Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavına Dair..

onu bunu boşverinde bu eskittigimiz 3. konu oluyor şuna bak ya hala sonuçlar acıklanmadı nerdeyse forum çökecek tesmerden ses yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

uffffffffffffff ya kaçıncı forum kapandı hala sonuç açıklanmadı bune bohem hayat bune manyak bi yaşam tarzı ;D ;D ;D ;D

Mart 2008 bizim dönemimizdeki 78 günlük rekoru sonunda geçtiniz arkadaşlar. Hepinize sabır ve beklemenize değecek sonuçlar diliyorum.

hasanvolkan ' Alıntı:

Siz burayı esir kampı mı zannettiniz. Yönetici dediğiniz kişi bizim gibi bir meslektaş değil mi? Sonra bu forumun amacı sorunlarımızı dile getirmemiz ve birbirimize destek olmamız değil mi?

Tekrar ediyorum hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Mühim olan birbirimize karşı saygısızlık etmeyelim.

Aynen öyle. İstediğiniz yere gidebilrisiniz. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi saygılı olmayı öğrenin.
Açsam kabahat forumdaşlar şikayet ediyor seviye çok düştü diye,kapasam yine suçlu benim.
Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki sınavları ben açıklamıyorum.

Sn Nizam Bey, (Moderator)

Bu son mesajımdır. Bundan sonra cevap hakkı doğuracak birşey söyler ve beni engellemezseniz cevap veririm.

Bizler bir yere gelmiş, okumuş, çalışan ve meslek erbabı olmak için çabalayan insanlarız. Her ne kadar biz sizin yaşınızı bilmesekde bizler de küçük çocuklar değiliz. Yeri geldi espri yaptık, yeri geldi dalga geçtik ama yeri geldi ciddileştik.

Ben size küçük bir soru sordum. Siz karşılığında alaycı bir şekilde EMREDERSİNİZ dediniz. Üzer arkadaşım bir ricada bulundu siz ona kabaca ve size yakışmayacak bir cevap verdiniz.

Ben Alomaliye sidesinden en çok yararlanan kişilerden biriyim. Yinede yararlanmaya devam edeceğim.

Sizin zihniyetinizde olan kişiler üyelerini herzaman kaybederler.

Unutmayın bireyler toplulukları, topluluklarda kurumları oluşturur. Bireyi kaybederseniz toplum ve kurumlar olmayacaktır.

Saygılarımla,

blackmoney ' Alıntı:
Mart 2008 bizim dönemimizdeki 78 günlük rekoru sonunda geçtiniz arkadaşlar. Hepinize sabır ve beklemenize değecek sonuçlar diliyorum.
inşallah dedigin gibi olur arkadaşım beklemememize deger

sonunda tesmeri değil ama moderatörü çıldırttık. hatta "one munite, one muuuuuuuuuunnnnnnnnnnniiiiiiiiite

azize_22 ' Alıntı:
uffffffffffffff ya kaçıncı forum kapandı hala sonuç açıklanmadı bune bohem hayat bune manyak bi yaşam tarzı ;D ;D ;D ;D

Şu sözlere bakın... yazık çok yazıkkk....

benim için davos amaaan alo maliye bitmiştir. bi daha davosa amaannn alo maliyeye gelmem. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nguroy ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:

Siz burayı esir kampı mı zannettiniz. Yönetici dediğiniz kişi bizim gibi bir meslektaş değil mi? Sonra bu forumun amacı sorunlarımızı dile getirmemiz ve birbirimize destek olmamız değil mi?

Tekrar ediyorum hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Mühim olan birbirimize karşı saygısızlık etmeyelim.

Aynen öyle. İstediğiniz yere gidebilrisiniz. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi saygılı olmayı öğrenin.
Açsam kabahat forumdaşlar şikayet ediyor seviye çok düştü diye,kapasam yine suçlu benim.
Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki sınavları ben açıklamıyorum.
gerçekten sevşye düşmüştü espri ama seviyesizce

3 dönemdir sınava giriyorum hiç bu kadar seviyenin düştüğüne şahit olmadım...

daha öncekilerde madotörlerin hiç uyarı mahiyettinde bişey yazdığını hatırlamıyorum...

Konu ile alakasız mesaj silinecektir. Forumda takipteyim.

GARİPKUL ' Alıntı:

daha öncekilerde madotörlerin hiç uyarı mahiyettinde bişey yazdığını hatırlamıyorum...

Aynen katılıyorum, 2 yıldır böyle birşey görmedim, hayret birşey....

Sayın Nizam bey burada hiçbir arkadaşımız rahatsızlık verme düşüncesinde değillerdir. Buna eminim.

Yanlız yazdıklarınızdan sanki benim bir saygısızlık yapmış olduğum izlenimi doğuyor. Ama ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Eğer siz saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız ben bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım. Tekrar arkadaşlarımdan ve sizden özür diliyorum.

Bizim bunları değil başka şeyleri konuşmamız gerektiğine inanıyorum.

Forumun seviyesinden şikayetçi olan arkadaşların bu şikayetlerini bu başlık içinde belirtmeleri gerekirdi. Buradaki insanlar çocuk değiller ki. Birisinin rahatsızlığı varsa buradan dile getirilir ve diğerleri de o şikayet üzerine kendisine çeki düzen verir. Aynen burada olduğu gibi.

Hepinize bu sıkıntılı bekleyişte kolaylıklar diliyorum. Saygılar...

şimdi sonuçlar için yarın deniyodu, sonra cuma oldu bide 16 sı çıktı

ya bu sınav ne zaman açıklanacak...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavına Dair..

artık ne tesmer sitesinde nede forumda tad kalmadı. vay halimiza

izcan ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:

Aynen katılıyorum, 2 yıldır böyle birşey görmedim, hayret birşey....

+1

GARİPKUL ' Alıntı:
şimdi sonuçlar için yarın deniyodu, sonra cuma oldu bide 16 sı çıktı

ya bu sınav ne zaman açıklanacak...

16 sı nerden çıktı abi. Tesmer , Odalar haftaiçi en geç cuma diyor 16'sı diyen duymadım görmedim