karakule1702 ' Alıntı:yasso77 ' Alıntı:sayın karakule size en içten saygılarımı sunmak istiyorum.neden mi ? yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum sizden daha pozitif birine rastlamadım şu sitede .şahsen tanımak isterdim sizi . inşallah sizde sınavı vermişsinizdir. kendi adıma söyleyeyim 6/ b statüsünde girdim sınava. vermişim hepsini .napacaksam belgeyi .
Çok teşekkür ederim üstadım. Saygı bizden. Aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil üstadım. Şu anda bir depresyon geçiriyorum(sınavla ilgisi yok) ve tedavi görüyorum. Neşeli olmak her zaman hayat felsefem olmuştur. Pozitif düşünmenin olayların pozitif yönde gelişmesine son derece katkısı olduğunu bir çok kere tecrübe etmiş biriyim.
Ben de pozitifliğimi buradaki ark.lara yansıtıp yüzlerini bir nebze gülümseterek şu sınav stresinden uzaklaştırabilirsem ne mutlu bana misyonuyla buradayım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Msn adresim [email protected] Üstadım ne zaman isterseniz şahsen de tanışabiliriz...
Saygılarımı sunarım
karakule1702 ' Alıntı:yasso77 ' Alıntı:sayın karakule size en içten saygılarımı sunmak istiyorum.neden mi ? yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum sizden daha pozitif birine rastlamadım şu sitede .şahsen tanımak isterdim sizi . inşallah sizde sınavı vermişsinizdir. kendi adıma söyleyeyim 6/ b statüsünde girdim sınava. vermişim hepsini .napacaksam belgeyi .
Çok teşekkür ederim üstadım. Saygı bizden. Aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil üstadım. Şu anda bir depresyon geçiriyorum(sınavla ilgisi yok) ve tedavi görüyorum. Neşeli olmak her zaman hayat felsefem olmuştur. Pozitif düşünmenin olayların pozitif yönde gelişmesine son derece katkısı olduğunu bir çok kere tecrübe etmiş biriyim.
Ben de pozitifliğimi buradaki ark.lara yansıtıp yüzlerini bir nebze gülümseterek şu sınav stresinden uzaklaştırabilirsem ne mutlu bana misyonuyla buradayım.
Msn adresim [email protected] Üstadım ne zaman isterseniz şahsen de tanışabiliriz...
Saygılarımı sunarım
mare_nostrum ' Alıntı:anlaşıldı tek dersten kalan bir benim :'(
İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
İbrahim kura çektik sen en son bakacaksın canım kardeşim... ;D ;D ;D
fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D
Harbiden ya.. sen bize gıcık oluyodun di mi.... ;D
Dur odaya sölim de senin sonucu 18 şubatta açıklasınlar.... ;D ;D ;D
sevmıyorum ben sızı ;D ;D ;Dmuhattap olmayın benle ;D ;D ;D
Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...
Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D
oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
sudemira ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:yasso77 ' Alıntı:sayın karakule size en içten saygılarımı sunmak istiyorum.neden mi ? yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum sizden daha pozitif birine rastlamadım şu sitede .şahsen tanımak isterdim sizi . inşallah sizde sınavı vermişsinizdir. kendi adıma söyleyeyim 6/ b statüsünde girdim sınava. vermişim hepsini .napacaksam belgeyi .
Saygılarımı sunarım
ben,her ikinize de saygılarımı sunmak istiyorum.
pozitifliğiniz ve farkındalığınız için.
1702 yola devamiyi ki varsın.
LALELİ ' Alıntı:arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler
BağımsızDenetçi ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:anlaşıldı tek dersten kalan bir benim :'(
Hangi ders ?
lonely ' Alıntı:İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D
Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...
Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D
oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
muryil ' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz sınırdayız birbirimize biraz daha anlayışlı olalım. Ufak şeylerle birbirimizi kırmayalım. Az kaldı biraz daha sabır lütfen...
karakule1702 ' Alıntı:muryil ' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz sınırdayız birbirimize biraz daha anlayışlı olalım. Ufak şeylerle birbirimizi kırmayalım. Az kaldı biraz daha sabır lütfen...
+1000
mare_nostrum ' Alıntı:BağımsızDenetçi ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:anlaşıldı tek dersten kalan bir benim :'(
Hangi ders ?
denetim ;D bağımsız denetçiye de söylenecek son ders dimi
mare_nostrum ' Alıntı:BağımsızDenetçi ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:anlaşıldı tek dersten kalan bir benim :'(
Hangi ders ?
denetim ;D bağımsız denetçiye de söylenecek son ders dimi
HALA SAYGISIZLIĞA DEVAM EDİYORSUNUZ.BEN SON DERECE RAHATIM.MESLEKTAŞLARIMA KARŞILI DA SAYGILIYIM BEYEFENDİ.**İBRAHİM** ' Alıntı:lonely ' Alıntı:İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
sevıyeyı senden mı ogrencez.sende cok agırsın ya bıraz hafıfle.okadar yazıyı okuduktan sonra nerde kım ne yazmıs dıye mı arama yaptın.okadar kasma kendını yeterınce kasılıyoruz zaten suan
karma ' Alıntı:yahu arkadaşlar temerin siteye bu sınav sonuçlarını girmesi bu kadarmı zor yaaa
lonely ' Alıntı:HALA SAYGISIZLIĞA DEVAM EDİYORSUNUZ.BEN SON DERECE RAHATIM.MESLEKTAŞLARIMA KARŞILI DA SAYGILIYIM BEYEFENDİ.**İBRAHİM** ' Alıntı:lonely ' Alıntı:İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
sevıyeyı senden mı ogrencez.sende cok agırsın ya bıraz hafıfle.okadar yazıyı okuduktan sonra nerde kım ne yazmıs dıye mı arama yaptın.okadar kasma kendını yeterınce kasılıyoruz zaten suan