Kira Ödemesinin Ba da Bildirilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asiye780
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BaBs ile tebliği gönderip bu devletin tebliği sizi bağlamıyor mu diye sorsaydınız?
Satış temsilcileri dışında muhatap yok üstat.Onlara ulaşmak için şanslı olmak lazım.

Haziran/2015 dönemine ait bir alıştı, ben bildirdim, hatta 3 dakika kadar önce formu onaylayıp gönderdim:)

Sayın Arkadaşlar,

Yasal dayanak konusu ilginç, evet özel bir yasa yok tabi ancak VUK Mükerrer 257. maddesini Anayasa gibi hatırlamak lazım herzaman. Bu mantıkla bakarsak e-fatura, e-defter, e-beyanname filan hiçbirinin yasası yok. Ama işte o madde var ya tam bir sihirli değnek.

Yasal dayanak yok derken mutabakat için denmiş olabilir. Diyelim ki bir firma ile mutabık kaldınız ama karşı taraf farklı siz farklı bildirdiniz ve sizinki hatalı olduğu için ceza yediniz, "biz mutabık kalmıştık" diyerek cezayı kaldırtma veya karşı taraftan talep etme gibi yasal bir hakkınız var mı? Yok! Hatta bu mutabakat işini yazılı ıslak imzalı yapsanız bile sorun çıktığında bir işinize yaramaz.

Yasal dayanak yok derken mutabakat için denmiş olabilir. Diyelim ki bir firma ile mutabık kaldınız ama karşı taraf farklı siz farklı bildirdiniz ve sizinki hatalı olduğu için ceza yediniz, "biz mutabık kalmıştık" diyerek cezayı kaldırtma veya karşı taraftan talep etme gibi yasal bir hakkınız var mı? Yok! Hatta bu mutabakat işini yazılı ıslak imzalı yapsanız bile sorun çıktığında bir işinize yaramaz.
Sayın merkür2,

Bildirimde bulunmadıklarını söylediler.