hasanvolkan ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:dilay ' Alıntı:teşekkürler hasanvolkan.
ben bi araştırma yapıyım o zaman.ilanın altına isim vermek gerekir mi acaba
Gerekirse yazarız nolcak ....
Bir araştıralım da, bize maliyeti ne olur? Sonra arkadaşlarımız bu maliyete katlanmak isterler mi?
İsim konusunu sonra konuşuruz.
Kaan Korkmaz ' Alıntı:Tesmer sitesine reklam alsa şu son 1 haftada kazandığı para ile microsoft'a ortak olurdu...
ozgezer35 ' Alıntı:Kaan Korkmaz ' Alıntı:Tesmer sitesine reklam alsa şu son 1 haftada kazandığı para ile microsoft'a ortak olurdu...
hahhhhahhaa kesinlikle katılıyorum....
obeyzade ' Alıntı:inşallah iki hafta daha acıklayamazlar. Sınav sonuçları kaybolur sistem çöker herşey birbirine karışır stresten mide krampı gecirirler bizim çektiklerimizin mislisini çekerler
obeyzade ' Alıntı:inşallah iki hafta daha acıklayamazlar. Sınav sonuçları kaybolur sistem çöker herşey birbirine karışır stresten mide krampı gecirirler bizim çektiklerimizin mislisini çekerler
Mesela benim martta ikinci girişim olacak o kadarda sorun değil yani. ya martta son sınavına girecek arkadaşlar ne yapacaklar. Yazık değilmi onların emeğine. Hak hukuk bunun neresinde. Bu kadar insana bu kadar sıkıntı vermenin ne gereği var. Herkes zaten zor şartlarda çalışıyor birde sınav stresi. Bu vebalin altından kalkamazlar.denizyılmaz ' Alıntı:3-5 dersten kalan arkadaşlar
nasıl çalışacaklar
ne zaman çalışacaklar
yazık değilmi
allah cümlemize kolaylık versin arkadaşlar
umutyaylagul ' Alıntı:itiraz hakkımız yok arkadaşlar. kabullenmemizi istiyorlar galiba sonuçları. gazeteye ilan olayına bende varım. tirajı yüksek olan bir gazete olsun ki tesmerin ayıbını çok kişi duysun.
çok dersten kalanlar çalışamayacaklar galiba tavsiyem ders eleyip girsinler. madem vergi ve denetimden kalan çoksa bi sonraki dönemde kolay sorulma ihtimali var . hukuk ta aynı şekilde ondan da kalan çoktur (birisi benim kesin)
insanı meslekten soğuturlar ya bunlar. halbuki ne hevesle başlamıştım. şu hale bak. bu meslek stresslidir derken sadece evrak değil sonuç beklemeyide eklediler galiba. muhasebe stresi sonuç bekleme yanında sıfır yaw ....