dosyayı açamadım.
aslgldeniz@hotmail adresine atabilirmisiniz. teşekkürler
aslgldeniz@hotmail adresine atabilirmisiniz. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, Muhasebe Standartları ve Kurumsal Yönetim İlkeleri Finansal Yönetim ders notları elimde var, özet halinde .pdf formatında. Açıkçası bu kaynaktan hazırlanıp verdim 2 sınavı da, kesinlikle öneririm. Slayt şeklinde 700-800 sayfa ama sayfaya 6 veya 8 slayt yazdırdığınızda gayet okunaklı çıkıyor ve yine samimi olarak söylüyorum toplamda yanyana getirseniz 50 sayfa etmez. 2 sınavda da çıkan soruların tamamı içerikte mevcuttu, selamlar..
Arkadaşlar maalesef ben virüs programının engellemesini aşamadığım için indiremiyorum, rica etsem [email protected] ardesine mail atabilirmisiniz.
Şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Muhasebe Standartları ve Kurumsal Yönetim İlkeleri Finansal Yönetim ders notları elimde var, özet halinde .pdf formatında. Açıkçası bu kaynaktan hazırlanıp verdim 2 sınavı da, kesinlikle öneririm. Slayt şeklinde 700-800 sayfa ama sayfaya 6 veya 8 slayt yazdırdığınızda gayet okunaklı çıkıyor ve yine samimi olarak söylüyorum toplamda yanyana getirseniz 50 sayfa etmez. 2 sınavda da çıkan soruların tamamı içerikte mevcuttu, selamlar..
Geçiş Dönemi Eğitim Dokümanları
burda bol bol kaynak var
Arkadaşlar,
Ne dersiniz bilmiyorum ama şu anda aktif olarak açmış olduğum email adresinde KGK Sınavı için kaynak paylaşımı yaparsak herkesin faydalanacağını düşünüyorum. Umarım bu diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirdedirler.
email adresi : [email protected]
Şİfresi : Kamu2014
Herkes için faydalı olmasını dilerim.
Selam ve dua ile