Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
............. çalışması devam eden işçiye ibraname imzalatmak pek mantıklı gelmiyor..
Ek bilgi;.......... ben işyerinden istifa ederek kidem tazminatimi almak ........
Herkese iyi gunler sizden durumum hakkinda yardimci olmanizi istiyorum suanda calistigim isyerine 02.08.2013 tarihinde ise basladim 03.12.2013 tarihinde bolumum degisti cikis giris yapildi haberim sonradan oldu 10.09.2014 te tekrar tum iscilere giris cikis yapildi sonradan bize isyeri kapattiklarini baska bi isyeri adiyle devam edeceklerini soylediler toplam 12 kisiyiz bize herhangi bir kagitta imzalatmadilar ben isyeinden ayrilacagim icin tazminat hakkim olurmu bu olaydan dolayi hem bu yapilanlardan dolayi hemde yaklasik 18 ayim doldu izin parami 5 aydir iatedigim halde alamadim bizim maaslarimizda asgari ucret deil mesal benim 1350 ama bankaya asgari ucret yatiyo bununla ilgili ne yapabilirim ve kimyasalla ilgili isteyiz ama havalandirmamiz falan yok anlattigim herkonuyla ilgili duzeltme olacagi soylendi ama 5-6 ay gectiginden artik kabullenemez hale geldigim icin ayrilma karari aldim cuma gunu sozlu olarak bildirdim oandan itibaren nasil bi surec izlemeliyim yani tazmminat hakkkim 14 gunluk izin param ve maaisim icin ayrica bu asgari ucrettwn bankaya yatirian durum icin yapmam gereken nelerdir saygilarimla ...
Üstadlar daha doğrusunu bilir. Benim bildiği şöyle;
İşten habersiz bir şekilde giriş çıkışınız yapılsada, istifa edip sonra tekrar aynı işyerinde işe başlasanızda yıllık izninizde, kıdeminizde yanmıyor. Yani 10 ay çalıştınız ve sonradan tekrar 8 ay çalıştınız diyelim:
Toplamda 18 aylık kıdeminiz duruyor (tabi kıdeme hak kazanma durumlarınız saklı ve önceki çalıştığınızda kıdem aldıysanız tekrar alamazsınız),
Yıllık izin olarakta 8 aylık süreye göre değil 18 aylık süreye göre işlem yapılması gerekiyor.