Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koray Bey; zamanınız olurda 1 cümle ile yazabilirseniz.
Kredilerde 300-400 hesaplarının ayırımını yaparken 1 yıl kavramından; mali yılımı? yoksa kredi vadesini anlamalıyız.
Teşekkürler. Saygılar.
Sn.Koraykarakaya bende sizin gibi düşünüyorum. Ancak Sn.Twolf, Sn.Güroy ve bazı arkadaşlar bu ayrımı işlem tarihine göre yapıyorlar. Aynı şekilde 180-280 hesabı da bu şekilde ayırıyorlar. Bence bu yanlış bir uygulamadır. Mizana baktığımızda 180 veya 300 hesaptaki tutarların 31.12 tarihine kadar kapanacak tutarlar olduğunu görmemizdir.Bilanço tarihinde ise 280 veya 400 hesaptaki tutarların vadesi bir yılın altına düşen kısmının 180 veya 300 hesaplara aktarılması gerekir diye düşünüyorumMerhaba sayın Ferruh, burada anlamamız gereken bilanço gününde vadesi 360 günün altına düşen kredi taksitleridir.
Sn.Koraykarakaya bende sizin gibi düşünüyorum. Ancak Sn.Twolf, Sn.Güroy ve bazı arkadaşlar bu ayrımı işlem tarihine göre yapıyorlar. Aynı şekilde 180-280 hesabı da bu şekilde ayırıyorlar. Bence bu yanlış bir uygulamadır. Mizana baktığımızda 180 veya 300 hesaptaki tutarların 31.12 tarihine kadar kapanacak tutarlar olduğunu görmemizdir.Bilanço tarihinde ise 280 veya 400 hesaptaki tutarların vadesi bir yılın altına düşen kısmının 180 veya 300 hesaplara aktarılması gerekir diye düşünüyorum