Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayın tanca çok merak ettim bu şirket ne iş yapıyor? Hayır sadece saç sakal deseniz anlayacağım ya da sadece röfle falanşirkete her hafta dışarıdan berber geliyor saç sakal pedikür menikür padikür röfle fön vb işeri yapıyor.Bu durumda kuaförden fiş alınıp gidere atabilirmiyiz?
Dayanak varmıdır acaba?Bu harcama iş ile alakalı olsa dahi fiş geçersizdir, fatura alınmalıdır.
Birçoğumuz ihmal etsekte sayın merkürün söylediği doğrudur. PSF ile gider yazılabilecekler tebliğde belirtilmiştir. Kırtasiye, alımları, çay kahve vs.gibi giderler için alınabilir. Ancak pratikte uygulaması çok zor. Örneğin işle ilgili 10 TL.lik bir elektrik malzemesi alıyorsun, fatura istesen satıcı seni kapıdan kovar.Dayanak varmıdır acaba?
firma pazarlama satış yapıyor hanım kızlarımız süslenip püsleniyor genç delikanlılarımızda keza aynı şekilde satış firması