Teşekkür ederim ama malesef bir takım şansızlıklar neticesinde iş hayatına geç girdim. Deneyimimin olmaması iş hayatında hep engel olarak karşıma çıktı ve deneyimsiz de kendime iş yeri açıp insanların emeği üzerinden acemiliklerimi atmayı istemedim. Deneyim engelini kaldırmak için torpille bedava çalışmayı teklif ettiğim yerler oldu ama malesef oda işe yaramadı. Bu nedenle bir tanıdığın vasıtası ile buraya giriş yaptım, başlangıçta senin içinde iyi olur dediler ama 1 ay içerisinde çok pişman oldum girdiğime ve girerken de bizi hep yarı yolda bırakıyorlar demelerine ben yarı yolda bırakmam diyerek çok büyük konuşmuşum. Hem beni işe yerleştiren kişinin mahçup olmamasından dolayı kaldım iş yerinde hemde ailemin iş bulmak zor oğlum, çıkma demelerinden dolayı, kısaca şansım yağver gitmedi iş hayatında. Düşünebiliyor musunuz trilyonların sahibi işveren her akşam yapılan deney sonuçlarını yanına götürdüğümde telefonunu göstererek bak işler iyi olmadığı için telefonu değiştiremiyorum diyerek tavırlar yapıyor ve bağırıp çağırıyordu. O an sanki ben işverenim oda benden zam isteyen işçi gibi bir durum ortaya çıkıyordu. Bu tarz hareketleri beni tiskindir tamamen, şimdi eskiye nazaran daha iyiyim ama bıkmışım, dolmuşum yani burada. Şuan son model telefon aldı da allahtan o konuyu söylemez oldu. İşveren seni işe almış o zaman neden sırtından vuruyorsun gibi düşünenlerde olabilir, kendilerince belki haklı olabilirler ama bende elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Proje yazma deneyimim olmadığı halde çabaladım, araştırdım ve sonunda iş yerine 400.000 TL lik projenin % 50 ' ini kalkınma ajansının hibe ederek vermesini sağlıyorum, süreç devam ediyor tabi aksilik çıkmaz ise. Ayrıca bilenler bilir kalite el kitaplarını hazırladım, masraflı ve zahmetli işlerdir. Ben tamamen küstürüldüm, şuan inanır mısınız iş yerine gelirken adeta ölüme gidiyor gibiyim. Ailemin imkansızlığı ve işi bırakma demesi ve borçlarım yüzünden durmak zorunda kalıyorum. En sonunda kendimce karar verdim isitifa etmeye ama en azından borçlarım yüzünden mağdur kalmamak için hakkım olan kıdem tazminatını almayı ve öyle ayrılmayı istiyorum, ne kendim ne de ailem mağdur olmasın diye. İSG uzmanlığı kursuna yazıldım, bakalım hakkımda hayırlı olur inşallah. Tüm cevap veren arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim, kırıcı olduysam da ifadelerimde özür dilerim. Şans insanın yanında olmayınca gerçekten olmuyor.