personel maaş programı

KATÜ'de okuyan bir öğrenci aranıyor, !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sm³
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KATÜ'de okuyan bir öğrenci aranıyor, acil !!!

öncelikle marjinall arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, küçük bi de sitemim olacak madem böyle bişey var 1 haftadır nerdesin be kardeşim gözümüze uyku girmedi 1 haftadır :), titia.org bakım aşamasında olduğu için açılmıyor inşallah en kısa zamanda faaliyete geçer..

sm³ ' Alıntı:
öncelikle marjinall arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, küçük bi de sitemim olacak madem böyle bişey var 1 haftadır nerdesin be kardeşim gözümüze uyku girmedi 1 haftadır :), titia.org bakım aşamasında olduğu için açılmıyor inşallah en kısa zamanda faaliyete geçer..
arkadaşım bende aramalarım sonuçunda buldum

hımm, sitem etmiyim o zaman teşekkür ediyim :), teşekkürler marjinallll

acyo kesintisi , bağışlanan borçlar, bunlar ne yaaa ???

arkadaşlar bir site buldum buraya kayıt olarak çıkmış soruları indirebilirsiniz. www.e-ktu.net

sm³ ' Alıntı:
arkadaşlar bir site buldum buraya kayıt olarak çıkmış soruları indirebilirsiniz. www.e-ktu.net

indirebilmeyi başardınız mı?
indir diyince, üzgünüz indirme limitiniz dolmuştur diyor. Limitin dolması için indirebilmiş olmam gerekir ama algısı bozuk galiba.

toplam 3 adet çıkmış soru var, zaten 2 tanesi az önce marjinall arkadaşımızın bizimle paylaştığı notlarmış diğer 1 tanesi de 2003 final soruları ben indirdim ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum, bilen arkadaş varsa söylesin ben ona göndereyim o da burada paylaşsın

Maliyet notlarını, sorularını merak edip indirmek istedim ama olmadı.
Maliyeti de indirebilen arkdaşlar varsa, bakabilirler mi, son sınav soru tarzına benzeyen sorular var mı diye.

(Maliyet sorularının KATÜ ile uzaktan yakından ilgisi olmayabilir, belki de olabilir, kimse kaynak bilmiyor. Her maliyet soru kaynağını incelememiz adına)

arkadaşlar kırtasiyecinin elinde vizeler finaller olmak üzere ve ara sınavlar da dahil dediğine göre baya not varmış ve sayı istiyor eğer sayı belli olursa özlemde ona göre istekte bulunacak isteyenler belirtebilirmi isteğini kırtasiyeci bizden haber bekliyor

sabah yazmıştım yine yazıyorum ; stonhand,suna-34, zeyna78 ve ben sm³ , toplam 4 kişi, diğer arkadaşlar geçtiğine emin sanırım

İsteyenlerin başında beni koyabilirsiniz hiç bir şey olmasa bile ömrü hayatımızda görmeyeceğimiz hesapları görürüz :D :D bu yuduf hoca kafayı iyicce yedirtti bize vallahi.
Hocam sayıyı belli edin nerye ne yapacaksakda söyleyin payımıza düşeni verelim şu lanet adamın dersinden geçelim valalhi rüyalarıma girmeye başladı hesaplar yusuf yusufff diye üstüme geliyor

marjinall,stonhand,suna-34, zeyna78 ve ben sm³ , toplam 5 kişi oldu, yok mu başka ?

arkadaşlar hiçç olmuyor yahu bu kırtasiyeci göndermiyorda derseniz şu kırtasiyecinin bana bir telefonunu,adını adresini bir verirseniz ben birşeyler yapabilirim.
Eşim çok büyük bir çağrı merkezinde çalışıyor bu yolda kalan arabalarada hizmet ediyorlar, trabzonda kaçtane çekici varsa o kırtasiyenin önüne yığarım vallahi ;D ;D

2006 katu mezunuyum yusuf sürmen hocamdı ve dersleri 80 90 aralığında verdim
not tutmazdım ama oftaki evde derslerinin tümüne giren ve yazısı güzel olan bi bayan arkadaşımın notları
mevcut
bir özelliğim daha mevcut 2010 aralık yeterlilik sınavına gireceğim

ktü'yü bitireli yıllar oldu yaklaşık 5 yıl.bazı şeyler asla değişmiyor galba.o zaman da kabustu sınavları sınav haftası yusuf sürmeni'si :) işte kader gelip sizi türkiyenin diğer ucunda yine buluyor.o adamın ders notları şu an elimde hazır bile olsa tek sayfasına bakmazdım bakamzdım midem bulanırdı heralde :) bu arada katü değil ktü yazılıyor neyse ben de aralıkta gireceğim gibi gözüküyor hepimize bol şans...

okunduğu gibi yazdık kusura bakma