karakule1702 ' Alıntı:SONUÇLAR BU AKŞAM YADA YARIN ELLERİNDE OLACAKMIŞ ÇOK SAĞLAM DELİ Bİ KAYNAK
HABERİN OLSUN
Ben kendi cümlelerimi yazmayıp bana ne geldiyse aynen koyuyorum yorumsuz olarak...
karakule1702 ' Alıntı:SONUÇLAR BU AKŞAM YADA YARIN ELLERİNDE OLACAKMIŞ ÇOK SAĞLAM DELİ Bİ KAYNAK
HABERİN OLSUN
Ben kendi cümlelerimi yazmayıp bana ne geldiyse aynen koyuyorum yorumsuz olarak...
haziran79 ' Alıntı:***önemli***arkadaşlar şimdi aradım tesmeri.yarın öğleden sonra internetten görebileceksiniz dedi.*****
buna kimse niye tepki vermedi ya ben onu anlamadım arkadaşım kaynak sağlammı hatta deli sağlam olması lazımsonkale ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:***önemli***arkadaşlar şimdi aradım tesmeri.yarın öğleden sonra internetten görebileceksiniz dedi.*****
yarın öğleden sonra nete verilecekse bugün akşam aramalar olabilir arkadaşlar
HABERİN OLSUN
tutmayın beni arkadaşlar ağlamak istiyorum. ???ilk defa bu kadar net konuştular. çok duygulandımhaziran79 ' Alıntı:***önemli***arkadaşlar şimdi aradım tesmeri.yarın öğleden sonra internetten görebileceksiniz dedi.*****