune bohem hayat bune manyak bi yaşam tarzı ;D ;D ;D ;D
gerçekten sevşye düşmüştü espri ama seviyesizcenguroy ' Alıntı:hasanvolkan ' Alıntı:
Siz burayı esir kampı mı zannettiniz. Yönetici dediğiniz kişi bizim gibi bir meslektaş değil mi? Sonra bu forumun amacı sorunlarımızı dile getirmemiz ve birbirimize destek olmamız değil mi?
Tekrar ediyorum hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Mühim olan birbirimize karşı saygısızlık etmeyelim.
Aynen öyle. İstediğiniz yere gidebilrisiniz. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi saygılı olmayı öğrenin.
Açsam kabahat forumdaşlar şikayet ediyor seviye çok düştü diye,kapasam yine suçlu benim.
Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki sınavları ben açıklamıyorum.
ne varya espri yaptık en azından belden aşagı degilizcan ' Alıntı:azize_22 ' Alıntı:uffffffffffffff ya kaçıncı forum kapandı hala sonuç açıklanmadı bune bohem hayat bune manyak bi yaşam tarzı ;D ;D ;D ;D
Şu sözlere bakın... yazık çok yazıkkk....
GARİPKUL ' Alıntı:3 dönemdir sınava giriyorum hiç bu kadar seviyenin düştüğüne şahit olmadım...
daha öncekilerde madotörlerin hiç uyarı mahiyettinde bişey yazdığını hatırlamıyorum...
izcan ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:3 dönemdir sınava giriyorum hiç bu kadar seviyenin düştüğüne şahit olmadım...
daha öncekilerde madotörlerin hiç uyarı mahiyettinde bişey yazdığını hatırlamıyorum...
Aynen katılıyorum, 2 yıldır böyle birşey görmedim, hayret birşey....
GARİPKUL ' Alıntı:şimdi sonuçlar için yarın deniyodu, sonra cuma oldu bide 16 sı çıktı
ya bu sınav ne zaman açıklanacak...